Nenad1988
Buduća legenda
- Poruka
- 44.904
16 meseci je malo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E bašni lopov mi ne daju da budem
![]()
... dzukela je pobegla sa lica mesta da bi nazvao taticu.
Užas.Nagradjena Dijana Hrkalovic
Sin poznatog beogradskog narkomana je dobio 12 meseci kućnog zatvora uz nanogicu.Na godinu dana da sedi kući. Mnogo je to bre.. Setimo se da je sin Željka Mitrovića Vučićevog Gebelsa, dobio pola godine kada je ubio devojčicu.
I posle se SNS botovi pitaju zbog čega su studenti na ulicama?
https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...oglasio-krivom-zbog-trgovine-uticajem/9wyhtkd
Ali prekosutraOsudjen je i Velja Nevolja pa smo ga ortak i ja videli par puta kako se vozika Punticem po gradu...sedi u BIA, izlazi kad god hoce.
Željko nije narkić.on je samo darker.fura taj fazon.on nije popio nista jace od vinaSin poznatog beogradskog narkomana je dobio 12 meseci kućnog zatvora uz nanogicu.
Govoriš neistinuOsudjen je i Velja Nevolja pa smo ga ortak i ja videli par puta kako se vozika Punticem po gradu...sedi u BIA, izlazi kad god hoce.
Darker koji fura fazon plastike uz masnu kosu? Hm, pojam darker, vikipedija, aj proveri još jednomŽeljko nije narkić.on je samo darker.fura taj fazon.on nije popio nista jace od vina
On koristi ulje za kosu jos kad je bio u grupi Oktobar..Darker koji fura fazon plastike uz masnu kosu? Hm, pojam darker, vikipedija, aj proveri još jednom![]()
Jedini muzički pravac u kome sada mogu da ga smestim a da ima veze sa darekerima je The Addams FamilyOn koristi ulje za kosu jos kad je bio u grupi Oktobar..
Nasla si mene muzicara o raznim pravcima
On voli The Sisters of Mercy i Joy DivisionJedini muzički pravac u kome sada mogu da ga smestim a da ima veze sa darekerima je The Addams Family![]()
Volim i ja, al se očešljam ponekad, ne šmrčem i nisam se ''mumificirala'' plastikomOn voli The Sisters of Mercy i Joy Division
Nema šanse da av bude ovako iskuliran... Sloba smiren iako ide na sud, preživeo ratove, demomnstracije, sankcije....zivim za dan kad cu ovako da gledam ******ig
Na godinu dana da sedi kući. Mnogo je to bre.. Setimo se da je sin Željka Mitrovića Vučićevog Gebelsa, dobio pola godine kada je ubio devojčicu.
I posle se SNS botovi pitaju zbog čega su studenti na ulicama?
https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...oglasio-krivom-zbog-trgovine-uticajem/9wyhtkd
Ženski zatvor u Požarevcu ili CZ?A Marinika kraljica milf-ova često gotovo svakodnevno napušavana od strane ljupke Diksi po društvenim mrežama jedva je dočekala da likuje i da joj vrati milo za drago.
Nakon što su je studenti najurili sa protesta ovo će joj odlično doći malo da se isprazni i povrati samopouzdanje. :d
EKV? Hahaha,Orgazam darkeri hahahaVolim i ja, al se očešljam ponekad, ne šmrčem i nisam se ''mumificirala'' plastikominače, kad pomeneš darkeri, meni je samo EKV br.1 , Orgazam pa onda 1297 mesta niko ...
Ok, tvoje mišljenje.EKV? Hahaha,Orgazam darkeri hahaha
Margita je bila bleda kopija Christa Päffgen-Nico
Ti ce ti reci njih 1000Ok, tvoje mišljenje.