Osuđen Uroš Blažić

pop80

Veoma poznat
Banovan
Poruka
14.142
Osuđen onaj ludak Blažić na 20 godina.
Ubiješ devetoro, zaviješ devet familija u crno i dobiješ 20 godina.. eto te za 15 opet na slobodi..
što kaže Srđan Nogo: u Srbiji nije problem Vučić, naprednjački ološ i politika..problem je sudstvo.. da se svakom pošteno sudi ne bi bilo ni toliko kriminala, pljački, ubistava, korupcije..
npr da se ona nadstrešnjica srušila u Kini svi bi bili javno streljani a kod nas odoše ljudi na godišnje odmore da sve prođe

Jbg sudilo mu se kao mladjem punoletniku , za to je maksimalna kazna 20 godina , retardiran zakon kao i pravosudje i drzava.
mlađi punoletnik? au jbm ti šta sve neću da čujem!!
sramota stvarno.. znači npr imam 20 i 21 vi rođendan mi sutra.. ako pobijem 100 ljudi danas dobijem 20 godina i izlazim za 15 a ako pobijem 100 ljudi u ponedeljak dobijem doživotnu? ko je pisao te zakone stvarno je bio teški retard a i ovi koji su ih prihvatili

mlađi punoletnik? au jbm ti šta sve neću da čujem!!
sramota stvarno.. znači npr imam 20 i 21 vi rođendan mi sutra.. ako pobijem 100 ljudi danas dobijem 20 godina i izlazim za 15 a ako pobijem 100 ljudi u ponedeljak dobijem doživotnu? ko je pisao te zakone stvarno je bio teški retard a i ovi koji su ih prihvatili
Tako je , ako izvrsis delo pre 22 rodjendana odgovaraces kao mladji punoletnik , gde su kazne drasticno blaze , iako svi znaju da i malo dete zna da ne treba da masakriras nevine ljude , ja bih i onom sa 13 godna sudio kao punoletniku , jer neke stvari se znaju od malih nogu.

Neće on nikada videti svetlo dana, isto kao i Kosta.

Sud ne može da ga osudi na više od 20 godina jer je zakon takav, a sud sudi po zakonu, ali sud može da odluči da on nije rehabilitovan i da i dalje predstavlja opasnost po okolinu i da ga zadrži koliko god je potrebno i posle 20 godina.

(što će se fakat desiti, a i bolje je za njega, jer ako ga puste neko će ga ubiti iz osvete)

Osuđen onaj ludak Blažić na 20 godina.
Ubiješ devetoro, zaviješ devet familija u crno i dobiješ 20 godina.. eto te za 15 opet na slobodi..
što kaže Srđan Nogo: u Srbiji nije problem Vučić, naprednjački ološ i politika..problem je sudstvo.. da se svakom pošteno sudi ne bi bilo ni toliko kriminala, pljački, ubistava, korupcije..
npr da se ona nadstrešnjica srušila u Kini svi bi bili javno streljani a kod nas odoše ljudi na godišnje odmore da sve prođe
Znači za jedan ljudski život 2 godine, 2 meseca i 2 dana. Uz dobro vladanje, uzet mladi ljudski život, vredeće nešto više od godinu dana zatvora. Svaka čast. Za nadstrešnice niko i neće odgovarati, ni toliko. Sin Željka Mitrovića zgazi devojku, na pešačkom prelazu i pobegne i dobije nanogicu. Voditeljka Petra Cvijić ubije dedu, isto na pešačkom, ne dobije ni nanogicu. Kod nas bi jedino prošireni Rumunski scenario imao smisla,za sve ostalo je suviše kasno.

Dovoljno je da izmene zakon da moze da dobije vise kazni koje ce sluziti redosledno, znaci 9 ubistava za svako po 20 godina ukupno 180
To ne postoji u kontinentalnoj zakonskoj tradiciji (francuko-nemačka škola) kojoj i Srbija pripada. To postoji samo u anglosaksonskom sistemu.

Takva promena bi onda izazvala lavinu drugih promena.

U kontinentalnom pravu cilj kažnjavanja je rehabilitacija i resocijalizacija, i zato su kazne generalno blaže nego u zemljama gde je cilj kazne punitivni (osveta/kažnjavanje).

Брејвик је побио 77 људи и добио 20 година.
Дакле уздати се у то да ће те држава заштитити и осветити је смешно.

У се и у свој пиштољ.

To ne postoji u kontinentalnoj zakonskoj tradiciji (francuko-nemačka škola) kojoj i Srbija pripada. To postoji samo u anglosaksonskom sistemu.

Takva promena bi onda izazvala lavinu drugih promena.

U kontinentalnom pravu cilj kažnjavanja je rehabilitacija i resocijalizacija, i zato su kazne generalno blaže nego u zemljama gde je cilj kazne punitivni (osveta/kažnjavanje).
a kako ce se rehabilitovati porodice ubijenih?

Back