Осуђен на доживотни затвор због шверца крава

Poruka
6.362
***PRIJATELJ SE NIKADA NE IZDAJE****

https://www.politika.rs/scc/clanak/534275/Osuden-na-dozivotni-zatvor-zbog-sverca-krava

Осуђен на доживотни затвор због шверца крава​


677z381_krava-indija-epa-efe-IDREES-MOHAMMED-ddd.jpg

(ЕПА ЕФЕ - И.М.)
ЊУ ДЕЛХИ - Суд у западној Индији осудио је на доживотни затвор муслимана оптуженог за шверц стоке, наводећи да је крава света животиња и наглашавајући да кравља балега у кућама штити од радиоактивног зрачења, саопштено је данас.
Краве су поштоване у већем делу Индије где власти последњих година оштрије кажњавају клање стоке, уз подршку хиндуистичких националистичких група.

Суд у Гуџарату донео пресуду у случају човека оптуженог за кријумчарење стоке због клања, што је незаконита пракса у тој индијској савезној држави.
„Сви проблеми на свету биће решени оног дана када више ни кап кравље крви неће пасти на земљу”, рекао је судија током изрицања пресуде и додао да је наводно наука доказала да чак ни радиоактивно зрачење не може да утиче на куће направљене од крављег балеге, јавља АФП а преноси Бета.
Хиндуистичке националистичке групе воде кампању у Индији против клања стоке. Последњих година је због тога дошло до банкрота кланица у власништву муслимана, као и линч људи оптужених да су умешани у клање стоке.

****ALI KRAVA MUSLIMANIMA NIJE PRIJATELJ!****
 

Top