Ostetio gradjane za vise od 180000 evra

" može obezbediti kupovinu stanova u naselju "Belvil" po znatno povoljnijim uslovima od tržišnih.
Od oštećenih je uzimao kaparu u iznosu od 9.500 do 12.000 evra po stanu, obećavajući im da će ostatak kupoprodajne cene od 850 evra po kvadratnom metru"

Halapljivh budalčina će uvek biti :lol:

Opravdati prevaru sa ovce su za sisanje nije kul. Muka mi je od takvih izjava. Siguran sam da je taj prevarant odigrao svoju ulogu dobro, a nase nesrece u zelji da dobiju bolju cenu naseli. Drago mi je da je uhapsen i treba da bude uhapsen. Obican polu-inteligentni gradjanin mora biti zasticen od takvih. Kada ja u svom poslu ponudim nesto po super ceni, ljudi pomisle da je radioaktivno. Nije u redu prevariti ikoga i onog koga mozes i imas priliku da prevaris. Mentalitet je skroz zivotinjski,
Menjam temu. Sedeci u lokalnom kaficu veceras posmatrajuci devojke koji ce im momak price a njih nigde i ako ih ima zagrlili pivsku flasu. Sta reci.
Prijatno vece.

Opravdati prevaru sa ovce su za sisanje nije kul. Muka mi je od takvih izjava. Siguran sam da je taj prevarant odigrao svoju ulogu dobro, a nase nesrece u zelji da dobiju bolju cenu naseli. Drago mi je da je uhapsen i treba da bude uhapsen. Obican polu-inteligentni gradjanin mora biti zasticen od takvih. Kada ja u svom poslu ponudim nesto po super ceni, ljudi pomisle da je radioaktivno. Nije u redu prevariti ikoga i onog koga mozes i imas priliku da prevaris. Mentalitet je skroz zivotinjski,
Menjam temu. Sedeci u lokalnom kaficu veceras posmatrajuci devojke koji ce im momak price a njih nigde i ako ih ima zagrlili pivsku flasu. Sta reci.
Prijatno vece.

Svakakvi čobani bi u elitni belvil za 850 evra po kvadratnom metru :hahaha:
pa po toj ceni ne moze da se kupi ni baraka hahahah... Sakeri :)

Ovo je prilika da podsetim na problem prevare prilikom kupovina stanova u Srbiji. Cifre prevarenih i cifra pokradenog je ogromna. Ima indicija da su u neke stvari umesani sudski organi. Ko zeli moze malo po internetu da potrazi o svemu tome, zaista su stvari zaprepascujuce. Ministar Dulic je skoro davao nadu da ce stvari biti resene na posten nacin, ali ne znam da je ista u tom smislu pokrenuto. Gde su stranke da pokrenu neku pozitivnu inicijativu, o tom stanju koje je nedopustivo za iole normalnu drzavu?

Svaki demokrata danas vozi novi suv od 30-100.000 evra... To mora odnekle da se naplati a narod je prvi. Nikada oni nece nikome vratiti pare, ne nadajte se za dzabe. Zato u zivotu merite 10 puta pa onda jednom secite.
Zasto ljudi sa srednjom skolom ne rade odgovorne poslove? Zato sto nemaju izgradjen osecaj za odgovornost. Zato ste i ostali bez para jer upravo prvo pred samim sobom nemate odgovornosti.

Back