Posto sam se tokom vikenda cula sa Natasom oko ovog psa, evo kako stoje stvari. Dali smo oglas u Halo oglasima i na Orkinom sajtu. Kuca nije dobro Lezi u zbunju jadnicak i tesko se krece, bukvalno se vuce.Vise uopste ne izgleda isto kao na slikama sto je postavila, a i u neko auto ulje se uvaljao, pa jos gore izgleda jadnicak. Znatno je mrsaviji, a o kretanju i izrazu lica da ne pricam. Predlog je bio da se vodi na stand za udomljavanje, medjutim u ovakvom stanju to nije mogu’e I Natasa i ja smo pitale puno ljudi da ga prihvati, mngoi imaju i dvoriste i uslove ali ne zele, a ne moze se na silu.
Natasa je zvala azile cim ga je nasla i prebukirani su. Nema mesta ni u jednom u Beogradu. Otvoreno su joj rekli da nema sanse. Psa je vodila kod veterinara koji ga je pregledao na licu mesta i rekao mu nista nije polomljeno i da je ugruvan. Obzirom da je to bila dijagnoza na terenu i da nista nije snimano, sutradan kada je Natasa otisla da ga obidje mucenk je bio bas lose i ona je i zamolila drugog veterinara iz kraja da ga i on pogleda, tako da ce od sutra ce biti na terapiji i ako ne urodi plodom morace na snimanje. Vet smatra da mu je u najgorem slucaju pukla karlica. To znaci operaciju, ajde i to, nego je najveci problem sto ga nemamo gde dok se oporavlja. U svakom slucaju prognoze za ovu kucu vise su nego lose. Natasa se trudi da bude optimista, i nada se da nije nista slomljeno. Sutra ce primiti jos dve injekcije, a u medjuvremenu mozemo samo da cekamo. Natasa ce svakako uradicu sve da ga spasi, a ja cu uciniti sve sto mogu da joj pomognem. To isto molim i sve ljubitelje zivotinja na ovom forumu, u suprotnom, kuca nece preziveti.