Оставити потомство

fanstebre

Poznat
Poruka
9.747
Схватам да је природна потреба људи и свих живих бића да стварају нови живот али изван тог нагонског подручја колико људи заиста из љубави приступа томе, а колико се води тиме "ето тако треба - време ми је - кад други могу зашто не би и ја шта сам ја гори од њих" и онога "плашим се да неће имати ко да ме погледа у старости" ? Да ли сматрате да је ово последње себичан или легитиман разлог за оснивање породице ?

Схватам да је природна потреба људи и свих живих бића да стварају нови живот али изван тог нагонског подручја колико људи заиста из љубави приступа томе, а колико се води тиме "ето тако треба - време ми је - кад други могу зашто не би и ја шта сам ја гори од њих" и онога "плашим се да неће имати ко да ме погледа у старости" ? Да ли сматрате да је ово последње себичан или легитиман разлог за оснивање породице ?
Mislim da je pre svega prirodan nagon u pitanju

A kasnije se ispostavi ko je kakav, da li je neko stvarno za to ili nije porodičan tip

Iz kojih god razloga se neko ostvari kao roditelj shvati da se nista ne moze s time porediti,nikakav ego nikakva materijalna sranja i putovanja,nego misle da su bitni da su deca onda ispred njih,da treba sebi da uskrate neka zadovoljstva i izgube slobodu,a najvise mi se sere na one vezane vrece, koje kao imaju imaju smesne izgovore za to sto ne mogu da nadju nikog ne znam samo ispod kog kamena su oni ispuzali ako ne iz porpdice,bila skladna ili ne,ali ok napisite da ste propatili,da ste zlostavljani,bili gladni i bosi i bolesni pa da je to razlog,samo nema takvog primera

Значи ниси родитељ, а знаш све о томе. Ниси ни "везана врећа" јер те сама тенденција да желиш да будеш родитељ диже изнад тог осуђивачког епитета. Дакле одувек си лако налазио жене, не сматраш то никаквим посебним подухватом, па ти није јасно како неко други не може. Јел се и ти плашиш самотне старости ?

Potonje mi ni na kraj pameti nije bilo

U tome nema nista lose
1739441215885.jpeg

Back