BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.497
Jednom u zivotu sam ostavio zenu zbog ljubavnice......
Da li bi vi za tako nesto imali ..... hrabrosti?
Da li bi vi za tako nesto imali ..... hrabrosti?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi vi za tako nesto imali ..... hrabrosti?![]()
Ma on to da nam se pohvali a zna i da che zene s ovog pdfa da ga opletu po ushima a neke i da pomisle da je opak shvaler.Peca u mutnom.Sad cheka ribu,nechu da mu kvarim posao.Pa da sta je tu hrabrost..zameniti krntiju novim autom je odlicna odluka![]()
Pa da sta je tu hrabrost..zameniti krntiju novim autom je odlicna odluka![]()
pre se to zove glupost nego hrabrost
Pazi samo da ti ne uleti veća krntija ...
Zaista nije lepo da ložiš kučke sa ovom temom. Neka nesretnica može da poveruje kako ima nade da će i zbog nje tako,Jednom u zivotu sam ostavio zenu zbog ljubavnice...
Bravo, e kad bi ljudi pre braka malo vise razmisljali GLAVOM...
MENJAJ BRE NA DVE - TRI GODINE, CIM DODJE VREME ZA VELIKI SERVIS- KAPIJA....
Ako je shto vishe je udarana,treba da je u boljem stanju.Nije to auto.A pa ja sam iskusan sve to proverim koe godiste..kolko trosi..kolko vlasnika je promenila..servis knjiga..dal je prva farba..udarana i tako
pa da ti si nacionalni heroj...poznajem malo onih koji bi imali petlju...salu na stranu moja je dobra prijateljica ljubavnica vec deset god coveku koji joj je stavio do znanja da nikad nece ostaviti zenu zbog nje...ona se sa tim slozila, rodila mu sina eto pre par god i sve se i dalje nastavlja..on malom kupuje daje i njoj ima sve ali zenu ne ostavlja drzi se reci...nije tacno da se bas tako zamenjuje krntija sa necim novim jer ova je mladja kudikamo i lepsa a zena je gotovo bakutaner i po izgledu i oblacenju..ali covek ne da svoju porodicu...Jednom u zivotu sam ostavio zenu zbog ljubavnice......
I žena ti uzela pola imovine, ljubavnica te izmuzla još malo i dala ti pedalu..Jednom u zivotu sam ostavio zenu zbog ljubavnice......
pre se to zove glupost nego hrabrost