Konstantin Veliki
Buduća legenda
- Poruka
- 28.449
Unisteno zdravstvo, unisteno skolstvo.
A industrija zastarela i daje male plate.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što da ga ne protežu?Оставите дечка на миру. Не разумем што га протежу медијима. Још је имао корону. Данило не дај се!
Eto vidiš, čega god se državni sektor uhvati, i ono se jadno osuši.Unisteno zdravstvo, unisteno skolstvo.
ržavni sektor uhvati, i ono se jadno osuši.
Who the fcuk's Krlja?Ma jel bitno.
On ko krlja.
Šta je toKad slusa neoliberale onda da.
KRPELJ.Who the fcuk's Krlja?
Bolje je biti beskućnik u slobodnom svetu nego milioner gde ti harašBolje da te ponižava tvoj čovek nego tudjin
musliu nije srpsko prezime.Bolje da te ponižava tvoj čovek nego tudjin
Ova moja ljanka kaze krljepa.KRPELJ.
Nisu čak ni plate problem, kad bi imali bugarski, rumunski, ili čak kosovski standard ljudskih prava.Narode ne verujte lopovu i lazovu.Ovo je cista predizborna kampanja.Prevesce vas zedne preko vode.tesko je reci ovo.Nije slatko ni u svetu,ali bar zanas zasto radis.Nije jeftina tamo ni kirija ni hrana,ali deca imaju dosta popusta.Prevoz u skolu,ili vrtic,dzabe,Socijalna pomoc za suprugu i decu je solidna,tako da moze da se zivi solidno.ne morate biti bahati ni pri nekom slavlju,onako uskoporodicno i videcete da je sigurno bolje nego kod ovog klovna koji je od Srpskih radnika,napravio robove i poslusnike,za makcimalno 300 evra.nek rade dvoje u kuci,opet za cetvorovlanu porodicu to nema dosta,dok se plate dazbine drzavi,koliko ostane da se prezivi.tesko mi je da ovo govorim,ali tako je.Srbija ide sve nize i nize.Kad god pomislimo da smo dostigli dno,ono se otvori i opet neka rupetina i padas dole.Dokle ne znam.Nadam se neko bliskijoj generaciji da bolje pozivi.Mi koji smo radili krajem '70-ih i '80-ih smo i osetili nesto srece i lepote od nasih plata.Od '90-ih su samo lopovi i kriminalci imali koristi.Politicari uz njih.
Znam samo za krpelja i krlju .Ova moja ljanka kaze krljepa.
krljepa
krlja
davaj, sta ima jos?
Da, ali SRJ je najgora zemlja sveta.Badava je obećavati brda i doline nekome ko nije ovde srećan, a znamo i sami da sreću ne možemo da mu pružimo-neka ide, neka je nađe, poželimo mu to celim srcem, pa nekad možda on sam odluči da je Srbija taj njegov raj na zemlji koji je nekad bio mesto odakle je samo želeo da pobegne što pre.
Niko nije morao da me mami novcima jer se svuda i uglavnom zarađuje više ali se i skuplje plaća život, znala sam da ih mogu zaraditi dovoljno za normalan život bilo gde jer sam davno naučila da se čupam i snalazim na više frontova kao neka divlja životinja.
Odlučila sam se za Srbiju jer mi je tu san najmirniji, tu mi je duša. Svuda mi je bilo lepo, svuda sam prošla dobro, treba ići i obići, sticati iskustva i poznanstva; sve u svetu i dalje volim, ali je ovo moj dom, ne idealan, ne obećan od bilo koga-takav je kakvim ga ja napravim, korak po korak...
Pa, Bože moj, ne moram da postignem sve što drugi moraju, tj. su nametnuli to sami sebi.
Važno je ostati svoj.
Tebe treba poslati u Somaliju.Da, ali SRJ je najgora zemlja sveta.
Tako da.
Izvinite, SRJ, šta je to?Da, ali SRJ je najgora zemlja sveta.
Ne treba im imaju burku pa si u njoj sigurna od zaraze i dobijes dozivotnu izolaciju.Jel imaju Sajam
Ne a
Još jedan sadistički vic od stranke koja je zatvorila granice.izvolite van