gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
da ne mozes da zaradis dovoljno u Srbiji i da ides to razumemХа ха ха хоћу, него шта.остаћу шипак. Чим отворе друмски и авио одох у Франкфурт. ЕУ❤
Al to srce pored eu ti je zivotna greska
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ne mozes da zaradis dovoljno u Srbiji i da ides to razumemХа ха ха хоћу, него шта.остаћу шипак. Чим отворе друмски и авио одох у Франкфурт. ЕУ❤
Ni ne zanima me .Zasto?
Nisam znao da te zanima politika.
Nemojte na decu..
Поред ЕУ је Србија.da ne mozes da zaradis dovoljno u Srbiji i da ides to razumem
Al to srce pored eu ti je zivotna greska
Ni ne zanima me .
PA? pored je nije u njojПоред ЕУ је Србија.
ti to namerno da mene zaebavasHej zdravo istoavatarac.
Ma jok , ja samo sebe zajebavam .ti to namerno da mene zaebavas
Ми смо брана ЕУ од најезде миграната. Све их скупљамо и кампујемо у Шид.PA? pored je nije u njoj
kakve to veze imaМи смо брана ЕУ од најезде миграната. Све их скупљамо и кампујемо у Шид.
Оставите дечка на миру. Не разумем што га протежу медијима. Још је имао корону. Данило не дај се!Sledite primer Danila koji dzeparac zaradjuje u Srbiji.
Sta te briga.Kako si onda dosla na temu?
Sta te briga.
"Ostanite u Srbiji, daćemo sve od sebe da pristojno zaradite"
Ako je glasao za Đilasa, mislim da je to dobar glas.Оставите дечка на миру. Не разумем што га протежу медијима. Још је имао корону. Данило не дај се!
Pratis me?
Šta radiš ovde, vraćaj se u parohiju, šta skitaš po forumu!Sta te briga.
J.bi to....
Šta radiš ovde, vraćaj se u parohiju, šta skitaš po forumu!
Znas sta moderatoru ?Šta radiš ovde, vraćaj se u parohiju, šta skitaš po forumu!
Lako ti je da se ovde tako ponašaš, znaš da ne mogu da te tu regulišem.Znas sta moderatoru ?
Tornjaj se u svoju kafanu .
Tacno .I zato mi se skini sa grbache.Lako ti je da se ovde tako ponašaš, znaš da ne mogu da te tu regulišem.
Vratićeš se ti ovamo, pa ćemo popričati o ovom nepoštovanju!Tacno .I zato mi se skini sa grbache.
Kol'ka je?Tacno .I zato mi se skini sa grbache.
Vratićeš se ti ovamo, pa ćemo popričati o ovom nepoštovanju!
Ma jel bitno.Kol'ka je?