Ostala zbunjena posle cudnog iskustva :(

Pozdrav dragi forumasi

Nadam se da vas ima iskusnih posto ja to bas i nisam :)
Dakle, desio mi se nesto, za mene bas cudno, upoznala sam decka i dopali smo se jedno drugom skoro na prvi pogled....posle nekog vremena "setnje" i izlazaka otisla sam kod njega u stan...sve je teklo normalno i doslo je i do sexa, medjutim......
posle samo 10 minuta on se usporio, omeksao i rekao da ne moze da svrsi:shock:
Ja se pitam sta je moglo biti razlog tome???? :roll:
Bilo mi je jako neprijatno, a mislim da je i njemu, sta moze da utice na muskarca da mu "u sred radnje" "padne" ???
Da napomenem, nije bilo nikakvih egzibicija niti neceg nenormalnog.

Ajde muski da vas cujem

Meni se spustio dok mi je jedna riba pusila. Ona nije bila ni ruzna niti je bila neiskusna u tom pitanju...nego, jednostavno sam se zamislio nesto u tom trenutku...:lol:...tako da svasta moze dovesti do toga. Nemoj mnogo da obracas paznju na to, osim ako se ne desava stalno....

Није то до тебе, сигурно...
Ако је био крут онда је проблем до њега.
Ја понекад имам проблем са свршвањем кад је хладно у просторији али ми се још није десило да ми падне притисак...

da li je, u tom slucaju, lik impotentan il' samo nije kompetentan? bila bi to ekstra rep pesma... sa tom, po malo, ljubavnom problematikom... zbog stresa u getu i tih stvari... ne kvari... nego bukari... jel znate da se parenje svinja zove 'bukarenje'? a parenje koza se zove '*******'... i daje se dosta soli krupne, zato sto ih to posle tera na 'rabotu'... i ja, kad posolim mnogo, majka mi kaze: sta si navalio na tu so, k'o koza pred *******? i svi se smejemo... ha haha...

Pozdrav dragi forumasi

Dakle, desio mi se nesto, za mene bas cudno, upoznala sam decka i dopali smo se jedno drugom skoro na prvi pogled....posle nekog vremena "setnje" i izlazaka otisla sam kod njega u stan...sve je teklo normalno i doslo je i do sexa, medjutim......
Bilo mi je jako neprijatno, a mislim da je i njemu, sta moze da utice na muskarca da mu "u sred radnje" "padne" ???

Ajde muski da vas cujem

sta je cudno nijemusedalo??? umislio da kreshe saobracajni znak...ili tako nesto...postoje razne varijacije...

Pozdrav dragi forumasi

Ajde muski da vas cujem

nisi ga dovoljno sexualno zainteresovala

Tvoje iskustvo nije ni chudno ni retko kao shto ti mislish.Samo shto mushkarci nece da prichaju o tome , nego sve okrecu na zajebanciju.A deshava se i njima ( da im se ne digne ) i nama ( da ostanemo suve ).Razlozi su raznovrsni , od prevelike zelje do ....ebem li ga cega.Nishta strasno i niko nije kriv , verovatno vam tajming nije bio dobar . Ako ti se dechko dopada , nastavi pa ces da vidish shta ce biti i prijatno se iznenaditi, nadam se :)

Back