kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
........jbg. i apolo pao na prvom poletanju ali zato na drugom ga ceo svet gledao ..............i ono prvi machici .........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha...
Ha ha
ha
Nda...Opste je poznato da su muskarci nezajazljive, rusilacke i ubistvene sex mashine i ovo sto mu je pao, pa jos posle bijednih 10 min
je takova sramota za muski rod
Pu, izrode....crkni sto nas brukas
ma ja i dalje mislim da ona gubi vreme s njim,
ili je mozda stvarno problem u njoj
....i odseci ga na panju na sred terazija .........
Pa da i ja ostanem zbunjena posle čudnog iskustva....Neka hvala....![]()
.........chudno iskustvo moze biti i pozitivno ,ma nece moj pas tebi nishta umiljat je ,a i kafa je kafa usred dana .........![]()
....Pa ja sam i mislila na čudno-pozitivno iskustvo.... Možda mi se čudno-pozitivno dopadne ta kafa sa tobom....A znaš kako je osetljivo srce u sirote brkate, frustrirane forumašice....![]()
.........jedan baj-pas i nastavljamo da shetamo pse ...........ti ispade sramezljiva i uplashena ,nisam stekao takav utisak ili se samo perfidno femkash .........;-)
Pa kad ti primenjuješ modfikovanu "dođi kod mene da slušamo ploče" verziju....moram i ja da trepćem i budem "fina" i ju-sram-da-te-bude-spusti-ruku-malo-niže-poštena.....![]()
.......ha ha i dalje si majstor izvrtanja mojih rechi ,ja predlozio shetanje pasa usred dana i pijenje kafe a ti napisala "slushanje plocha" ....................ili sam ja glup pa ne reagujem na neke pozive ..................ko bi znao vas zene
Hm...koliko znam u mom sandučetu ne osvanu ni jedna poruka tipa "Hoćete li ti i tvoj pas sa nama na kafu?".... A ploče slušam samo sa odabranima....Sorry honey....![]()
Pozdrav dragi forumasi
Nadam se da vas ima iskusnih posto ja to bas i nisam
Dakle, desio mi se nesto, za mene bas cudno, upoznala sam decka i dopali smo se jedno drugom skoro na prvi pogled....posle nekog vremena "setnje" i izlazaka otisla sam kod njega u stan...sve je teklo normalno i doslo je i do sexa, medjutim......
posle samo 10 minuta on se usporio, omeksao i rekao da ne moze da svrsi:shock:
Ja se pitam sta je moglo biti razlog tome????
Bilo mi je jako neprijatno, a mislim da je i njemu, sta moze da utice na muskarca da mu "u sred radnje" "padne" ???
Da napomenem, nije bilo nikakvih egzibicija niti neceg nenormalnog.
Ajde muski da vas cujem
Hm .. scary je lepo odgovorila, ali ja bih dodala ono shto je meni skrenulo paznju ... bio je to vash prvi seks .. mozda seks razocaranja .. pazi, mozda njegovoj anatomiji ne odgovara tvoja (mali-velika) ili si bila previshe vlazna, shto hoce da umanji osecaj jer nema potrebnog trenja (u tom slucaju se kita vadi, brise, vraca) .. ili je on drkadzija koji mesecima nije video pi-cu i prosto je navikao na jak stisak ruke pa mu je u ribici previse mlitavo ..
Muzjace, strasnu mastu imas...al dzaba, nista od navedenog nije slucaj....