Ostala zbunjena posle cudnog iskustva :(

....Pa ja sam i mislila na čudno-pozitivno iskustvo.... Možda mi se čudno-pozitivno dopadne ta kafa sa tobom....A znaš kako je osetljivo srce u sirote brkate, frustrirane forumašice....:D

.........jedan baj-pas i nastavljamo da shetamo pse ...........ti ispade sramezljiva i uplashena ,nisam stekao takav utisak ili se samo perfidno femkash .........:lol:;-)

.........jedan baj-pas i nastavljamo da shetamo pse ...........ti ispade sramezljiva i uplashena ,nisam stekao takav utisak ili se samo perfidno femkash .........:lol:;-)

Pa kad ti primenjuješ modfikovanu "dođi kod mene da slušamo ploče" verziju....moram i ja da trepćem i budem "fina" i ju-sram-da-te-bude-spusti-ruku-malo-niže-poštena.....:D

Pa kad ti primenjuješ modfikovanu "dođi kod mene da slušamo ploče" verziju....moram i ja da trepćem i budem "fina" i ju-sram-da-te-bude-spusti-ruku-malo-niže-poštena.....:D

.......ha ha i dalje si majstor izvrtanja mojih rechi ,ja predlozio shetanje pasa usred dana i pijenje kafe a ti napisala "slushanje plocha" ....................ili sam ja glup pa ne reagujem na neke pozive .............:lol::lol:.....ko bi znao vas zene

.......ha ha i dalje si majstor izvrtanja mojih rechi ,ja predlozio shetanje pasa usred dana i pijenje kafe a ti napisala "slushanje plocha" ....................ili sam ja glup pa ne reagujem na neke pozive .............:lol::lol:.....ko bi znao vas zene

Hm...koliko znam u mom sandučetu ne osvanu ni jedna poruka tipa "Hoćete li ti i tvoj pas sa nama na kafu?".... A ploče slušam samo sa odabranima....Sorry honey....;)

Hm...koliko znam u mom sandučetu ne osvanu ni jedna poruka tipa "Hoćete li ti i tvoj pas sa nama na kafu?".... A ploče slušam samo sa odabranima....Sorry honey....;)

.............ha ha ha ......kad bi samo znala sha si sada rekla ,opasno vidovita ,reci cu ti jednom a ti zapamti poruku .............:lol::lol:shto reci sem sledeca nedelja je nasha ,jes da ce padati sneg ali ni vetar ni kisha mi ne mogu nishta ............:lol:

Ja sam imala slicnu dilemu, ... bas sam se o tome konultovala na forumu, ... ne znam kakva je vasa prica, i da li je imao neku frku, ili je jos nesto od ovih navedenih dijagnoza, u svakom slucaju, moj ptredlog ti je da , ukoliko ti je stalo do njega, ne dozvolis da se zbog toga udaljite. Potrudi se da mu se priblizis na svaki nacin, pa kada osetis da su se stekli uslovi, pokusaj sama da iniciras reprizu, .. samo nista na silu i po svaku cenu, . ..javi posle sta je bilo

Pozdrav dragi forumasi

Nadam se da vas ima iskusnih posto ja to bas i nisam :)
Dakle, desio mi se nesto, za mene bas cudno, upoznala sam decka i dopali smo se jedno drugom skoro na prvi pogled....posle nekog vremena "setnje" i izlazaka otisla sam kod njega u stan...sve je teklo normalno i doslo je i do sexa, medjutim......
posle samo 10 minuta on se usporio, omeksao i rekao da ne moze da svrsi:shock:
Ja se pitam sta je moglo biti razlog tome???? :roll:
Bilo mi je jako neprijatno, a mislim da je i njemu, sta moze da utice na muskarca da mu "u sred radnje" "padne" ???
Da napomenem, nije bilo nikakvih egzibicija niti neceg nenormalnog.

Ajde muski da vas cujem

Mojoj drugarici se skoro desila ista stwar!
I kad sam owo procitala,bas sam se zapitala da ne pishe bash ona owo...jos uwek sam u dilemi:roll:
Sto se njenog decka tiche,ocigledno je impotencija u pitanju,jer je sam pomenuo pre sexa,kao iz zezanja,da je koristio ranije vijagru.I ta noc je za nju bila weoma duga i....:roll::roll:
A sto se twog slucaja tiche,ne mora da znaci,a i nisi bas detaljno opisala kako,sta,koliko,se swe to desawalo.

Hm .. scary je lepo odgovorila, ali ja bih dodala ono shto je meni skrenulo paznju ... bio je to vash prvi seks .. mozda seks razocaranja .. pazi, mozda njegovoj anatomiji ne odgovara tvoja (mali-velika) ili si bila previshe vlazna, shto hoce da umanji osecaj jer nema potrebnog trenja (u tom slucaju se kita vadi, brise, vraca) .. ili je on drkadzija koji mesecima nije video pi-cu i prosto je navikao na jak stisak ruke pa mu je u ribici previse mlitavo ..

Vesela, kao i uvek, PRAVO U CENTAR!

Muzjace, strasnu mastu imas...al dzaba, nista od navedenog nije slucaj....

Pa što se onda sekiraš. To znači da nije do tebe. Sad, to što bi ti da mu lepo stoji je lepa želja. Ali ne može svakome sve lepo da stoji. Naćiće se valjda nešto što i njemu lepo stoji. Evo i mi ovde na forumu imamo želju da mu lepo stoji. Vidi šta se nas okupilo da dignemo tvom dečku đoku.

Back