Ostala zbunjena posle cudnog iskustva :(

i otkud ti ideja uopste da takvo pitanje postavis na ovom forumu.. da si malo duze ovde bilo bi ti jasno da se to ovde nikome ne desava.. devojke su ovde vrhunske, toliko su inspirativne da njihovim momcima po nekoliko sati muskost ne pada.. a mi muski mozemo i po nekoliko dana... nama je veci problem kako da ga povratimo u mlitavo stanje

Meni se pokadkad desavalo .. ali to su bili ONS gde me lik nije uopste palio, ali mi se `ebalo .. pa onda da se iskoristi ta kita kad je vec tu .. svima nam je poznato kako jedan dobar seksualni odnos funkcionise po principu davanja i primanja energije i ostalog .. ali kad se orgazam izvlachi na mishice nema tog tananog filinga izmedju partnera i praktichno se takav sex svodi da drka-nje sa mesom, umesto plastike .. u takvim susretima ja razvlachim predigru u ocekivanju da ce zaiskriti i kliknuti mi u glavi .. a to moze da traje i dva sata .. za to vreme je njemu kita dignuta (muski mehanizam za paljenje je neshto drugaciji od zenskog) i kad ja konachno vidim da od bljeska nema nishta i da je vreme da zavrsimo seks koitusom i svrsavanjem .. njemu kita pada .. i sad postoje dva objasnjenja s njegove strane .. 1) pa shta hocesh, satima mi je bio dignut, smorio se ... 2) nekako mi je izgledalo kao da je na silu, kao da se tebi bash neshto nece ..

Dobra stvar je sto me on i kasnije ganja da se kres-emo iako ga ja odvracam jer nam ne ide .. ali on to ne prihvata i ne priznaje :)

Losha stvar je shto nije ni bilo sexa i samo smo se dzaba mrcvarili, a shto se mene tiche nikad ga vishe sa tom osobom i ne bude.

Pozdrav dragi forumasi

Nadam se da vas ima iskusnih posto ja to bas i nisam :)
Dakle, desio mi se nesto, za mene bas cudno, upoznala sam decka i dopali smo se jedno drugom skoro na prvi pogled....posle nekog vremena "setnje" i izlazaka otisla sam kod njega u stan...sve je teklo normalno i doslo je i do sexa, medjutim......
posle samo 10 minuta on se usporio, omeksao i rekao da ne moze da svrsi:shock:
Ja se pitam sta je moglo biti razlog tome???? :roll:
Bilo mi je jako neprijatno, a mislim da je i njemu, sta moze da utice na muskarca da mu "u sred radnje" "padne" ???
Da napomenem, nije bilo nikakvih egzibicija niti neceg nenormalnog.

Ajde muski da vas cujem

...........i ja tako pre neki dan ushetam u radnju i da kupim hleb kad pored mene iz chistog mira pade toblerona,pogledam prodavachicu i ona iskusno reche 'deshava se ..." .......i podize je na raf ..........

Pozdrav dragi forumasi

Nadam se da vas ima iskusnih posto ja to bas i nisam :)
Dakle, desio mi se nesto, za mene bas cudno, upoznala sam decka i dopali smo se jedno drugom skoro na prvi pogled....posle nekog vremena "setnje" i izlazaka otisla sam kod njega u stan...sve je teklo normalno i doslo je i do sexa, medjutim......
posle samo 10 minuta on se usporio, omeksao i rekao da ne moze da svrsi:shock:
Ja se pitam sta je moglo biti razlog tome???? :roll:
Bilo mi je jako neprijatno, a mislim da je i njemu, sta moze da utice na muskarca da mu "u sred radnje" "padne" ???
Da napomenem, nije bilo nikakvih egzibicija niti neceg nenormalnog.

Ajde muski da vas cujem

Ђевојко, а јел се то често теби дешава?
;-)

hm...da. Pao mu je
To je nesto misticno i meni licno tesko dokucivo.
Ne znam. Ja sam forumas a mi imamo potpuno obrnut problem kao sto rece bundeva :)

@tema , vesela je dosta dobro definisala. Premor, nervoza, prevelika zelja da se pokaze kao veliki yebach, preduga apstinencija posle koje osecaj moze da bude cudan i dovede do toga....uglavnom to

Back