akoznasbilosta
Početnik
- Poruka
- 8
Pozdrav dragi forumasi
Nadam se da vas ima iskusnih posto ja to bas i nisam![Osmeh :) :)](/styles/krstarica/xenforo/smilies/smile1.gif)
Dakle, desio mi se nesto, za mene bas cudno, upoznala sam decka i dopali smo se jedno drugom skoro na prvi pogled....posle nekog vremena "setnje" i izlazaka otisla sam kod njega u stan...sve je teklo normalno i doslo je i do sexa, medjutim......
posle samo 10 minuta on se usporio, omeksao i rekao da ne moze da svrsi:shock:
Ja se pitam sta je moglo biti razlog tome????![Prevrtanje ocima :roll: :roll:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/icon_rolleyes.gif)
Bilo mi je jako neprijatno, a mislim da je i njemu, sta moze da utice na muskarca da mu "u sred radnje" "padne" ???
Da napomenem, nije bilo nikakvih egzibicija niti neceg nenormalnog.
Ajde muski da vas cujem
Nadam se da vas ima iskusnih posto ja to bas i nisam
![Osmeh :) :)](/styles/krstarica/xenforo/smilies/smile1.gif)
Dakle, desio mi se nesto, za mene bas cudno, upoznala sam decka i dopali smo se jedno drugom skoro na prvi pogled....posle nekog vremena "setnje" i izlazaka otisla sam kod njega u stan...sve je teklo normalno i doslo je i do sexa, medjutim......
posle samo 10 minuta on se usporio, omeksao i rekao da ne moze da svrsi:shock:
Ja se pitam sta je moglo biti razlog tome????
![Prevrtanje ocima :roll: :roll:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/icon_rolleyes.gif)
Bilo mi je jako neprijatno, a mislim da je i njemu, sta moze da utice na muskarca da mu "u sred radnje" "padne" ???
Da napomenem, nije bilo nikakvih egzibicija niti neceg nenormalnog.
Ajde muski da vas cujem