Ostala bez prijatelja

pa nemoj ocajavati.i ja sam imao tih problema kad sam dosao ovde,ali sad imam svoj krug ljudi i sa njima sam ok.zahvali se drugaricama za prijateljstvo.
uradi nesto za sebe.i nemoj cekati da ti drugi to donese na sto.uradi nesto neobicno,nesto sto drugi nece,ili razumeti,ili ce se iznenaditi.
promeni se malo.ne znam sta drugo pametno da ti kazem kad te neznam,nego ovako.to ti je od mene

Pa ja zivim ovde ceo zivot i do sada samo 3 drugarice, jedna najbolja koja nije blizu i vidjamo se samo jednom mesecno, nekada i redje :( I dve koje vidjam svaki dan i koje su slicne meni, ali ipak ne naj, naj... Ali bice bolje, bice... :)

ja sam izgleda blagoslovena mnogim prijateljstvima.....i sto je najbitnije sve ih iskreno volim...neki su mi povrsni poznanici sa njima nisam toliko bliska....prijatno mi je kad se vidimo i to je to...
a ovi sto su mi prijatelji, zelim im sve najbolje i uvek imam razumevanja za njihove probleme i potrebe..imam i prijatelje sa kojima se bas retko vidjam...ali ko dmene ne funkcionise daleko od ociju daleko od srca...sa nekim prosto mogu i tu odsutnost ni vreme ne predstavlajju nista...

Back