Ostaje da konstatujemo: DS izgubio republičke izbore.

• Začetnik teme Začetnik teme Dust
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:think:
Zapravo, dugoročno, mogu da se oporave i izvrše promenu generacija. Da su ušli u vlast, SNS bi dugoročno bio pobednik, a DS na narednim ne bi prešao ni cenzus...
http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=06&dd=26&nav_id=621697

Ма све има свој крај па и ДС.
Врло је важно да човек зна колико треба да се подигне и када треба да стане. ДС је забраздио и мислио да га нико неће стићи. Сви су изгледи да ће се придружити ДСС-у већ на следећим изборима. У с к о р о!

Mozda i Tadic ponudi Dacicu isto kao i SNS.

Ne, Tadić je prošlost i vezivanje za njega bilo bi samoubistvo.

Dačić je žarko želeo vladu sa Tadićem kada su svi mislili i bili ubedjeni da će Tadić da bude predsednik.

Poraz Tadića je bio i poraz Dačića, pošto je Dačić javno pozvao svoje glasače da glasaju za Tadića. Bio sam prisutan u lokalnom SPS-u sasvim slučajno kada su se članovi komisije pobunili i reklid a ih boli racku za Dačića i da će da glasaju za Nikolića.

dačić je to shvatio i znad a ne može da uradi bilo šta drugo nego da ode u koaliciju sa Nikolićem.

1. Da ode u koaliciju sa Tadićem, uništitli bi ga na narednim izborima koji bi bilo za godinu dana ili manje
2. Da ode odmah na izbore, opet bi izgubio.

Nema mu druge nego da ode sa Nikolićem - i tu će da izgubi ali naj manje.

Dačić je budala koja je prokockala sve svoje šanse i sada mora da prihvati šta mu se nudi.
Напротив, најпревејанији политичар.
dačić je uhapsio ratka mladića!!!

Александар Вучић и верни послушници : Ко је Ратко Младић?
Шешељ је отишао сам.

Шешељ је отишао сам.

Постојала је оптужница. Знам да су неки овде жедни крви, али Шешељ није био спреман да чланови његове Странке гину у сукобима са ДОСманлијском полицијом и другим страним плаћеницима.

Постојала је оптужница. Знам да су неки овде жедни крви, али Шешељ није био спреман да чланови његове Странке гину у сукобима са ДОСманлијском полицијом и другим страним плаћеницима.
На муци се познају јунаци.
Мислим да Шешељ води маестралну борбу пред хашким трибуналом и успешнију од борбе Слободана Милошевића.
Не сумњам да ће Ратко Младић и Радован Караџић водити успешну борбу против НСП.

ДС тражи да се СПС изјасни

Руководство Демократске странке затражило од СПС-а да саопшти шта је проблем око формирања владе.

19.50 - Руководство Демократске странке затражило од СПС-а да саопшти шта је проблем око формирања владе.

Back