Путиновка
Veoma poznat
- Poruka
- 10.729
Вечерас у 21,00 по београдском времену, на каналу Русија 1Вечером, в 23,00 на канале Россия 1
в 23,00
http://kaban.tv/rossiya-1-online
Документарная передача о 11. сентябре
11. септембар из руског угла
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вечерас у 21,00 по београдском времену, на каналу Русија 1Вечером, в 23,00 на канале Россия 1
в 23,00
http://kaban.tv/rossiya-1-online
Документарная передача о 11. сентябре
TAKO JE KAMERAD
ZIVELA RUSIJA
ZIVEO CAR PUTIN
I dalje sam beskarakteran.Idem sutra kod lekara. Jel ima neki ruski lekar u BGu ?
Kod koga vi Rusini sa foruma idete da se lecite kad Vas spopadnu neciste misli, kao npr uhvatite sebe kako gledate
americke filmove ili serije ili nosite NIKE ili LEVIS onda Vam bude zlo ?

TAKO JE KAMERAD
ZIVELA RUSIJA
ZIVEO CAR PUTIN
I dalje sam beskarakteran.Idem sutra kod lekara. Jel ima neki ruski lekar u BGu ?
Kod koga vi Rusini sa foruma idete da se lecite kad Vas spopadnu neciste misli, kao npr uhvatite sebe kako gledate

Како се овим русофобима нарочито на истоку европе не угаде руски ресурси и енергетици без којих би им се го.вно смрзло у гузици при великој нужди![]()
У Севастопољу се појавили билборди с портретом Николаја IIВ Севастополе появились билборды с портретом Николая II (ФОТО)
На улицах Севастополя появились билборды с портретом последнего российского императора - Николая II.
Рядом находится надпись: «Прости нас, наш государь!», которая также продублирована мелким шрифтом на украинский язык.

npr uhvatite sebe kako gledate
Da li bilo koji normalan gleda Jewollwood? Zenska od 45kg hladno taba frajere od 100 i vise kilograma, kao u crtacu. Kongoidi su uvek pozitivci i 'genijalci' na kompjuteru.
Sto se tice Nike patika svaki normalan covek nosi cipele, po mogucstvu, italijanske ne smrdljive patike, geto 'kultura', sto se tice Levis farmerki one se davno vec ne proizvode u SAD, zadnja fabrika je zatvorena jos '90 godina, Kroason procitaj sta pise Made In ? Izmedju ostalog te Levis koje su nekad bile skoro ne unistive sad posle dva pranja mozes da ih bacis. Toliko o kvalitetu
Smem glavu da stavim da svaki pravi Srbin rodoljub i Rusofil ne da ne nosi cipele i nema nijedne, vec ponosno strika u AirMax2 i AirMax4 varijantama
Od ovih kvazi navijaca huligana do OBRAZ i DVERI fantoma, preko Vas sto nosite Putinove pxotke u novcaniku
Sram Vas bilo !!! Preca Vam Rusija od Srbije !!! IZDAJNICI !!!
To jeste neki trend, ali ne mogu Amerikanci toliko da propadnu da bi se srozali na nivo Rusije.Čak i najveći slepac danas vidi propadanje Američke tiranije i diktature i uzdizanje Rusije.
A ostatak vremena kad nisi u nju balansicama, isključivo nosiš jelek i opanke a piješ kozje mleko?Ma kakve air maks, u stvari i ne znam tacno sta je to(?!), najkvalitetnije patike koje sam imao bile su "New Balance" za basket.
To je ujedno i sve sto sam imao "od amerikansku stranu"(valjda sam se pravilno ODrazio)...![]()
Да није русофоба, требало би их измислити, да човек има чему да се смеје у ова тешка времена, јер као што сви знамо, смејање је одлично за кардиоваскуларни систем.
"Более 50 кораблей ТОФ отработают вопросы взаимодействия по противодействию международному терроризму в ходе учений в Японском и Охотском морях, а также в северо-западной части Тихого океана"[/b], - рассказал командующий войсками и силами на северо-востоке контр-адмирал Константин Маклов.
и наравно у репрезентацију Империје, улазе најбољи руски и српски спортисти, тако да нема разлога да бринеш - навијаћемо сви за репрезентацију Руско-Српске Империје.

Ne očekuješ valjda od imućnih Amera da sklapaju sranje za 100 evra mesečno.Ja obožavam ruske proizvode Made in Russia i američke Made in China![]()