Особине других које вас иритирају?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Шта је то што вас највише иритира код других? Које су то особине?

Многи од нас се просто не слажу са другима јер нисмо сви исти и то је скроз номрално. Али шта вас лично највише иритира кад људи раде, код људских поступака, дела?

Najviše me iritira kad kod drugih vidim svoje osobine.
Да брате, могу се сложити. Ево један баналан пример из живота

Деца која ме подсећају на мене као клинца умеју некад баш дс ме нервирају...

Шта то значи? Да смо свесни својих лоших особина ссмо не још увек довољно да их променимо на себи?

Upravo to, psiholozi se slažu da obićno kod drugih ne volimo sopstvene osobine. Zato ja često reagujem na brbljive ljude, a smešni su mi naivni :mrgreen:
Дадада... То сам релативно недавно сам схватио, незнајући за неке психолошке студије или теорије о томе. Баш сам то сконтао и размишљао -па зашто?

Је л порекло тога да ипак себе не волимо довољно? Па нам зато дметају наше особине које делимо са другима, или...?

Шта је то што вас највише иритира код других? Које су то особине?

Многи од нас се просто не слажу са другима јер нисмо сви исти и то је скроз номрално. Али шта вас лично највише иритира кад људи раде, код људских поступака, дела?
Ne volim lazove.

Нико не воли али мало лажова су и свесни да су лажови, а још мањи број би призно

Не волим људе којима постамеш пријатељ за један дан, такви те брзо и одхебу
Imalo je tu saljivih lazova,koji su umeli sa tim stvarima samo da nas zasmeju,a nikako da nas lazu sto to vole.Inace i ja sam uvek bio tezak sa prijteljstvima.Mada mi se desavalo da se s nekim sprijateljim i taj me kasnije izradi,za bilo sta.

Imalo je tu saljivih lazova,koji su umeli sa tim stvarima samo da nas zasmeju,a nikako da nas lazu sto to vole.Inace i ja sam uvek bio tezak sa prijteljstvima.Mada mi se desavalo da se s nekim sprijateljim i taj me kasnije izradi,za bilo sta.
Па зато си и био тежак. Ја сам баш много другова променио. Без многих остао. Јбг повреди те то кад се заређа и онда си несигурнији у пријатељства и билокакве везе

Па зато си и био тежак. Ја сам баш много другова променио. Без многих остао. Јбг повреди те то кад се заређа и онда си несигурнији у пријатељства и билокакве везе
Imao sam vise njih koji bi isli zamnom i u vatru ako treba.

Zalosno je to kada nemas kome da verujes i da se oslonis.
Ма имам ја бабу, ђеда... Они су о мени целог живота бринули и тамо ђе је зафалио родитељ они су лепо одиграли замену. И њима сам много захвалан.

Њима сам на свему захвалан. Они су били моја улога родитеља.

Баба ми је прала гузицу, купала, облачила, учила са мном, терала ме у школу кад нисам хтео, разумела, причала са мном, водила код лекара, у вртић, на родитељске... А ђед је увек подржавао и помагао.

На томе сам им захвалан

Ма имам ја бабу, ђеда... Они су о мени целог живота бринули и тамо ђе је зафалио родитељ они су лепо одиграли замену. И њима сам много захвалан.

Њима сам на свему захвалан. Они су били моја улога родитеља.

Баба ми је прала гузицу, купала, облачила, учила са мном, терала ме у школу кад нисам хтео, разумела, причала са мном, водила код лекара, у вртић, на родитељске... А ђед је увек подржавао и помагао.

На томе сам им захвалан
Drago mi je da ima ovde neko da to prizna,da su deda i baba,veliku stvar ucinili za svoje unuke.

Drago mi je da ima ovde neko da to prizna,da su deda i baba,veliku stvar ucinili za svoje unuke.
Ма огромну брате. Нема шта да се призна. Родитељи су били ту парцијално, а баба и ђед стално.

И на том континуитету сам захвалан.

Back