Hmm...je....???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
guitarrr_babe:Moja seka. Mladja je pet godina od mene (dakle, ima 12 godina), i potpuno smo suprotne! Ok, ne bas potpuno (recimo i ona kritikuje MTV, objektivna je, vesela, ne prati trendove, misli svojom glavom, premda i dalje ne ide mnogo dalje od mainstream kulture, mozda zato sto je mala, ne znam) Volim je zato sto ni sa kim ne bih mogla biti tako iskrena, i jedino njoj dajem da mi govori koliko sam dosadna, kada nacinim glupost, kako da odgovorim (znate ono, deca su iskrena, postuju zakone odraslih...). Treba mi neko tako normalan.
Ma, obozavam je zato sto je malo, dobro, fino dete i sto ona mene mnogo voli.
Osim nje, mnooooogo volim i svog batu, koji je mali (6 godina), i zato ne znam sta da vam kazem o njemu jer se jos uvek gradi kao licnost.
Njih dvoje su osobe bez kojih ne mogu i ne umem!
Inace, samo da dodam, oni su samo dva od "mojih 12 srca", tj. ljudi koje volim. Ali, tema je izdvojiti najdrazeg, zar ne?
snake:Osobu koju najvise volim na svetu je moja keva. Jednostavno moj ideal 8)
Samo sa njom i zivim ( nemam nikog drugog ) i trudi se da na najbolji moguci nacin nadoknadi sve osobe koje nemam i koje su mi mnogo potrebne i mogu slobodno da kazem da to radi sa najvecom mogucom paznjom. Stvarno ne znam sta bih bez nje
Nisam u fazonu mamin sin ovo ono, ne odvajam se od nje... jok, jednostavno osecam nevidjenu bliskost prema njoj.
Ljubav prema devojkama ne moze da se poredi sa ljubavlju prema svom najbliznjem jer su to dve totalno SUPROTNE stvari :wink:
JaH_G|rL:Hmm...je....???
ANGELOU:Ja najvise na svtu volim jednog decka,...u koga sam zaljubljena otprilike 5 godina,ali ne mozemo da budemo zajedno zbog mog brata...pokusali smo ali su nas otkrili...uvek cu ga voleti
Razumem te sestro u potpunosti i shvatam sta je to ZABRANJENA LJUBAV!ANGELOU:Ja najvise na svtu volim jednog decka,...u koga sam zaljubljena otprilike 5 godina,ali ne mozemo da budemo zajedno zbog mog brata...pokusali smo ali su nas otkrili...uvek cu ga voleti