Osoba koja će da pomiri Srbiju?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma gde sladak. Ćerka mi radi u državnoj ustanovi, kao medicinska sestra. Već 2 i po godine joj produžavaju ugovor. Jasno su joj dali do znanja da mora biti u SNS u, ako želi za stalno. Ona ladno odbija. Odbila da ide i na miting sada, zvala je na razgovor direktorica. Kaže i ove što su u stranci, plakale i bunile se što moraju da idu. Šta će žene, ucenjene poslom, kreditima, lošim životom.
daa,.. to smo mi !
Znam, pomislićeš - ja nisam,..
gledaš sve to i ćutiš... e pa deca nam ne ćute :heart:

Ja mislim da narod ne zeli da se razmontira...suvise je sladak lopovski izlazak na picence...
:ok:

Ma gde sladak. Ćerka mi radi u državnoj ustanovi, kao medicinska sestra. Već 2 i po godine joj produžavaju ugovor. Jasno su joj dali do znanja da mora biti u SNS u, ako želi za stalno. Ona ladno odbija. Odbila da ide i na miting sada, zvala je na razgovor direktorica. Kaže i ove što su u stranci, plakale i bunile se što moraju da idu. Šta će žene, ucenjene poslom, kreditima, lošim životom.
Ali objasni mi onda zasto menadjer stalno promovise ovaj rezim a ocigledno je gubitnik u njemu?????

trenutno treba,..
I građanski rat visi u vazduhu.
ja se pouzdajem u političku mudrost jednog Ivice Dačića.
Ma kakav građanski rat. Bože sačuvaj. Samo nam još on fali. Videli smo kad se raspadala SFRJ šta je građanski rat. Bivša Bosna i Hercegovina je primer šta se dobija građanskim ratum: more raseljenih, poginulih, invalida i sirotinje. A ratovali su svi protiv svih a muslimani i između sebe (Alijini i Babini u Bosanskoj Krajini). A u Srbiji bi bio bratubilački rat.

Od njega me više ništa ne može iznenaditi,..
Još se i čudim što se vi čudite,..
pa lako je vama vladati,..
Ona priča o skuvanoj žabi je ovde od početka,..
Ovde ako i bude, - biće CRNO_bela revolucija.
Nazalost, Srbija je toliko zaglibila u korupciju da ovo i jeste revolucija.

Revolucija u kojoj, ponovo, pravimo republiku i demokratiju.

Revolucija u kojoj ponovo pravimo zemlju svih gradjana.
U kojoj se pokrivena žena, muslimanka, sa zadovoljstvom ogrće zastavom zemlje u kojoj živi.

1000023105.jpg

🤮 🤮 🤮Bože me sačuvaj!!!Srbija je rupa sveta ne Evrope!!!:dash::dash:

Mene lično nervira, što sve planove vežem za Srbiju, kolega sa foruma je prelomio, i on ne planira da se vrati. Moje kolege ovde isto. Pokupovali su kuće, stanove, odu u Srbiju samo da obidju rodbinu. Ja sad radim na tome, da se materijalno dovoljno obezbedim,, ne čekajući penziju i da se vratim dole. A živim sada u normalnoj državi. Dzaba, grobovi mojih su dole, moj život je dole. Ta nostalgija toliko vuče i pored svih tih kriminalaca i ubica na vlasti. A svestan sam da pravim grešku.

Umesto nekada Haškog tribunala..
Nije ti to loše.
-----------------------
Ali onda nam ne gine crno-bela revolucija.
Каква год само да се једном решимо свог зла које нам се запатило од 1944 на овамо.
Окренемо нови лист и кренемо даље.
Овако само вучемо неке репове и враћају нам се исти ликови.

Back