Osnovne škole stupaju u potpunu obustavu rada u znak podrške studentima

Ajde još ovo. Znaš li da smo se bunili i protiv toga, tj za izmenu i reforme srednjih škola? Jesi li primetio da su nas saslušali i usvojili predloge? Mislim da nisi jer se svi više bave prepiračavanjem kako su SVI profesori i nastavnici loši.
Па изађите на улице са таквим захтевима и понесите елаборат о успешности швајцарског модела.
Никада нисте ступили у штрајк због одбране таквог става а чудиш се што вас прозивамо да штрајкујете само због повишица и дневница.

Па изађите на улице са таквим захтевима и понесите елаборат о успешности швајцарског модела.
Никада нисте ступили у штрајк због одбране таквог става а чудиш се што вас прозивамо да штрајкујете само због повишица и дневница.
Jesmo ali to ne znate, o tome pišem stalno, vi čitate i čujete samo PAREE :(

Kao pokvarena ploča , deca u političke svrhe :roll: možeš li da shvatiš da štrajkujem zbog te DECE koja neće imati budućnost nastavi li se ovako.
Nastavi li se... šta tačno i kako tačno?
Šta tebi konkretno smeta, koji su tvoji zahtevi?
Zahtevi studenata su ispunjeni u potpunosti, ovo sada je čisto
politikanstvo, maltretiranje normalnih građana i zloupotreba dece
u političke svrhe.

Meni da dete ide u takvu školu, tako slatko bih vam objasnio vaše
dužnosti, nemaš pojma.
Da ponovim još jednom ono što sam predvideo pre više od mesec dana:
To što "oporba" radi, to je naučila od šiptara.
Još samo fali da naprave "protestnu šetnju" autoputem i na čelo kolone stave
decu, kao njihovi idoli šiptari.
A te floskule o "deci koja neće imati budućnost" ostavi za vaše partijske sastanke. :mazi:

Nastavi li se... šta tačno i kako tačno?
Šta tebi konkretno smeta, koji su tvoji zahtevi?
Zahtevi studenata su ispunjeni u potpunosti, ovo sada je čisto
politikanstvo, maltretiranje normalnih građana i zloupotreba dece
u političke svrhe.

Meni da dete ide u takvu školu, tako slatko bih vam objasnio vaše
dužnosti, nemaš pojma.
Da ponovim još jednom ono što sam predvideo pre više od mesec dana:

A te floskule o "deci koja neće imati budućnost" ostavi za vaše partijske sastanke. :mazi:
Sad čekam da mi kažeš BRE :P kad se već trudiš, što lepo ne cpoy paste govor vladajućeg gde nam se obraća sa BRE :D fini ste vi neki ljudi, kako lepo umete da podviknete svaki put kada se pojave samomisleći :P možeš i ovaj post uračunati u dnevnicu pisanja komentara i pljuvačine svih koji ne misle kao ti ;)

Jezgroviti su, dogovaraju se , glasaju, trude se da budu kratki i jasni, izglasali su da se ne dozvoli da oni koji govore u javnosti imaju autonomiju, i da moraju jasno da ratzlikuju kada neko govori u svoje ime a kada u ime studenata. Dogovaraju naredne akcije. Sve naj.
Sve suprotno od kriminalnog kartela koji vlada Srbijom 12 godina.

osnovci , deca , na proteste , ma daj, kao što tvrdite da je AV nemoralan, još gore i još ne moral nije je slati maloletnu decu na ulici da protestiraju
nastavnici u slobodno vreme, u redu, protestujte, ali dok su časovi za tu maloletnu decu , nema mesta za odlaganje nastave
nastavnici , a čiju tu decu vi izvodite van radnog vremena, tuđu decu , sa svojima možete šta god hoćete , ali sa tuđom decom , to je već druga priča
Deca samostalno odlučuju o tome, nije im vučić isprao mozak kao tebi i tvojim istomišljenicima.
Pukli ste!

Vrlo malo jer su mnogi nalik tebi, koji ne znaju pravo stanje u prosveti da bi imali bilo kakvu podršku roditelja, ostailih oblasti a radi se deci :(
Овом приликом позивам @Пилипенда да анализирамо ову твоју реченицу и стекнемо увид у право стање просвете.

Овом приликом позивам @Пилипенда да анализирамо ову твоју реченицу и стекнемо увид у право стање просвете.
Tako je, nema boljeg načina da se analizira stanje u prosveti od jedne rečenice napisane u brzini. Rezultati učenja, zainteresovanost dece, spremnost dece za budućnjost, motivacija prosvetara, plate u prosveti, prava i obaveze nastavnika, to je sve u drugom planu.

Sendvič metodologija par ekselans.

Tako je, nema boljeg načina da se analizira stanje u prosveti od jedne rečenice napisane u brzini. Rezultati učenja, zainteresovanost dece, spremnost dece za budućnjost, motivacija prosvetara, plate u prosveti, prava i obaveze nastavnika, to je sve u drugom planu.

Sendvič metodologija par ekselans.
Класична ботовска тактика хватања за последњи једнореченични упис.
Стање у просвети нема потребе анализирати, оно је такво деценијама, првенствено због поданичког, ухлебничког и крајње незаинтересованог
наставног кадра. Родитељи нису ништа бољи, спремни за шлиштање таквом неауторитативном кадру до имбецилности.
Да си само могао видети фаце родитеља и наставника кад смо расправљали о дестинацији екскурзије, на мој предлог о Лепосавићу.
Неверица, згражавање и саблазан. Какве су плате у рударству?

Back