Osnovne škole stupaju u potpunu obustavu rada u znak podrške studentima

Evo sad gledam. Od 2000-te do danas Srbija je imala 11 ministara prosvete. Smatraš li ti da je iko od njih dostojan te funkcije? I da su uradili nešto pozitivno?
I sad se vraćamo na ono moje staro, nijedna vlada nije ulagala u obrazovanje, jer priprostom masom se lakše manipuliše. Mi više ne bi tako, možeš li da nam zameriš zbog toga?

pa to i je posao prosvetnih radnika tome da ih uče, a ne da budu nasilna
ali, to su maloletna deca i podležu i nekim međunarodnim zakonima o zaštititi dece
Prosvetni radnici decu uče znanju i razmišljanju, roditelji ih vaspitavaju. Da li misliš da roditelji ne znaju gde su im deca? Ako ne znaju, zašto ne znaju? Ako znaju, a ne sviđa im se, zašto ih ne odvedu kući? Ili ćeš tvrditi da je država vlasnik naše dece?

Za sve ove dane im niko nije rekao? Ili im niko iz vladajuće stranke nije pripretio? Vi ste toliko bahati i verujete u nedodirljivost trenutnog, da je to žalosno....
greška Ružice , ja samo sam za to da deca, nepunoletna ne mogu biti zloupotrebljena i političke svrhe
nemam ništa protiv studenata, radnika , i svih ostalih
ali daj molim te , deca su to

greška Ružice , ja samo sam za to da deca, nepunoletna ne mogu biti zloupotrebljena i političke svrhe
nemam ništa protiv studenata, radnika , i svih ostalih
ali daj molim te , deca su to
Deca maloletna mogu jedan dan da izađu, sledeći dan će ih roditelji zadržati kući. Da li ti zaista misliš da roditelji i dalje ne znaju gde su im deca?

Dete koje je traženo ima 11 godina i zbog ocene se nije vratio kući!!! Hvala Bogu pronađen je, a način širenja dezinformacija je tipična informer kurir škola :roll:
Kakve dezinformacije? SMS poruka stigla preko oba provajdera, doduše u pola jedan noću, probudili me i uznemirili, jači roditelji nema šta, onjašnjavali na Krstarici kako je Vučić gotov, evo sutra se pakuje pa zaboravili na dete, valjda im dosadilo svaki dan jedno isto, smor živi, nove degeneracije...
A onda ima LGBT ludilo mozga u zakonodavstvu - ne sme da se objavi slika zbog LGBT manijaka, znaju oni šta sve ima
A iz poruke ne znaš koje je nacionalnosti dete, na internetu debilizovana faca pa gde shrink gde expand...
Pre demoklratije ovih debilnih fazona nije bilo, sve ste to vi uneli u državu preko američkih debila.
A kad smo kod američkih debila - N1 je bar objavio da je dete nadjeno, kad Šiptari oduzmnu Srbima nešto na Kosovu e to jave sledeći minut...

Ne zameram. Samo ste naivni ako mislite da bi ova sadašnja opozicija da sutra dođe na vlast postavila boljeg ministra obrazovanja.
To je potpuno nebitno, čak i ako bi bilo gore to nije razlog da se ne bude svim silama protiv ove sadašnje vlasti. Osnovna dužnost svakog intelektualca, mislećeg čoveka, je da bude kritičar i protivnik vlasti.

A ko kaže da ćemo uopšte i završavati i ocenjivati pod ovakvim uslovima?
Znaci tebi je bitnije da ne radis I da se pravis da je vase misljenje bitno, iako vam je ovaj smrad na vlasti skoro sve zahteve ispunio, povecao plate i prakticno izjednacio sa policikom, ego da deci zakljucite ocene.

Kakvo stanje? Sigurno nije kao recimo 99te kao da su neki dezurali u skolama I pod takvim uslovima ipak zakljucili ocene.

Back