Osnovne škole stupaju u potpunu obustavu rada u znak podrške studentima

Рекох ја,
од штрајка просветара првог септембра је све кренуло
и богами ... охохо ...

Порасло дете :woho:

Рецидиви српства су нам сј еба ли Југу,
сад нам Србију руше Југословени ...

Куд ћемо браћо ?
Koji bre Jugosloveni, odakle vam ovakve teorije?? Većina nas je imala par godina i doba Jugoslavije tako da mi ovakvi postovi nisu jasni. I rušimo Srbiju jer ne želimo da ginemo i da nas prebijanju? Pa ko će ti ostati u takvoj Drbiji
osnovci , deca , na proteste , ma daj, kao što tvrdite da je AV nemoralan, još gore i još ne moral nije je slati maloletnu decu na ulici da protestiraju
nastavnici u slobodno vreme, u redu, protestujte, ali dok su časovi za tu maloletnu decu , nema mesta za odlaganje nastave
nastavnici , a čiju tu decu vi izvodite van radnog vremena, tuđu decu , sa svojima možete šta god hoćete , ali sa tuđom decom , to je već druga priča
Koga šaljem ja na ulicu time što JA štrajkujem?? Moje je pravo da izrazim slaganje ili ne. I ko izvodi decu, je l čitaš ti malo nešto osim informera i Pinka???

Meni je srpski predavala Luda Ljubinka
Na prvi čas pred novim odeljenjem bi otvoreno iznela svoj program: "Bog zna za 5, ja za 4 a vi deco mala usrana od 1 do 3"
Znao se neki red iako je to bila Luda Ljubinka, pola svog odeljenja bi oborila iz srpskog pa zato "Luda"
Danas mnogi mogu da joj budu zahvalni na količini pročitanih knjiga i pismenosti po intenetu.
Ne pišemo njakavicom makar se tako pričalo u rodno selo, pa lakše kako selo priča nego da se nauči nešto uglavu korisno...
Ja bih Ludu Ljubinku iz penzije sad poslao vama za Direktora škole, obaška što je žena teški SPS, tvrda linija...
Baš sam čekala kada će ova priča po 10010100 put :mrgreen:

Nije lepo da nastavnici šalju tudju maloletnu decu na ulicu, svoju nek šalju ako su nenormalni
Sinoć se jedno dete nije vratilo kući, stigao SMS
Dete koje je traženo ima 11 godina i zbog ocene se nije vratio kući!!! Hvala Bogu pronađen je, a način širenja dezinformacija je tipična informer kurir škola :roll:

Dete koje je traženo ima 11 godina i zbog ocene se nije vratio kući!!! Hvala Bogu pronađen je, a način širenja dezinformacija je tipična informer kurir škola :roll:
Kaže predsednik "Ko ste, bre, vi, da šaljete tuđu decu na ulicu....to nam je odgovor na one koji svakodnevno govore "da li ti znaš ko sam ja"?
Rečnik predsednika je na nivou njegovih pristalica....samo pametno i mirno....oni upravo ruše sami sebe, samo im to nije jasno....

Koji bre Jugosloveni, odakle vam ovakve teorije?? Većina nas je imala par godina i doba Jugoslavije tako da mi ovakvi postovi nisu jasni. I rušimo Srbiju jer ne želimo da ginemo i da nas prebijanju? Pa ko će ti ostati u takvoj Drbiji

Koga šaljem ja na ulicu time što JA štrajkujem?? Moje je pravo da izrazim slaganje ili ne. I ko izvodi decu, je l čitaš ti malo nešto osim informera i Pinka???
ni informer ni pink
čitam ono što se piše ovde
time što ti štrajkuješ ostavljaš i šalješ _decu_ na ulice
ti je jasno ili ne

Koji bre Jugosloveni, odakle vam ovakve teorije?? Većina nas je imala par godina i doba Jugoslavije tako da mi ovakvi postovi nisu jasni. I rušimo Srbiju jer ne želimo da ginemo i da nas prebijaju? Pa ko će ti ostati u takvoj Srbiji??

Jugosloveni i komunisti ...
Sve sam to i sam bio i voleo i ratovao za to - ali izgubismo.

Shvatite, gotovo je, nema više drugova, bratstva jedinstva, zatvorskog sistema. Idemo dalje narode.

Sindikati OŠ u Srbiji su doneli odluku da se u petak, 20.12. stupi u potpunu obustavu rada a da se od sledeće nedelje stupi u zakonski štrajk. Podrška studentima i njihovim zahtevima uz dodatni zahtev da se smeni celokupno ministarstvo prosvete na čelu sa gđom ministarkom.
Super al zar nije skolska godina gotova ili blizu gotova? Kako ce neka deca popraviti ocene?

Super al zar nije skolska godina gotova ili blizu gotova? Kako ce neka deca popraviti ocene?

Jednostavno: sva deca koja pošalju preko Vajbera (Viber) sliku sa protesta imaće zaključeno 5 a sva deca koja su otišla kući da igraju Minecraft idu na avgust

Kada smo kod Minecraft-a
NOVOGODIŠNJE SNIŽENJE NA MICROSOFT STORE-u za LEGEND i DUNGEON edicije kao i DLC (50% - 75%)
Osnovna edicija Java & Bedrock kao i DeLuxe edicija nažalost nisu na popustu

1734457526492.jpeg

Poslednja izmena:
Od te bajke nema ništa. Sem toga ne vjerujem da će novi ministar prosvete biti bolji. I promeniti nešto na bolje.
Količina defetizma kod srpskog naroda me je uvek iznenađivala : ćuti i trpi,ima i gore :( šta bi sa ponosom, dostojanstvom i hrabrošću ovog naroda?

Baš sam čekala kada će ova priča po 10010100 put :mrgreen:
Da ali sam zaboravio da naglasim da sam na nivou škole bio jedna od četiri trojke ukupno kod Lude Ljubinke
Tada sam se pa i trudio nešto te je rekla kako pišem kao Crnjanski i da umem nekoliko tema da provučem kroz osnovnu te na kraju da sve idu ka istom zaključku, čitali su i ostali koji mi nisu predavali pa im bilo čudno "takav kapacitet a ponaša se kao idiot"
a ja u stvari ceo život "boli te lud praviš se kuras" sve vidim al ćutim
dok se ne naljutim

Još kada bi ti shvatio da ovo nije politička već egzistencijalna borba, došlo je dotle , oni ili mi i naša deca :(
A ko kaže da ćemo uopšte i završavati i ocenjivati pod ovakvim uslovima?
za profesije kao što je prosveta , postoji način , to je pasivni štrajk , dođe se na radno mesto , a ne radi se ništa
a i deca su u školi , nema nastave, ali su koliko toliko zaštićena od raznih malverzacija

Back