Osnovne škole stupaju u potpunu obustavu rada u znak podrške studentima

Lagerta

Supermoderator
Poruka
24.507
Sindikati OŠ u Srbiji su doneli odluku da se u petak, 20.12. stupi u potpunu obustavu rada a da se od sledeće nedelje stupi u zakonski štrajk. Podrška studentima i njihovim zahtevima uz dodatni zahtev da se smeni celokupno ministarstvo prosvete na čelu sa gđom ministarkom.

Sindikati OŠ u Srbiji su doneli odluku da se u petak, 20.12. stupi u potpunu obustavu rada a da se od sledeće nedelje stupi u zakonski štrajk. Podrška studentima i njihovim zahtevima uz dodatni zahtev da se smeni celokupno ministarstvo prosvete na čelu sa gđom ministarkom.
Jel bude 95.000 mesečno plus privatni člasovi iz padeži? :D

Jel bude 95.000 mesečno plus privatni člasovi iz padeži? :D
Toliku platu ima i radnica u cvećari bez padeži, u čemu je problem, svako bi u normalnoj državi trebao imati prava da izrazi svoje nezadovoljstvo, svako bi u normalnoj državi mogao očekivati da kazne nasilnika ako te napadne na radnim mestu, ali ovo je država "znaš ti ko sam ja" ljudi pa me ne čudi ni tvoj komentar :mrgreen:

Ajmo curice, ajmo dječaci
Studenti i džaci
Milicajci

Jel moguće da su nam ovo akademski gradjani?

Nije.
Ja sam bila na plenumu studenata na faksu i mogu vam reći da su divni. Početak plenuma je započeo minutom ćutanja, pre toga su se pročitala imena svih nastradalih ispod nadstrešnice
Jezgroviti su, dogovaraju se , glasaju, trude se da budu kratki i jasni, izglasali su da se ne dozvoli da oni koji govore u javnosti imaju autonomiju, i da moraju jasno da ratzlikuju kada neko govori u svoje ime a kada u ime studenata. Dogovaraju naredne akcije. Sve naj.

Toliku platu ima i radnica u cvećari bez padeži, u čemu je problem, svako bi u normalnoj državi trebao imati prava da izrazi svoje nezadovoljstvo, svako bi u normalnoj državi mogao očekivati da kazne nasilnika ako te napadne na radnim mestu, ali ovo je država "znaš ti ko sam ja" ljudi pa me ne čudi ni tvoj komentar :mrgreen:

Nije lepo da nastavnici šalju tudju maloletnu decu na ulicu, svoju nek šalju ako su nenormalni
Sinoć se jedno dete nije vratilo kući, stigao SMS

Kakve veze imamo sa time, naši zahtevi se tiču prosvete a ne političkog polusveta lopova sa obe strane...
Meni je srpski predavala Luda Ljubinka
Na prvi čas pred novim odeljenjem bi otvoreno iznela svoj program: "Bog zna za 5, ja za 4 a vi deco mala usrana od 1 do 3"
Znao se neki red iako je to bila Luda Ljubinka, pola svog odeljenja bi oborila iz srpskog pa zato "Luda"
Danas mnogi mogu da joj budu zahvalni na količini pročitanih knjiga i pismenosti po intenetu.
Ne pišemo njakavicom makar se tako pričalo u rodno selo, pa lakše kako selo priča nego da se nauči nešto uglavu korisno...
Ja bih Ludu Ljubinku iz penzije sad poslao vama za Direktora škole, obaška što je žena teški SPS, tvrda linija...

požar se širi. odlična vest.

osnovci , deca , na proteste , ma daj, kao što tvrdite da je AV nemoralan, još gore i još ne moral nije je slati maloletnu decu na ulici da protestiraju
nastavnici u slobodno vreme, u redu, protestujte, ali dok su časovi za tu maloletnu decu , nema mesta za odlaganje nastave
nastavnici , a čiju tu decu vi izvodite van radnog vremena, tuđu decu , sa svojima možete šta god hoćete , ali sa tuđom decom , to je već druga priča

Sutra napuštam MAXI i idem u Prosvetare, iebeno dobro zanimanje :D

Dobro je pa nisu stupili u štrajk dok se Djilas zajebavao sa podzemnim kontejnerima, tad su imali pametnija posla...
Cijenim da je veća šteta ubiti nedužne ljude nestručnim građevinskim radovima nego baciti kantu đubreta u loš kontejner

Šta ti veliš na to

Рекох ја,
од штрајка просветара првог септембра је све кренуло
и богами ... охохо ...

Порасло дете :woho:

Рецидиви српства су нам сј еба ли Југу,
сад нам Србију руше Југословени ...

Куд ћемо браћо ?
Koji bre Jugosloveni, odakle vam ovakve teorije?? Većina nas je imala par godina i doba Jugoslavije tako da mi ovakvi postovi nisu jasni. I rušimo Srbiju jer ne želimo da ginemo i da nas prebijaju? Pa ko će ti ostati u takvoj Srbiji??

Back