Papissa
Zainteresovan član
- Poruka
- 242
Ma to mi je prvo palo napamet da pomislim i otvorim karte ne bi li mi neka od vas dve objasnila kako ja te karte da povezem.Cisto onako na primeru da vidim kako to ide. Ne pristupam ja tom pitanju toliko ozbiljno niti prihvatam sve zdravo za gotovo, al prvo mi je to palo napamet. Mogu ja lupiti neko drugo pitanje ako vam ovo smetajer nije stvar u pitanju nego u povezivanju karti. To me zanima,kako ja ta njihova znacenja da povezem. Ne mora nista ozbiljno moze i ono cisto laicki samo da vidim kako to izgleda.
Hvala vam![]()
Sva sreca da sam Te pitala na sta se odnosi pitanje, a ti kazes da si pomislila i otvorila. Ne moze tako. Moras DA FORMULISES KONKRETNO PITANJE npr., DA RAZMISLJAS O NJEMU SVE VREME DOK MESAS. NAJBOLJE BI BILO DA TI GLEDAS NEKOM ILI NEKO TEBI, I DA STE SAMI U PROSTORIJI Sama luda na kraju moze da znaci da je celo to tvoje otvaranje jedna nebuloza, sto i jeste... Inace sled koji je izasao je zivi uzas i sad mi je laknulo sto si otvorila bezveze....
Evo sad cu ja da povezem na neko kobajagi pitanje.
1 mesto ili pitac Pravda XI i to obrnuto 2(okolnosti) 7 novcica-diskova isto obrnuta
3.(prepreka) Sudjenje XX uspravno 4.(u glavi) Kula XVI obrnuta
5. (ostvareni deo) 2 stapa uspravno 6 (proslost. 5 pehara obrnuta
7.(buducnosr) 6 diskova uspravna 8.(situacija il istav pitaca) 4 pehara obrnuta
9. (okolina)Car IV uspravno 10.(nade,strahovi) 10 stapova obrnuta
11. (na kraju)Luda O obrnuta
Mene buni ovo sa brojevima ja polozaj karata znam po imenu, u glavi je iznad , a ostvareni deo ispod, proslost sa leve a bud. sa desne..Nego da ti ja dam odgovor...recimo da je pitanje - da li ce veza opstati?
Pa osoba se je htela ozbiljnu vezu,ali ni njoj samoj, tu nije kako treba , ni same okolnosti im ne daju da uspeju, problem je u tome sto ne moze da se odluci. Ovim raskidom osoba misli da joj je sve u zivotu sruseno do temelja (kula) ali se bori i dalje i zeli da sacuva integritet(2 stapa se zove VLAST), i izvucice kratkotrajno stanje zadovoljstva i laznu harmoniju na neko krace vreme (dobra karta okruzena losim - 6 diskova). U proslosti je dozivela gorko razocarenje(5 pehara) i od tada manje veruje u ljubav,
Ovo je jedna prolazna veze (4 kupa) , a neko iz okoline misli da ima zelju da dominira po svaku cenu, ona se plasi da su stvari ovde vec uveliko zavrsene (10 stapa-UGNJETAVANJE) i svaki dalji oko ovoe veze je zaludan (LUDA- osoba naivna koja skAkuta gledajuci u leptira a ne vidi provaliju pred sobom)
Poslednja izmena:

.
.