Osnovana SMS: STRANKA MODERNE SRBIJE

Q. in perpetuum hibernum

Stara legenda
Poruka
92.907
Osnovana je 113. partija u Srbiji. Pokret centra ujedinio se sa Socijaldemokratskim savezom i stvorio novu političku stranu na sceni u Srbiji: Stranku moderne Srbije. Nema predsednika, već kolektivno predsedništvo koje čine Tatjana Macura, Nebojša Leković i Aleksandar Stevanović.

SMS_cover.jpg

BG-CENTAR-SOT-JMS-1-20181025-135941632-.mxf.Still001.jpg

http://mondo.rs/a1154678/Info/Srbija/Stranka-moderne-Srbije-nova-politicka-partija.html

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kada SMS dolazi na vlast?

И улетиш тако са рецимо 100К евра,
они ти врате 99К евра(задрже себи хиљадарку) и ти опрао паре које не подлежу никаквом порезу.

Јел та радња?

Mislim da se ovde ne radi konkretno o tome (samo), već ovi iz Pokreta centra ne žele da ponovo prođu kroz užasavajuće iskustvo u DJB i traže političku stranku. Primenjuju sličan model koji je iskoristio i Jeremić kada se kolektivno učlanio u Narodni pokret Srbije i promenio u ime, ili mislim nešto slično što je bio pokušao Tadić sa zelenima u vreme tzv. Nove demokratske stranke. Obi bivši članovi pokreta Dosta je bilo našli su neku stranku konačno da se u nju kolektivno učlane i promene im ime; i za to je poslužio Socijaldemokratski savez.

Ova gospodja sa slike nece da kaze gde je zavrsila visu skolu, ako ju je uopste i zavrsila. Nadjite njenu biografiju mrzi me da kacim, pisu svakakve stvari, pise i da poseduje znanja iz medicine i stomatologije.

Da okacim ipak

Biografija

Rođena je 1981. godine.

Ističe da je po obrazovanju strukovni ekonomista, ali ne navodi u kojoj obrazovnoj instituciji je stekla to zvanje. "Uživam u svom poslu. Hobi mi je čitanje, pilotiranje, skijanje, kreiranje mapa uma. Posedujem znanja iz medicine i stomatologije", naglašava u zvaničnoj biografiji.

Napominje da je u preduzetničkim vodama samostalno od 2007 godine. "Pored svoje, učestvujem i u radu druge porodične firme. Zalažem se za razvoj i unapređenje porodičnog biznisa u Srbiji, za podsticaj ženskog preduzetništva, za uređenje poslovnog okruženja i olakšanu komunikaciju između privatnog sektora i države". izvor

Poslednja izmena:
Mislim da se ovde ne radi konkretno o tome (samo), već ovi iz Pokreta centra ne žele da ponovo prođu kroz užasavajuće iskustvo u DJB i traže političku stranku.

Опиши ми та ужасавајућа искуства?

По мом мишљењу,ДЈБ је растурен по налогу удбе и саме Власти коју су саму Мацуру и саплеменике уценили да напусте једног "Крадулета"
јер се овај ипак показао као постојан,непоткупљив,човек предано радио ка уништењу -браће-.

Ova gospodja sa slike nece da kaze gde je zavrsila visu skolu, ako ju je uopste i zavrsila. Nadjite njenu biografiju mrzi me da kacim, pisu svakakve stvari, pise i da poseduje znanja iz medicine i stomatologije.

Da okacim ipak

Biografija

Rođena je 1981. godine.

Ističe da je po obrazovanju strukovni ekonomista, ali ne navodi u kojoj obrazovnoj instituciji je stekla to zvanje. "Uživam u svom poslu. Hobi mi je čitanje, pilotiranje, skijanje, kreiranje mapa uma. Posedujem znanja iz medicine i stomatologije", naglašava u zvaničnoj biografiji.

Napominje da je u preduzetničkim vodama samostalno od 2007 godine. "Pored svoje, učestvujem i u radu druge porodične firme. Zalažem se za razvoj i unapređenje porodičnog biznisa u Srbiji, za podsticaj ženskog preduzetništva, za uređenje poslovnog okruženja i olakšanu komunikaciju između privatnog sektora i države". izvor

ahahahahah

sa ovakvim liderom pre bih se uclanila kod Cede Jovanovica nekako deluje transparentnijez:mrgreen:

Kakve hobije ima, odmah se vidi/zakljucuje da je iz ambijenta plebejskoj/radnickog proletarijatskog konteksta. Tata i mama su manje jeli, radili po dva posla, stedeli na odeci i obuci, da bi joj platili skijanje na Kaprunu i instruktaz pilotiranja na Cesnama, sto je tak normaljno za oca VKV radnika i majku cistacicu. :zelenko2:

_nobody_

Kakve hobije ima, odmah se vidi/zakljucuje da je iz ambijenta plebejskoj/radnickog proletarijatskog konteksta. Tata i mama su manje jeli, radili po dva posla, stedeli na odeci i obuci, da bi joj platili skijanje na Kaprunu i instruktaz pilotiranja na Cesnama, sto je tak normaljno za oca VKV radnika i majku cistacicu. :zelenko2:

_nobody_

Шта је креирање факин мапе ума?

Шта је креирање факин мапе ума?

To bi trebalo da bude nesto u stilu da se mlada dama bavi problemima arhitekture mozga. Ali na logickom, ne na medicinskom (fizickom) nivou. Vi, doktori, tacno znate anatomiju mozga, ali mlada dama se bavi visim sferama tog istrazivanja. Pa verovatno postoji neka teorija da se svaki mozak moze mapirati u veku vrstu mape, koja na sledecem nivou ima podmape koje opisuju empatiju, logiku, svest, potsvest... U name it. A onda svaki nivo od tih verovatno ima dalje mape. Moja slobodna interpretacija (ni ja nikada nisam cuo za taj pojam, a i nisam googlao). Ali intuitivno zakljucujem. :kez:

U svakom slucaju, ovako naobrazovana, gospodja sebe smatra vrlo kvalifikovanom za kompleksan zadatak oporavka Srbije, veruje da ce zaista nekakvim "novim" pristupom da resi probleme radnicke klase i seljaka u Srbiji. Nije sala! Metoda poznatija u siroj javnosti kao: Cku Ka Ze Ze! :zelenko2:

_nobody_

Poslednja izmena:

Back