Saint Andrew
Aktivan član
- Poruka
- 1.964
Zna li se ko ce biti Matica a ko Trut u tom crnogorskom pcelinjaku?![]()
Zna se samo ko ce biti radilica...ceo zivot

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li se ko ce biti Matica a ko Trut u tom crnogorskom pcelinjaku?![]()
Imaš li ti neki drugi komentar, pošto si ovaj podijelio sa nama jedno hiljadu puta?Ma neka osnivaju sta hoce , samo da ostanu tamo gde jesu
Imaš li ti neki drugi komentar, pošto si ovaj podijelio sa nama jedno hiljadu puta?![]()
Vidi ga 'dje se osjetio prozvanim...![]()
Što bih se osjetio prozvanim?![]()
Što bih se osjetio prozvanim?![]()
Pushti ga, ne zna sto prica
Nego, izgleda da se Srbijanci plase da im ne dodju Srbi iz CG..![]()
Vas dvoje mora da se znate privatno...![]()
Ja studiram u Srbiji, a nisam siguran baš da ću ovdje ostati da živim...naprotiv.Pa ti si iz te price zar ne...![]()
Pa bolje razumijem ovakoNamjerno sam stavio ono Zikeovo ludo "Š", znao sa sto ces da ucinis...![]()
Pushti ga, ne zna sto prica
Nego, izgleda da se Srbijanci plase da im ne dodju Srbi iz CG..![]()
Ja studiram u Srbiji, a nisam siguran baš da ću ovdje ostati da živim...naprotiv.
Da, zaista začuđujuće...mada opet, kakvog je sve ološa bilo što su dolazili iz Crne Gore u Srbiju, nije ni čudo...
Nijesam cuo da se ijedan vrnuo sa skolovanja odozgo...
dobro, andola necemo pominjat', on se ne vazi..
Slobo, Radovan, Arkan... Dopuni niz...
Jedino taj zadnji...
Prvi nije ološ...a i rođen je u Srbiji...
Drugi je, ako se prisjetiš bio u BiH...i tako...
Vec sada se vidi da su Srbi u Crnoj gori trenutno, posle Srba na Kosovu najugrozenija populacija. Ne treba ih zaboraviti kao sto smo umeli da se lako odricemo Srba u Dalmaciji,Albaniji,Rumuniji..
Btw.nemam ni kap krvi iz CG - da neko ne pomisli da sam beogradski potomak Crnogoraca..![]()
Nego Misoni kako objanjavas to sto Antipopije nije dao blagoslov za ovo osnivanje???![]()
Pa ti si iz te price zar ne...
Namjerno sam stavio ono Zikeovo ludo "Š", znao sa sto ces da ucinis...![]()
Da, zaista začuđujuće...mada opet, kakvog je sve ološa bilo što su dolazili iz Crne Gore u Srbiju, nije ni čudo...
Nijesi se valjda i o'dje prepoznao???
Šala, nemoj da se ljutiš
Браво Срби, сада је важно борити се за опстанак Српства у Црној Гори али наравно и поштовати државу Црну Гору, коју су, зашто не рећи, стварали између осталих и Срби пре неколико стотина година... надам се да на попису који је за 2-3 године број Срба неће бити мањи него прошли пут...