Osnovan suverenistički savez: Udružili se Danica Grujičić i još četiri organizacije. Izlaze na izbore

Kshatriya

Primećen član
Poruka
961

Osnovan suverenistički savez: Udružili se Danica Grujičić i još četiri organizacije. Izlaze na izbore:aha2:

Izdvojio bih sledeću rečenicu:

Ipak, okupljanje nema veze sa mogućim objedinjenim nastupom na narednim izborima, navodeći da "konačne odluke oko liste koja bi izlazila mimo (buduće) studentske nema".

OK, jasno je da već duže vreme postoji težnja da se ujedine sve političke snage (parlamentarne i vanparlamentarne) koje naginju ka Rusiji i Trampu (ne obavezno, ali, uglavnom, i jedno i drugo) bez obzira na buduće izbore. Ali, ako nema konačne odluke o posebnoj listi, znači li to da neki od aktera žele da podrže studentsku listu ili, da se, možda i nađu na njoj.
Sam Kusturica je u više navrata podržao studente, režimski mediji su ga opanjkavali, a vlast mu je u leto prošle godine, zatvorila ugostiteljski objekat na Mokroj Gori. Neko će reći, "ma taj je šurovao s Vučićem do juče, ne bi ja njemu verovao". Dobro, ali nešto slično se, po toj analogiji, može reći i za Novaka, zar ne?
Tu je i Nestorovićeva stranka. Huh... ne bih da idem dublje u njihove dosadašnje političke poteze, jer to zahteva otvaranje posebne teme, ali podsetio bih da je na sajtu te stranke stajala velika slika njihovih članova sa protesta u Beogradu 15. marta. Lider stranke jeste, više puta,, tokom leta i jeseni, kritikovao studente. Nisam propratio detaljno baš svaku njegovu izjavu, ali se sećam da je dosta toga izvlačeno iz konteksta i korišćeno kao senzacionalistički naslov, što režimskih, tako i opozicionih medija.
Dakle, ko bi tu mogao s kim, a ko ne bi mogao sa njima?

Poslednja izmena od moderatora:
Eto dokaza da je i KGB napustio Vucica.
Ali zato Kusta ostaje veran KG..., khm, khm, Sputnik-u. Sinoć, nešto posle pola deset, baš kad radni narod pere zube i sprema se za počinak, eto nama Nemanje da demantuje vest

Кустурица за Спутњик: Не окупљам суверенисте - не улазим у политичку канализацију​

https://sputnikportal.rs/20260202/k...azim-u-politicku-kanalizaciju-1195451146.html

Zanimljivo je da su ovo preneli N1 i Nova s.. Nisam primetio režimske, možda mi je promaklo

Ali zato Kusta ostaje veran KG..., khm, khm, Sputnik-u. Sinoć, nešto posle pola deset, baš kad radni narod pere zube i sprema se za počinak, eto nama Nemanje da demantuje vest

Кустурица за Спутњик: Не окупљам суверенисте - не улазим у политичку канализацију​

https://sputnikportal.rs/20260202/k...azim-u-politicku-kanalizaciju-1195451146.html

Zanimljivo je da su ovo preneli N1 i Nova s.. Nisam primetio režimske, možda mi je promaklo
KGB je dakle u Jerevanu ustoličen?

Pa ne znam baš. da je Sputnik jermenski

Sputnik, a news agency launched by the Russian state media group Rossiya Segodnya in 2014, has its headquarters located in Moscow, Russia. Headquarters Address: Zubovsky Boulevard 4, Moscow, 119021, Russia.

Prilozi

• 1770121115290.png
    1770121115290.png
    8,6 KB · Pregleda: 2
Pa ne znam baš. da je Sputnik jermenski

Sputnik, a news agency launched by the Russian state media group Rossiya Segodnya in 2014, has its headquarters located in Moscow, Russia. Headquarters Address: Zubovsky Boulevard 4, Moscow, 119021, Russia.
He soon announced that Margarita Simonyan was to be editor-in-chief. Simonyan told The New York Times in 2017 that she choose Sputnik as the new name "because I thought that's the only Russian word that has a positive connotation, and the whole world knows it."<

He soon announced that Margarita Simonyan was to be editor-in-chief. Simonyan told The New York Times in 2017 that she choose Sputnik as the new name "because I thought that's the only Russian word that has a positive connotation, and the whole world knows it."<
Dobro, Margarita Simonjan jeste Jermenka poreklom, ali rođena i odrasla u Rusiji i po sopstvenom priznanju, čak i ne govori jermesnki. A i da govori, to ne menja činjenicu da je Sputnik ruska firma 1/1

Muslimanski kosmopolita koji je sagradio narcisoidnu karijeru snimajući filmove o zemlji dezertera i secikesa i talogu na periferiji evropske civilizacije (bosna, cigani itd) sad postaje suverenista
Meni se sve dopada sta taj covek radi. Gledao sam filmove ,nagradjivane i nenagradjivane,dokumentarac o Maradoni,Muhiki...citao knjigu Smrt je neprovjerena glasina,bio na Mecavniku. Jedino nisam bio u Andric gradu i slusao kako svira. Iz partizanske porodice nikako nije mogao sa Alijom,logicno je da je dosao ovde. Veoma je uspesan,pre neki dan je otvorio novi hotel IVER par km od Mecavnika. Zaposljava stotine ljudi u RSrpskoj,CG i Srbiji.

Meni se sve dopada sta taj covek radi. Gledao sam filmove ,nagradjivane i nenagradjivane,dokumentarac o Maradoni,Muhiki...citao knjigu Smrt je neprovjerena glasina,bio na Mecavniku. Jedino nisam bio u Andric gradu i slusao kako svira. Iz partizanske porodice nikako nije mogao sa Alijom,logicno je da je dosao ovde.
Isto tako nije mogao ni komandant jedinice El Mudžahid, valjda, čim je bio general u JNA.
Veoma je uspesan,pre neki dan je otvorio novi hotel IVER par km od Mecavnika. Zaposljava stotine ljudi u RSrpskoj,CG i Srbiji.
Biznismen pre svega.

Osnovan suverenistički savez: Udružili se Danica Grujičić i još četiri organizacije. Izlaze na izbore:aha2:

Zdravo, društvo:bye:
Bivša ministarka zdravlja Danica Grujičić osnovala je pokret Zdravo društvo, koji je danas potpisao sporazum o savezu sa još četiri organizacije, sa ciljem zajedničkog nastupa na narednim izborima i, kako je navedeno, smene vlasti... blablatruć
Grujičić je izjavila da saveznici predstavljaju deo građana koji žele "dubinske promene sistema" i jačanje narodnog suvereniteta. Ona je navela da je potrebno dalje objedinjavanje političkih aktera kako glasovi birača ne bi bili rasuti, dodajući da očekuje saradnju i sa strankom Branimira Nestorovića.
Vladan Glišić ocenio je da je prirodno formiranje zajedničkog bloka i sa pokretom Mi - snaga naroda Branimira Nestorovića i Novim DSS...
Ma zdraaaooooo...

Zdravo, društvo:bye:
Bivša ministarka zdravlja Danica Grujičić osnovala je pokret Zdravo društvo, koji je danas potpisao sporazum o savezu sa još četiri organizacije, sa ciljem zajedničkog nastupa na narednim izborima i, kako je navedeno, smene vlasti... blablatruć
Grujičić je izjavila da saveznici predstavljaju deo građana koji žele "dubinske promene sistema" i jačanje narodnog suvereniteta. Ona je navela da je potrebno dalje objedinjavanje političkih aktera kako glasovi birača ne bi bili rasuti, dodajući da očekuje saradnju i sa strankom Branimira Nestorovića.
Vladan Glišić ocenio je da je prirodno formiranje zajedničkog bloka i sa pokretom Mi - snaga naroda Branimira Nestorovića i Novim DSS...
Ma zdraaaooooo...
piše u tekstu i ovo

Vladan Glišić ocenio je da je prirodno formiranje zajedničkog bloka i sa pokretom Mi - snaga naroda Branimira Nestorovića i Novim DSS.

Potpisnici sporazuma izrazili su podršku studentskom pokretu i eventualnoj studentskoj izbornoj listi, uz poruku da su spremni da joj pomognu ukoliko, kako su naveli, zadrži patriotski karakter.
dakle patriotski blok koji se formira neće izlaziti na izbore nego podržati studentsku listu ukoliko studentska lista bude bila sačinjena od patriota...ako tu upadnu liberaši sa tendencijom da preotmu studentski pokret onda će ovaj blok izaći na izbore

Back