Osmeh dana

-Verenik i ja smo tražili dvokrevetnu, a smestili ste nas u sobu sa francuskim ležajem i moja trudnoća je direktna posledica toga.

-Možete li da najavite da nam stave plave prekrivače umesto tih braonkastih koji su na slikama? Ta plava nekako više otvara sobu...reče muž od jedne klijentkinje

-Možete li da proverite da li u okolini hotela ima mačaka?
Mogu, ali na mogu garantovati za okolinu hotela.Da niste alergični na mačke?
Ne, samo ih ne volim i ne želim ni da ih vidim ni u blizini hotela.

- Naš medeni mesec je upropašćen jer smo tokom izleta videli uzbuđenog slona, posle čega sam se osećao jadno.

- Svi restorani u Indiji su služili hranu sa previše karija.

- U plićaku na hotelskoj plaži u Šarm el Šeiku bilo je previše riba.

- Ujeo me je komarac, na šta me niko nije upozorio!

-Pesak je bio previše vreo

-U Egiptu naprosto ima previše Egipćana i zbog toga ove godine razmatram Tursku

-Je l imate vi neku statistiku koliko ljudi je prošle godine bilo u tom hotelu u tom terminu koji mi hoćemo da uplatimo, a i u hotelima pre njega pa da mi kažete koja je verovatnoća za ovu godinu da će transfer trajati do 1h, od 1 do 1,5h ili duže od toga?
(kristalna kugla mi je na servisu, čekajte da bacim pasulj pa da predvidim kako će ići prodaja ove godine)
koleginici su tražili apartman sa vodenim zidovima :lol:
i tako..smejem se i od muke nekad :lol:

-Verenik i ja smo tražili dvokrevetnu, a smestili ste nas u sobu sa francuskim ležajem i moja trudnoća je direktna posledica toga.

-Možete li da najavite da nam stave plave prekrivače umesto tih braonkastih koji su na slikama? Ta plava nekako više otvara sobu...reče muž od jedne klijentkinje

- Naš medeni mesec je upropašćen jer smo tokom izleta videli uzbuđenog slona, posle čega sam se osećao jadno.

-Je l imate vi neku statistiku koliko ljudi je prošle godine bilo u tom hotelu u tom terminu koji mi hoćemo da uplatimo, a i u hotelima pre njega pa da mi kažete koja je verovatnoća za ovu godinu da će transfer trajati do 1h, od 1 do 1,5h ili duže od toga?
(kristalna kugla mi je na servisu, čekajte da bacim pasulj pa da predvidim kako će ići prodaja ove godine)

Sve :lol: al bold :zcepanje:

- U plićaku na hotelskoj plaži u Šarm el Šeiku bilo je previše riba

a znas li da je ovo ziva istina
u sharm smo stigli oko ponoci
sa nama je bio i reprezentativac odbojkas sa devojkom
nasli smo se na plazi..presli preko osvetljene ponte da vidimo sta nas ceka sutra, jer smo bili malo razocarani plazom koja nije bila kako smo je zamisljali
kad su u isto vreme odvalili nasi klinci i on - u moru ima previse ribe :lol:
i sta da ti kazem kad su svih 15 dana plivali u bazenu :rotf:

:lol: ooo, kakvi sve buzdovani i buzdovanke putuju

francuskim lezajevima protiv bele kuge :hahaha:

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?y...&nav_id=700090

Italija: Ljubimcima dozvoljena poseta

Pravo da posećuju svoje bliske u bolnicama i staračkim domovima uskoro neće imati samo rodjaci i prijatelji bolesnih Italijana, već će dozvolu za posete dobiti i domaće životinje koje su se zaželele svojih gazda.

Takav zakon su donele vlasti italijanskog regiona Emilija-Romanja, objavljeno je na Internet strani vesti.ru, pozivajući se na sajt pets.greenstyle.it.

Lorenco Kroče, sudija koji vodi slučajeve, vezane za životinje, rekao je da je njemu i članovima inicijativne grupe koju predvodi bilo potrebno sedam godina da izdejstvuju usvajanje zakona o "četvoronožnim posetiocima". Ta grupacija planira da nastavi rad na proširenju prava životinja.

Lekari podržavaju ideju Kročea i njegovih prijatelja jer, kako tvrde, domaći ljubimci često doprinose ozdravljenju pacijenata, s obzirom na to da druženje sa njima podiže raspoloženje bolesnika i usađuje im volju za životom.

Lekari u Emiliji-Romanji su napomenuli da će životinje pre susreta sa bolesnim gazdama prolaziti higijenski tretman jer, kako su izjavili, nikakve sanitarne norme u bolnicama ne smeju da budu narušene.

Novi zakon, koji vlasti tog regiona još treba da dorade, postaće prvi korak ka popularizaciji rasprostranjene na Zapadu zooterapije. U osnovi te terapije leži princip interakcije bolenika i životinja.

U takvom vidu lečenja učestvuju ne samo psi i mačke, već i ptice, konji, delfini i mnogi drugi predstavnici faune.

mali-sta-ces-biti-kad.jpg

Back