- Poruka
- 28.801
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam 2x isto ovako stanje zatekla u domu zdravlja u kneginje zorke 15...kazu fosili da je tako svako popodne.uzas!
mozda zato jos nemam izabranog lekara...jer da bih dosla na red kad mi je potreban,morala bih prethodno da malo treniram kik box![]()

-Verenik i ja smo tražili dvokrevetnu, a smestili ste nas u sobu sa francuskim ležajem i moja trudnoća je direktna posledica toga.
-Možete li da najavite da nam stave plave prekrivače umesto tih braonkastih koji su na slikama? Ta plava nekako više otvara sobu...reče muž od jedne klijentkinje
-Možete li da proverite da li u okolini hotela ima mačaka?
Mogu, ali na mogu garantovati za okolinu hotela.Da niste alergični na mačke?
Ne, samo ih ne volim i ne želim ni da ih vidim ni u blizini hotela.
- Naš medeni mesec je upropašćen jer smo tokom izleta videli uzbuđenog slona, posle čega sam se osećao jadno.
- Svi restorani u Indiji su služili hranu sa previše karija.
- U plićaku na hotelskoj plaži u Šarm el Šeiku bilo je previše riba.
- Ujeo me je komarac, na šta me niko nije upozorio!
-Pesak je bio previše vreo
-U Egiptu naprosto ima previše Egipćana i zbog toga ove godine razmatram Tursku
-Je l imate vi neku statistiku koliko ljudi je prošle godine bilo u tom hotelu u tom terminu koji mi hoćemo da uplatimo, a i u hotelima pre njega pa da mi kažete koja je verovatnoća za ovu godinu da će transfer trajati do 1h, od 1 do 1,5h ili duže od toga?
(kristalna kugla mi je na servisu, čekajte da bacim pasulj pa da predvidim kako će ići prodaja ove godine)
koleginici su tražili apartman sa vodenim zidovima
i tako..smejem se i od muke nekad![]()
al bold 

tačno treba stajati ispred te agencije sa pištoljem i likvidirati retarde...naravno, nakon uplate tek![]()

Sveal bold
![]()

-Verenik i ja smo tražili dvokrevetnu, a smestili ste nas u sobu sa francuskim ležajem i moja trudnoća je direktna posledica toga.
-Možete li da najavite da nam stave plave prekrivače umesto tih braonkastih koji su na slikama? Ta plava nekako više otvara sobu...reče muž od jedne klijentkinje
-Možete li da proverite da li u okolini hotela ima mačaka?
Mogu, ali na mogu garantovati za okolinu hotela.Da niste alergični na mačke?
Ne, samo ih ne volim i ne želim ni da ih vidim ni u blizini hotela.
- Naš medeni mesec je upropašćen jer smo tokom izleta videli uzbuđenog slona, posle čega sam se osećao jadno.
- Svi restorani u Indiji su služili hranu sa previše karija.
- U plićaku na hotelskoj plaži u Šarm el Šeiku bilo je previše riba.
- Ujeo me je komarac, na šta me niko nije upozorio!
-Pesak je bio previše vreo
-U Egiptu naprosto ima previše Egipćana i zbog toga ove godine razmatram Tursku
-Je l imate vi neku statistiku koliko ljudi je prošle godine bilo u tom hotelu u tom terminu koji mi hoćemo da uplatimo, a i u hotelima pre njega pa da mi kažete koja je verovatnoća za ovu godinu da će transfer trajati do 1h, od 1 do 1,5h ili duže od toga?
(kristalna kugla mi je na servisu, čekajte da bacim pasulj pa da predvidim kako će ići prodaja ove godine)
koleginici su tražili apartman sa vodenim zidovima
i tako..smejem se i od muke nekad![]()
ooo, kakvi sve buzdovani i buzdovanke putuju
meni taj tekst smrdi na amere, samo oni umeju tako qurtzu da sviraju

Da mi je zivot kakve su mi misli, bila bih profesionalna кurva u toplijim krajevima.
Ušao Srbin u engleski pab, pa iznerviran što mu konobar ne prilazi, besno ga pozva:
"Ej, ti!"
Posle nekog vremena dođe konobar i donese mu osam čajeva.
)))