Osmeh dana

ovo je vise za plakanje,nego za smejanje,al ajde

MUDROST ZRELIH GODINA

Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

U mojim godinama više mi NE SMETA ako mi misli negde odlutaju, jedino se bojim da se NE VRATE.

Ako ti se ustajanje iz kreveta čini kao dizanje tegova, znači da si ušao u zrelo doba.

Sagneš se da zavežeš cipelu, a onda se upitaš - šta bih još mogao da uradim kada sam se već sagnuo?

Srednje godine su životno razdoblje kad kupite prozirnu spavaćicu, a onda vam padne na um da više ne poznajete nikoga ko bi kroz nju nešto video.

Ne jedite zdravu hranu - u vašim godinama organizmu su potrebni
svi dostupni konzervansi.

U detinjstvu pravite grimase pred ogledalom - u zrelim godinama vam se ogledalo sveti.

U visokim godinama materija odnosi pobedu nad duhom. Duh bi još hteo, ali višak kilograma NE DA.

Ako vam se čini da je kriza srednjih godina nepodnošljiva, setite se
da vas još čeka i starost.

Mladost gleda u budućnost, starost gleda u prošlost, srednje doba gleda u ogledalo i ne veruje svojim očima.

I to je to! Na zdravlje!

Smokvičica: ovo je vise za plakanje,nego za smejanje,al ajde

Kojot: dobro, hajde onda da plačemo i da se smejemo.

Smokvičica: kako to misliš da izvedemo?

Kojot: evo ovako: :lol: ili :cry:

MUDROST ZRELIH GODINA

Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same. :lol: ... :think:... :cry:

U mojim godinama više mi NE SMETA ako mi misli negde odlutaju, jedino se bojim da se NE VRATE. :cry:

Ako ti se ustajanje iz kreveta čini kao dizanje tegova, znači da si ušao u zrelo doba. :lol:

Sagneš se da zavežeš cipelu, a onda se upitaš - šta bih još mogao da uradim kada sam se već sagnuo? :rotf:

Srednje godine su životno razdoblje kad kupite prozirnu spavaćicu, a onda vam padne na um da više ne poznajete nikoga ko bi kroz nju nešto video. :lol:

Ne jedite zdravu hranu - u vašim godinama organizmu su potrebni
svi dostupni konzervansi. :lol:

U detinjstvu pravite grimase pred ogledalom - u zrelim godinama vam se ogledalo sveti. :cry:

U visokim godinama materija odnosi pobedu nad duhom. Duh bi još hteo, ali višak kilograma NE DA. :cry:

Ako vam se čini da je kriza srednjih godina nepodnošljiva, setite se
da vas još čeka i starost. :cry: :cry:

Mladost gleda u budućnost, starost gleda u prošlost, srednje doba gleda u ogledalo i ne veruje svojim očima. :lol:

I to je to! Na zdravlje! :super:

576919_10151211372740269_868661529_n.jpg

Ovaj majstor Bude sto radi finis prozora je mnogo smesan
juce se dotaknemo price gde radim i on ustanovi da neki njegov rodjak radi ili je radio u prodaji za kompaniju u kojoj sam ja, al je taj njegov rodjak u Somboru
I danas on meni prica- Znas, ne radi vise tamo, pitao sam (kao da mene interesuje, al ajd)
Nastavlja on - Sad radi u Jaffi, ako ci cula za njih
:lol:
Ja kzem skruseno - Jesam
Sta mogu
Juce je odvalio - Jel tvoja firma ono bese iz Novog Sada?
Ja kazem - Pa nije bas iz Novog Sada ali dobro...

E fora je u tome sto on mrtav ozbiljan, majke mi, nije sala
Komedija :lol:

Imama sada i duplikat a zove se mali Bude
Resio moj muz da mu pomogne kolko tolko pa prelazi u gradjevinare :lol:
Dokumentovala sam sve, al ne umem s ovim naprednim blu tutom na mom telefonu
Ako ikad naucim postavicu slike, al ko zna kad ce to biti :aha:

Back