Osmeh dana

Moj decko je juce bio kreten. Tako da ga danas kuliram, samo sluzbeno. I tako ja lepo odlucim da odem sama na reku da se suncam i citam, greota da ne iskoristim ovo lepo vreme. Taman sam krenula kuci kad sustize me jedan momak i pita da li zelim da idem na pice sa njim. :D Ja mu se zahvalim i kazem da ne mogu i da imam decka (izostavila sam da je kreten :roll:) a on meni kaze "Steta!". Moram da napomenem da sam bila nenasminkana i cupava. Dragi momak hvala ti ko bratu rodjenom, izmami mi ovoliki :D osmeh na lice. I zao mi je ako se osecao bezveze posle jer mogu misliti koliko hrabrosti treba da se skupi da se pridje tako nekome na ulici. Zelim mu da nadje najbolju devojku na svetu. Bas mi je ulepsao dan. :D

Moj decko je juce bio kreten. Tako da ga danas kuliram, samo sluzbeno. I tako ja lepo odlucim da odem sama na reku da se suncam i citam, greota da ne iskoristim ovo lepo vreme. Taman sam krenula kuci kad sustize me jedan momak i pita da li zelim da idem na pice sa njim. :D Ja mu se zahvalim i kazem da ne mogu i da imam decka (izostavila sam da je kreten :roll:) a on meni kaze "Steta!". Moram da napomenem da sam bila nenasminkana i cupava. Dragi momak hvala ti ko bratu rodjenom, izmami mi ovoliki :D osmeh na lice. I zao mi je ako se osecao bezveze posle jer mogu misliti koliko hrabrosti treba da se skupi da se pridje tako nekome na ulici. Zelim mu da nadje najbolju devojku na svetu. Bas mi je ulepsao dan. :D

znas koliko hrabrosti?
toliko da je za 5 minuta isto pitao sledecu devojku
nemoj da te grize savest
vazno da ti je ulepsao dan :)

ko da je to nama muskicima bitno!
mi gledamo neke druge stvari, bitna je dusha. ba!

znas koliko hrabrosti?
nemoj da te grize savest
Mislis? Izgledao mi je malo pogubljen i iskreno ne toliko lep/zgodan. Ali kao sto ti rece sasvim nebitno, ulepsao mi je dan, odskakutala sam kuci i odmah prebacila muziku na MP3 na nesto veselije. :)

ko da je to nama muskicima bitno!
mi gledamo neke druge stvari, bitna je dusha. ba!
Haha! :lol:

Perspektiva (((":
f93486bfff38ca69d76d85c089569a09.jpg

mnogo si slatka :) :heart:
znas koliko hrabrosti?
nemoj da te grize savest

ne slusaj je bre
to sto prica nije tacno

ŠTA JE TO...

Parna mašina

Svaka druga mašina. Ostale su neparne.

Samoubica

Što ih je više, to ih je manje.

Gradjanski rat

Takmičenje u kojem svi učesnici imaju prednost domaćeg terena.

Apsolvent

Muž, na kraju bračne svadje. Sve je odslušao, još samo da položi ispite.

Kako ćemo?

Pitanje koje povezuje frizere, prostitutke i ljude bez ideja.

Naučno-istraživački rad

Traženje knjiga po kući par dana pred ispit.

Depresija

Kada se vise ne radujete ni tudjoj nesreci.

Zasićenje vezom

Kada sve filmove počnete  gledati do kraja.

Odiseja

Put  kojim krećeš prilikom vadjenja bilo koje lične isprave.

1.maj

Drzavni dan borbe protiv anoreksije i ocuvanja zivotne sredine.

Udaja

Trenutak kada žena  zameni pažnju svih muškaraca za nepažnju jednog.

Sve je pod kontrolom

Ohrabrujuća izjava. Sve dok se ne postavi jedno pitanje: ČIJOM?

Supruga

Aplikacija SEARCH (pretrazivac) za kucu.
Zeno gde su mi carape?
Zeno gde su kljucevi?
Zeno gde su deca?

Harač

RTV pretplata koju plaćamo da gledamo Turke.

Čovek se uči dok je živ

Izreka koju su mnogi studenti pogrešno shvatili.

Raspad Jugoslavije

Dogadjaj koji je omogućio mnogim pevačima, glumcima i inim umetnicima
da napokon postanu internacionalne zvezde s medjunarodnom karijerom.

Back