OSLOVLJAVANJE POGRESNIM IMENOM

ko ti kriv kad imas obicno ime , da ti mama dala neko specificno nebi sada ovo pisala ....e ovako odes u opstinu, podneses zahtev za promenu imena ...recimo...melanija , persida ,eleonora...uplatis taksu od 150,00 din i nema brkanja ....zvali su me prakticna

Jao, to je nesto najgore. Meni licno se nikad nije desilo da mi decko to priredi ali znam jednog tipa koji non-stop naziva sve sto nosi suknju (ukljucujuci i njegovu zenu) imenom svoje svalerke za koju tvrdi da mu je samo poznanica. Kao fora jedva je zna, a ovamo sve sto je zensko naziva njenim imenom. Mene je samo za jedno vece 3 puta navao njenim imenom, moju drugaricu 2 puta a jednu ribu sto se tu zadesila punih 7 puta (verovali ili ne). I nije provalio do dana danasnjeg kako se blamira. Jadna njegova zena !!!

malecka:
da li vam se desavalo da vas mladic koji vam se udvara oslovi imenom neke druge devojke...?
ufff! ja samo na takve nalecem...! :( :( :(
aj budite dobri, pa recite nesto pametno na ovu temu... 8)
Ej, pazi pricu :
moj sadasnji muz , na nasem prvom sastanku, ladno mi pogresi ime !
I eto , za malo da ga zbog toga otkacim , ali sva sreca NISAm .
pa sta ako prvi put pogresi ime , da li se tebi desilo da pricas sa nekim likom kome nezas ime ?
Onda prolazi ono kao macane , i sl.
Ma to nije nista strasno , bolje da ti pogresi ime na sastanku , neko posle par godina zabavljanja , u sred neke intimne situacije .. hm ....

Back