chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.254
Aaaaaaaaa dobra je ta radnjica.CaLiMeRo:Auh, ja volim onaj Accesorize... tu ima simpa bižuterije, i, uopšte te radnjice su mi super.![]()

Jos samo nesto da pitam pa necu vise da kvarim temu.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Aaaaaaaaa dobra je ta radnjica.CaLiMeRo:Auh, ja volim onaj Accesorize... tu ima simpa bižuterije, i, uopšte te radnjice su mi super.![]()
Bah, mislim da nisam. Bar ne da se sećam...chokolada:Jesi bila u Oslo City-ju u onoj radnjici sa sarenim i mirisnim sapunima i sitnicama za kupatilo?Ja kada tamo udjem ne izlazim sat vremena, na kraju me bude i sramota.
![]()
Aaaaaaaaaaa moras da odes, na prvom je spratu i zove se Saape. :wink:CaLiMeRo:Bah, mislim da nisam. Bar ne da se sećam...![]()
zorab:Ja i ne znam da li stedim, kupujem kad primetim da sam gola i bosa. Mislim, idem ja takva neko vreme, nesvesna, onda mimihodom primetim u nekom izlogu odraz gole zene, pogledam malo bolje, kad ono - to sam ja!
Jos gore, volim neke stvarcice i tesko se odvajam od njih. Na primer, dzemper koji raste zajedno sa mnom. Onda me jednog dana izda i prestane da raste - rukavi mi kratki! Ali, ja sam mu lojalna, nosim i natezem (na zadnjicu) a rukave zasucem. A kada je sasvim neupotrebljiv, ususkam ga u dubinu ormana, neka ga, sta mi smeta!
A najgore je sto imam stvari koje jos nisam obukla - kao ovo moram malo da skratim, ovaj dzemper je suvise svetao...Verovatno sam to kupila kad sam bila gola, a posle je isetao neki stari dzemper, ja mu se obradovala i - obukla ga. Eto![]()
baki 75:Znaci zve zavisi sa koliko para se raspolaze. Nekom je oskudacija kad nema para da spremi bolji rucak, a nekom kad nema da kupi cizme koje kostaju po 500-1000 eura i koje je pravio neki ,obicno ***** cije ime u svetu mode mnogo znaci. Ebiga, to je socijalna ravnopravnost...