Osjecaj svjezine u covjeku kada se druzi sa ljudima mladjim od sebe

Imate li osjecaj da ako imate 30 + godina da vam vise ne prija da se druzite sa ljudima vase generacije,zato sto su mozda preozbiljni tmurni, a vama treba pozitiva i upravo vam super pada druzenje ili okruzenost sa ljudima mladjih generacija iz kojih isijava zivot i svjezina.Da li vam nekada to daje pozitivu
Mogu ti reci da se mladi ponasaju kao da nikad nece biti stari...

Imate li osjecaj da ako imate 30 + godina da vam vise ne prija da se druzite sa ljudima vase generacije,zato sto su mozda preozbiljni tmurni, a vama treba pozitiva i upravo vam super pada druzenje ili okruzenost sa ljudima mladjih generacija iz kojih isijava zivot i svjezina.Da li vam nekada to daje pozitivu
Да, на послу сам углавном са млађима јер их живот није сажвакао, не морам да им објашњавам шта је кринџи зато што им није сва радост у јелу и пићу.

Već počinjem da mislim da me mlađi ljudi, ovako, neformalno, sve češće "trpe" iz poštovanja, ali sam redovno i uredno uverena da me većinom slušaju sa pažnjom i zanimanjem, a ne samo iz poštovanja.
Od mene će uvek dobiti podršku i iskrenu zaljubljenost u mladalačka razmišljanja sa malo začina po kojima se razaznaje da sam na planeti ipak malo duže. Na pojedinim mestima čak i ne učestvujem i ne družim se, ali me neretko oduševe onim što čujem, kako razgovaraju između sebe, kad izuzmem razne poštapalice, pa i psovke, koje su tu da... upravo-poštapaju misli koje iznose.

Ne prija mi potpuno druženje sa mojom generacijom više jer kaskam za njima u nekim stvarima.
Mene i dalje zanima neko učenje, čitanje, nadogradnja, uvek se zaokupljam nečim novim... a za mnoge sa kojima imam zaista divan odnos je to stalo jer kompas pokazuje na porodicu, decu, planove koji više ne mogu da isključe ljude za koje su na svim nivoima vezani.

Možda nije trebalo da se javljam na temu koja je rezervisana samo za muškarce... ali... meni su Mars i Venera u Ovnu... mi smo...muškobanjaste žene, izgleda! :zcepanje:
Ne... zapravo, tema nema razlog da bude ograničena samo na muškarce.

Pozitivu mi daju svi pozitivni ljudi sa kojima radim ili se druzim, bez obzira da li su mladji ili stariji a ima i jednih i drugih. Ponosan sam na njih. Danas je vrlo lako biti negativan.

To su ti i stariji i mladi. Tj nema veze sa godinama vec da li je neko praznan ili ne.
e a meni posao sa od 7do 77 i pride plus , nego sve je do poimanja samog sebe i postavljanje u korelaciji sa određenom starosnom grupom, a nije teško biti mlad sa mladima i akhm sa starima, a i da , star je onaj ko neće da bude mlad

e a meni posao sa od 7do 77 i pride plus , nego sve je do poimanja samog sebe i postavljanje u korelaciji sa određenom starosnom grupom, a nije teško biti mlad sa mladima i akhm sa starima, a i da , star je onaj ko neće da bude mlad
Cini mi se da kod nasi ljudi brzo ostare. Mentalno.
Cim se 30ta predje pocne se opsteprihvacena "zrela" komunikacija: politika,hrana, zdravlje, posao, ekonomija.
E sad, nije nista lose u tome dokle ima smisla, medjutim to tako predje u neke besmislene price da odrasli cesto zvuce nezrelije od mladih.
Dok, kao zrela osoba, po meni, treba da covek ima istancaniji nacin razgovora kroz iskustvo i senzibilitet. I naravno koliko god je moguce imati luft da se prosto zahebavas.
Ok, ne kazem, ima tu realnog faktora krize, teskog zivota... Ali je i mentalitet.

Za moj ukus je sve fejk,mi nismo bili tako nadmeni
Ne, nego uplaseni, dok su sada slobodniji i kazu sta misle, na isti nacin im nije problem ni da promene misljenje.
Naravno da su mladji uvek bolje drustvo, jer u njima jos ima zivota za razliku od polumrtvih do mrtvih takoreci sveznajucih staraca u 30, 40, 50 godina...nesposobnih, a nadmenih.

Ne, nego uplaseni, dok su sada slobodniji i kazu sta misle, na isti nacin im nije problem ni da promene misljenje.
Naravno da su mladji uvek bolje drustvo, jer u njima jos ima zivota za razliku od polumrtvih do mrtvih takoreci sveznajucih staraca u 30, 40, 50 godina...nesposobnih, a nadmenih.
345635335_3465445117077943_1964474576246601442_n.jpg

Back