Već počinjem da mislim da me mlađi ljudi, ovako, neformalno, sve češće "trpe" iz poštovanja, ali sam redovno i uredno uverena da me većinom slušaju sa pažnjom i zanimanjem, a ne samo iz poštovanja.
Od mene će uvek dobiti podršku i iskrenu zaljubljenost u mladalačka razmišljanja sa malo začina po kojima se razaznaje da sam na planeti ipak malo duže. Na pojedinim mestima čak i ne učestvujem i ne družim se, ali me neretko oduševe onim što čujem, kako razgovaraju između sebe, kad izuzmem razne poštapalice, pa i psovke, koje su tu da... upravo-poštapaju misli koje iznose.
Ne prija mi potpuno druženje sa mojom generacijom više jer kaskam za njima u nekim stvarima.
Mene i dalje zanima neko učenje, čitanje, nadogradnja, uvek se zaokupljam nečim novim... a za mnoge sa kojima imam zaista divan odnos je to stalo jer kompas pokazuje na porodicu, decu, planove koji više ne mogu da isključe ljude za koje su na svim nivoima vezani.
Možda nije trebalo da se javljam na temu koja je rezervisana samo za muškarce... ali... meni su Mars i Venera u Ovnu... mi smo...muškobanjaste žene, izgleda!

Ne... zapravo, tema nema razlog da bude ograničena samo na muškarce.