Moje "dostojanstvo" ne zavisi od toga kako tvoj brat gaji krave.
Pa i ne zavisi. Ali bi TI želeo da zavisi, pa da budeš još "dostojanstveniji".
Pa jeste, a zašto onda takvi poput Tebe, kravama koje nisu deklarisane, ne daju da žive i pasu zelenu, nedeklarisanu travu? Zato što Vi kažete da krava, koja nije deklarisana, nije prava krava, i da zato ne treba da živi. Zašto kažete da je samo deklarisana krava, prava krava?
Ovo ti je, pretpostavljam, greškom ispalo sa teme o plavušama.
Kao što reče, krava je krava.
Pe, nemaš pojma ti.

Zašto bi neko ko gaji krave i ovce preo i štrikao? Zato što za isto vreme može ili da oštrika džemper ili da pokosi dvadeset hektara livade. U prvom slučaju bogatiji je za jedan džemper, u drugom za zimsku hranu za 5-10 goveda, zavisi koji je otkos u pitanju.
Zato što će Taj neko, radije da uzme vunu da prede i da ištrika sebi čarape i džemper od vune, a neće da bleji u televizor, kao gradska ovca, kojoj je sva pamet u televizoru, i koja ne zna šta će sa sobom.
Ideja je da je kupio neiji proizvod, a nije ga sam napravio. Da bi imao od koga da kupi televizor, neki ljudi morali su da se odreknu privilegija cimanja za kravlje sise i da se zaposle u fabrici.
Ti, koji su se odrekli privilegije vaćanja kravine Božije sise, Ti su se priklonili satani, da bi radili u satanističkim fabrikama, pritom sanjajući kravinu Božiju sisu, i što je više sanjaju, sve su više nezadovoljni samim sobom i svojim satanističkim životom, i sve više se satanizuju, u želji da se zadovolje, a naprotiv, samo još više bivaju nezadovoljeni.
Što je proizvodnja naprednija, to je manje, a ne više radnika. Evropski seljaci se udružuju i zajedno plaćaju jednog računovođu da im vodi poslovne knjige.
Moj brat je gospodin seljak i ne zna šta je to računovođa.
On napravi malinu, koju proda za 20, a onaj, kome je prodao, to proda za 120.
Ovaj, koji kupuje za 20, a prodaje za 120, taj valjda plaća računovođu, zato i prodaje za 120.
Jeste. Normalna je stvar prisustvo bakterija u kravama. Nije normalno prisustvo tih bakterija u mlečnim proizvodima.
Hahaha, još jedna odvala. Pa kako bre da proizvede sir ili kiselo mleko, ako nema bakterija vrenja? Ajde ne lupaj. Te bakterije, koje postoje, to su neophodne bakterije, da nisu neophodne, Bog ih i ne bi stvorio.
Ali ne, vi, koji deklarišete, počnete da cedite komarca, i kažete, ovaj sir nije dostojanstven, jer ima, npr. više "ovoga". I onda kažete, ako hoćeš da dobiješ našu deklaraciju, onda treba u sir da staviš "ovo", pa će Tvoj sir imati manje "ovoga", i onda ćemo mi moći da jedemo, tj. da živimo "dostojanstveno". "Dostojanstvena" logika.
Ovo bi u neku ruku bilo tačno, da nije pogrešno. Krava može biti imuna i ne oboleti, a da ipak bude nosilac bolesti.
Pa ako nije obolela, je l' bolesna ili je zdrava?
Svi Mi, ljudi, imamo u sebi npr. virus gripa. Pa ako nismo oboleli, jesmo bolesni ili smo zdravi?
Još malo ćete Vi, "dostojanstveni", da deklarišete i zdrave ljude da su bolesni, jer, reći ćete, nisu oboleli, ali, hm, reći ćete da su nosioci bolesti, kako bi morali dostojanstveno da pojedu vaše gowno, koje je deklarisano kao nešto dobro.
Idi se dostojanstveno vakciniši protiv svinjingitisa, pojedi deklarisano gowno, jer, eto, iako nisi bolestan, ipak si nosioc bolesti. Zdrava logika, nema šta, posmatrano iz perspektive "dostojanstvenih".
Opet se zalećeš. Da napunim kakav bazen mlekom koje sam vlastoručno pomuzao, podavio bih ti svih 60 rodova.
Čoveče, šta će Tebi pun bazen mleka, koje si vlastoručno pomuzao? Nisi li se malo zaleteo, u Tvojim potrebama? Dovoljno je Tebi da pomuzeš i jednu kantu mleka dnevno, nemoj preterivati.
Ne nameravam da učim tvog brata ništa. Koliko vidim, tvoj brat je hohštapler koji sakupi skorup pa od osiromašenog meka pravi sir.
A srpski sir se pravi od nekuvanog punomasnog mleka.
Misliš na ono punomasno mleko, koje prave "dostojanstveni"?
Ti misliš da mleko, koje On izmuze vaćajući kravu za sisu, koja pase zelenu travu i pije izvorsku vodu, nije punomasno?
Pa od njegovog mleka, i kada se pet puta skine kajmak, ima više masti, nego u onom koje prave "dostojanstveni".
Hahaha, osiromašeno mleko, pa ako on pravi sir od osiromašenog mleka, šta onda Ti piješ?

Taj "osiromašeni" sir Ti ikada nisi probao, jer da si ga probao, ne bi jeo onaj deklarisano punomasni, već bi tražio onaj nedeklarisani osiromašeni.
Kakve klonirane krave. Pojma nemaš!
Aman!
Pa kako joj je onda porasla onolika sisa. Nije valjda porasla od zelene trave?