Sta,tako si dobar frajer,pa ti ne daju mira?sinnke:Dobro bio sam povredjen jednom. Jedna me ganjala pilom i sikirom. :smile:
Sta,tako si dobar frajer,pa ti ne daju mira?sinnke:Dobro bio sam povredjen jednom. Jedna me ganjala pilom i sikirom. :smile:
vracar:Sta,tako si dobar frajer,pa ti ne daju mira?
sinnke:Samnom sve hoce samo sex, a ja bi da volim, volim... Zasto sam tretiran kao seksualni objekat?
Jel se i vama to desava? Ja sam zaljubljive prirode i to mi jako smeta. Jel imate kakav savet?
sinnke:Samnom sve hoce samo sex, a ja bi da volim, volim... Zasto sam tretiran kao seksualni objekat?
Jel se i vama to desava? Ja sam zaljubljive prirode i to mi jako smeta. Jel imate kakav savet?
Dobro rečeno!sinnke:Malo je izvan teme.
Gledaj. Malo krivo mislis. Nije stvar samo dobro izgledati a nemati dar da neku navedes na sex. Dobar izgled je samo jedna blaga prednost.
Zene padaju na spiku. Kombinacija erotske i nezne price.
A ti koji dobro izgledaju, dodju ko kenguri u kafic i samo zuje ko telad, takvi se nasamaraju desanke do iznemoglosti.
Isto vazi i za zene. Nije samo namazati se ratnim bojama i izbaciti guzicu. Treba imati osmeh. Znati kome uputiti i na koji nacin. Treba imati pogled koji nesto govori.
Samo kod nas je problem sto smo zadrte seljacine, pa se takve stvari ne vidjaju.
Jbga kad se to ne uci u stali.
Uhhhh što volim ovo da pročitam... Iako je najveća šarena laža (s' obzirom ko je pisao)! Ali lijepo je pročitati...sinnke:Jel sam ti drazi sad? Jel bi me volela ako je ikako moguce? Ako bi bila samnom bio bi dobar prema tebi. Kad se oblacis pridrzao bi ti kaput, kad ides sesti podmetnuo bi ti stolicu sve bi ti bilo smaragdno samnom... kao u carobnjaku iz oza.
A tek ovo!!!!! Slatko sam se nasmijala!!!!sinnke:Samnom sve hoce samo sex, a ja bi da volim, volim... Zasto sam tretiran kao seksualni objekat?
pa ti si bas u problemu,,,,sinnke:Pa sve zene me gledaju kroz moju kitu i nacin na koji je upotrebljavam. Znam da je to lepo i da mi imponuje, ali ipak imam osecanja koja bi podelio s njima. Ja bi da volim a one samo na seks misle.
Zelim si stalno da mi se desi ljubav. Seks mi je dosadio. Jako je tesko biti u mojoj situaciji.
Cak bi
pristao da samo volim, i da nema seksa.
Copy_Cat:tebe muskarca zene tretiraju kao seksualni objekat??!! Tretiraj i ti njih tako.
nestosasvimlicno:I opet u krug , ...dok opet ne priznas da lozis i lozis i da te boli uvo za osecanja, vec samo volis, ..umocicu...
sinnke:Pa sve zene me gledaju kroz moju kitu i nacin na koji je upotrebljavam. Znam da je to lepo i da mi imponuje, ali ipak imam osecanja koja bi podelio s njima. Ja bi da volim a one samo na seks misle.
Zelim si stalno da mi se desi ljubav. Seks mi je dosadio. Jako je tesko biti u mojoj situaciji.
Cak bi pristao da samo volim, i da nema seksa.
sinnke:Pa ni svaki dan ti se ne jede samo slano. Moze nekad i slatko.![]()
geisha:evo, ja cu da pristanem da se volimo bez sexa. ima da uzivamo sinke.......![]()
hahaha...dobar si!IDruze,imamo sliiiican problem...ali,ja bih vise volela da MENE vole ...pa neka me tretiraju kao seksualni objekatsinnke:Samnom sve hoce samo sex, a ja bi da volim, volim... Zasto sam tretiran kao seksualni objekat?