Osećam se kao da sam u ranim tridesetim

zarucnica1506Dusa

Zainteresovan član
Poruka
352
Imam skoro 60 banke ,a u duši ko da imam četrdeset ,ne mogu da shvatim da sam stara za neke poduhvate ,ne razumem sebe pokušavam da naučim da vozim auto ,pošto nisam u trideset ili četrdeset ,da li sam dementna pa u ovim godima radim stvari za koje nemam sposobnosti ?Mislim da je staračko ludilo ili me uhvatila demencija a vi šta mislite ?

Imam skoro 60 banke ,a u duši ko da imam četrdeset ,ne mogu da shvatim da sam stara za neke poduhvate ,ne razumem sebe pokušavam da naučim da vozim auto ,pošto nisam u trideset ili četrdeset ,da li sam dementna pa u ovim godima radim stvari za koje nemam sposobnosti ?Mislim da je staračko ludilo ili me uhvatila demencija a vi šta mislite ?
od mog kuma keva polagala voznju sa nekih 60 god. polozila ona, pocela da vozi, posle par mesec naparvi sudar... i to udari u parkiran policijski auto :mrgreen:
prestala da vozi posle toga... ;)

Ako ti je Bog dao zdravlja, snage i um da živiš kvalitetno, onda i živi kvalitetno. Položi vozački, vozi, putuj, druži se. I čini dobra dela. Umesto ludorija koje izvode neki u godinama, pa skaču padobranom... čini dobra dela. Odvezi nekoga ko nema kola doktoru... Život treba začiniti dobrim delima.

od mog kuma keva polagala voznju sa nekih 60 god. polozila ona, pocela da vozi, posle par mesec naparvi sudar... i to udari u parkiran policijski auto :mrgreen:
prestala da vozi posle toga... ;)Da li

Ako ti je Bog dao zdravlja, snage i um da živiš kvalitetno, onda i živi kvalitetno. Položi vozački, vozi, putuj, druži se. I čini dobra dela. Umesto ludorija koje izvode neki u godinama, pa skaču padobranom... čini dobra dela. Odvezi nekoga ko nema kola doktoru... Život treba začiniti dobrim delima.
Hvala ti dušo draga

prvo Vi nemate pojma šta znači demencija. Vas piči treća mladost i uživajte u tome, nije kraj života sa 60g.

pa zar nije tako?! pogledajte snimke one Herere, ona kao parfem.... žena ima više od 70g. Sve što poželite to uradite, pa čak i da skočite padobranom iz aviona. Kada ako ne sada? Zaboravite cegere, pijace, udruženje penzionera i šah, sad položite vožnju,sad sami sedite u kafić i uživajte u kafi, sad uradite nešto lepo za sebe.
a demencija je vrlo teška i ozbiljjna bolest koja vodi ka progresivnom gubitku pamćenja, a kasnije i svi funkcija tako nekako, vi imate nešto drugo - telo koje želli da živi. i što reče neko "nađite muškarca da vas vozi", ja ću ovako
nađite dečka da vas "vozi" khm khm khm, ako se razumemo. Jedino ako imate supruga, onda da se nabavi vijagrica ili nešto bezbedno ahahhahahahaha ma uživajte

Mislim da je režim dužan da svima uzda vozačku dozvolu: isto kao sa plivanjem, niko se nije na suvom naučio.

Pa to je sve dobro, svaka čast. Treba živeti i uživati u životu dokle god je zdravlja. Samo tu vožnju sad nipošto ne bih preporučio. To zaobiđi obavezno.

Pa to je sve dobro, svaka čast. Treba živeti i uživati u životu dokle god je zdravlja. Samo tu vožnju sad nipošto ne bih preporučio. To zaobiđi obavezno.
Kako to da levi progresivisti budu tako konzervativni kad su u pitanju žene i vožnja?

Ima da vozi i nikog da ne pita. Kakve sve genije gledam po saobračaju…

Imam skoro 60 banke ,

600 година :eek: :eek: :eek:

a u duši ko da imam četrdeset ,ne mogu da shvatim da sam stara za neke poduhvate ,ne razumem sebe pokušavam da naučim da vozim auto ,pošto nisam u trideset ili četrdeset ,da li sam dementna pa u ovim godima radim stvari za koje nemam sposobnosti ?Mislim da je staračko ludilo ili me uhvatila demencija a vi šta mislite ?

Здрава ко дрен.
Гурај док може.

Немој на силу, већ док иде глатко.

Back