Osecam se izgubljeno u sopstvenim mislima.

MisterXp

Primećen član
Poruka
563
Imam taj neki svoj problem ne znam kako da ga opisem,al probacu sto bolje mozda nisam jedini.

Nekad imam osecaj jednostavno da zelim da se osamim,na taj nacin sam izgubio dosta prijatelja,i po nedelju dana provedem u svojoj sobi i nekad me istrosi pa se isplacem ko najveca *****.
Nikad mi taj osecaj nije bio jasan,jednostavno me pukne niotkuda i gotovo...

Jednostavno zelim da odem negde daleko,osecam se zaroljeno.

To mi se desavalo jos od 15 sad imam 19 i polako shvatam da ako se to nastavi moglo bi lose da utice na moj buduci zivot.

Molim vas bez komentara sa sprdnjom isao sam zbog tog kod psihologa 4 meseca,voleo bih cisto cuti da li je iko imao isti osecaj.

Hvala.

Imam taj neki svoj problem ne znam kako da ga opisem,al probacu sto bolje mozda nisam jedini.

Nekad imam osecaj jednostavno da zelim da se osamim,na taj nacin sam izgubio dosta prijatelja,i po nedelju dana provedem u svojoj sobi i nekad me istrosi pa se isplacem ko najveca *****.
Nikad mi taj osecaj nije bio jasan,jednostavno me pukne niotkuda i gotovo...

Jednostavno zelim da odem negde daleko,osecam se zaroljeno.

To mi se desavalo jos od 15 sad imam 19 i polako shvatam da ako se to nastavi moglo bi lose da utice na moj buduci zivot.

Molim vas bez komentara sa sprdnjom isao sam zbog tog kod psihologa 4 meseca,voleo bih cisto cuti da li je iko imao isti osecaj.

Hvala.

Normalan proces sazrevanja . Kad si mali svi su ti drugari i kako rastes menjaju se i tvoja i njihova interesovanje i ide se ka trazenju "srodne duse". Sta je najgore kod tebe? Sto se zatvaras u sebe (citaj sobu) i to vodi u teska razmisljanaj koja se vrte u krug a takav nacin zivota vodi u bolest. Nadji sebe? Ako te zanima vera idu u Crkvu ,ako volis neki sport makar setanje kroz sumu ..bavi se time ,ako volis pecanje ,pecaj....I medju tim ljudima naci ces sebi slicne i i druzicete se .. .I sad ono glavno :Budi svestan da te niko nece izvuci iz toga ako sam ne zelis da se izvuces i nadjes sebi nesto lepo Evo devojke u aprilu i mescima bez R su prelepe ,mirisu, leprsaju svuda a ti u sobi... pa ne ide?

U svakom slučaju moraš da se aktiviraš. Ne mislim na računaru, po forumima i slično. To trebaš dozirati. Ali fizička aktivnost i druženje su spas. Kako god da ti se to sad čini bez veze ili da nemaš volju da probaš, radi svoje budućnosti i mentalnog (a i fizičkog) zdravlja, pod hitno se pokreni. Nađi nekog bar za šetnju, ili sam onako malo brzog hodanja i vidjećeš da ti prija.
Samoća i soba uz računar - to nikako. Natjeraj se da probaš i vidjećeš da nećeš imati sličnih problema.

Nekad je osama jedini nacin da nesto shvatis i neka prica ko sta hoce, ne mogu svi da podnesu samocu a i ne treba bas svima ista kolicina nje.
Jednostavno samoca ce da ti pomogne i osama je nekad dobra isto toliko koliko nekad moze da te razori.
Ali verujem da ti samo treba vreme da nesto o sebi shvatis, ili ti jednostavno nesto u zivotu nije jasno pa pokusavas podsvesno da nadjes odgovore na pitanja koja se u svakodnevnom zivotu ne postavljaju. To je na neki nacin neko podsvesno traganje i potreba za mirom i tisinom. Zapravo, svako ima svoje nacine da se opusti i pronalazimo sebe radeci razlicite stvari.
Ja bih vise osporavala odlazak u klub gde pomahnitala gomila loce alkohol do iznemoglosti uz glasno trestanje muzike trazeci potencijalnu slobodnu osobu za telesno zadovoljavanje, negoli osamu.
A sad, svi smo mi drugaciji.

Back