Osećaj nelagodnosti

Prilikom kupovine ženskih gaća, grudnjaka, uložaka, kondoma

Iz muškog ugla

Prilikom kupovine kondoma taj osećaj nije samo kod muškaraca već kako kažu trgovci i kod zena je takođe izražen.

Nekima je opet sve to prirodno.

Kako muškarci doživljavaju kupovinu ženskih gaća, grudnjaka, uložaka, kondoma?
U malom mestu sta god od ovog da kupis a nisi u braku ili opstepoznatoj vezi postoji nelagoda. U velikom gradu gde te niko ne zna mozda je nelagoda da muskarac kupi zenske kace,grudnjak da ne pomisle na kasi da se prolezbejisao. Za ulozak i kondom ne vidim za muskarca problem. Mozda je zeni malo neugodno za kondom ako je neka super cupi da pomisli prodavac/prodavacica "ova ode da se k*ara" ili "ko ovu y*ebe"

Iz muškog ugla

Prilikom kupovine kondoma taj osećaj nije samo kod muškaraca već kako kažu trgovci i kod zena je takođe izražen.

Najnormalnije su kupovali kondome mnogo češće devojke ili oboje u paru.

Iz muškog ugla

Šta ti je...pa ja kupujem uloške i za ženu i za dve ćerke sasvim normalno. Srećom što je keva izašla iz tog moda, kupovao bih na bale :lol:
I tačno znam koje su razlike, dnevni, noćni, always i ostali..

Ne znam kako je muškima. Verovatno ženske gaćice ne kupuju često.

Što se tiče kupovine kondoma misli da je kad je čovek mlad (kada tek počinje) malo ono neprijatno, kasnije to postaje rutina.

Vuše puta sam videla u prodavnici lik ispred mene kupi cigare ili neke stvari i kondome. Prodavacicama je to verovatno normalno kao i svaki drugi proizvod.

Back