Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.527
Do jaja ,vidim da se kasirkama cakle okice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na slacku ima onaj "Munja" lajk al ovde imas samo thumbs up. jbg
U malom mestu sta god od ovog da kupis a nisi u braku ili opstepoznatoj vezi postoji nelagoda. U velikom gradu gde te niko ne zna mozda je nelagoda da muskarac kupi zenske kace,grudnjak da ne pomisle na kasi da se prolezbejisao. Za ulozak i kondom ne vidim za muskarca problem. Mozda je zeni malo neugodno za kondom ako je neka super cupi da pomisli prodavac/prodavacica "ova ode da se k*ara" ili "ko ovu y*ebe"Prilikom kupovine ženskih gaća, grudnjaka, uložaka, kondoma
Iz muškog ugla
Prilikom kupovine kondoma taj osećaj nije samo kod muškaraca već kako kažu trgovci i kod zena je takođe izražen.
Nekima je opet sve to prirodno.
Kako muškarci doživljavaju kupovinu ženskih gaća, grudnjaka, uložaka, kondoma?
Najnormalnije su kupovali kondome mnogo češće devojke ili oboje u paru.Prilikom kupovine ženskih gaća, grudnjaka, uložaka, kondoma
Iz muškog ugla
Prilikom kupovine kondoma taj osećaj nije samo kod muškaraca već kako kažu trgovci i kod zena je takođe izražen.
bes sale sad,ja to nikad nisam mogla jer mi onda na celu pise sve i svasta..a nema smisla stvarno.Najnormalnije su kupovali kondome mnogo češće devojke ili oboje u paru.
Šta ti je...pa ja kupujem uloške i za ženu i za dve ćerke sasvim normalno. Srećom što je keva izašla iz tog moda, kupovao bih na balePrilikom kupovine ženskih gaća, grudnjaka, uložaka, kondoma
Iz muškog ugla

bolje i to no sendvicar
sad su pljeskavice, skače standard iz dana u danbolje i to no sendvicar
pazi na srcesad su pljeskavice, skače standard iz dana u dan
Pazite srce, pluća, holestetolpazi na srce

To se koristi za vodene bombice sa prozora na prolaznikeNikad nisam kupovao ženske kondome.Mislio sam da to samo postoji na časovima seksualnog vaspitanja.
![]()
Bole njih patka ko šta kupuje, jedino gledaju da im nije promako neki proizvod na popustu.Do jaja ,vidim da se kasirkama cakle okice
jos malo pa ce i toga nestati..gledaj infostud, ima zanimljivih oglasa.Bole njih patka ko šta kupuje, jedino gledaju da im nije promako neki proizvod na popustu.
Odmah otrče da kupe ili zamole kolegu sa slobodnijom trasom, ka što je npr. magacioner da im odvoji toliko i toliko...

Što bi bilo lepo da nema nikog na kasi, jel da?jos malo pa ce i toga nestati..gledaj infostud, ima zanimljivih oglasa.![]()