Osećaj Kosovaca na Kosovu je kao žrtveno jagnje od strane države Srbije

nesko101

Veoma poznat
Poruka
14.840
AUTORSKA
Ponašanje Srbije kao da će da uđe u rat sa šiptarima je dovelo do ove situacije da šiptarska nazovi država to uspešno koristi da sve ono što nisu mogli od 99-te sada će sve uspeti.
Mi Srbi na Kosovu to znamo ali vi Srbi van Kosova to ne znate jer gledate Vučićeve medije koji lažu kako brinu za Srbe ali u stvari oni time samo smanjuju pritisak na sebe od strane Zapada da ne moraju de jure da priznaju državu Kosovo naredne godine.Što se više zakomplikuje to će više stradati obično stanovništvo na Kosovu i Metohiji a Vučić će sa radikalskom retorikom stvarati sebi i svojoj stranci nepobedivost na narednim izborima.Što mu je u osnovi i bio glavni cilj.

Војвода

Domaćin
Poruka
4.332
Pa koji klinac brate, pazi sest godina sam zivjela i studirala u Srbiji sa slucajno dva momka. Pisem, dobro i spamujem ovdje kao kreten od 2013. Nikad nisam bila u zemljama izvan Srbije i Crne Gore, pasos ni nemam. A po vama sam i dalje siptarka i hrvatica. Pa ****** ima li kod vas u Srbiji i Srba, mrs morala sam da kazem.
Што си нервозна сабајле? Попиј кафицу, лагано.

canavaro

Aktivan član
Poruka
1.308
Ograničen si toliko da misliš da su svi oko tebe glupi ako ne misle kao ti.
jel ti citas sta pises?

"zapadna izmisljotina" - siroko rasprostranjeni izraz u srpskom jeziku?!
kako? zasto? sto bi uopste neko u USA/EU smisljao izraz za to kako ce Srbi zvati svoje sunarodnike sa Kosova?!
sta ja mogu sto u Srbiji Srbe sa Kosova nazivaju Kosovari,sto ih niko ziv ne voli i sto se vecini stanovnistva Srbije prosto *ebe za Kosovo?!
svidjalo se tebi to ili ne, tako je kako je! pomirise sa cinjenicama...

Poslednja izmena od moderatora:

nesko101

Veoma poznat
Poruka
14.840
jel ti citas sta pises?

kako? zasto? sto bi uopste neko u USA/EU smisljao izraz za to kako ce Srbi zvati svoje sunarodnike sa Kosova?!
ako stvatrno mislis da je to tacno, onda si definitivno ogranicen i patis od paranoje!
sta ja mogu sto u Srbiji Srbe sa Kosova nazivaju Kosovari,sto ih niko ziv ne voli i sto se vecini stanovnistva Srbije prosto *ebe za Kosovo?!
Ne ti si i jako bezobrazan lik.
U ličnoj karti nazovi države van volje samih šiptara i Srba piše nova nacija a zove se KOSOVAR i to je izmišljeno od strane okupatora.

Poslednja izmena od moderatora:

wsox

Domaćin
Poruka
4.600
AUTORSKA
Ponašanje Srbije kao da će da uđe u rat sa šiptarima je dovelo do ove situacije da šiptarska nazovi država to uspešno koristi da sve ono što nisu mogli od 99-te sada će sve uspeti.
Mi Srbi na Kosovu to znamo ali vi Srbi van Kosova to ne znate jer gledate Vučićeve medije koji lažu kako brinu za Srbe ali u stvari oni time samo smanjuju pritisak na sebe od strane Zapada da ne moraju de jure da priznaju državu Kosovo naredne godine.Što se više zakomplikuje to će više stradati obično stanovništvo na Kosovu i Metohiji a Vučić će sa radikalskom retorikom stvarati sebi i svojoj stranci nepobedivost na narednim izborima.Što mu je u osnovi i bio glavni cilj.
Hmmhmmm zvuči mi poznato.Pitanje je do kad će srbi pušit "nebeske ideje".

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
27.243
jel ti citas sta pises?

mnogi u Srbiji kosovare zovu siptarima iako su to srbi i crnogorci. Ali, ta averzija prema tim srbima sa Kosova, nije produkt sadasnje politicke situacije nase juzne pokrajine. Taj odnos datira decenijama unazad............od onda kad su gradjani Srbije (van Kosova) uvideli kako su lako kosovari prodavali svoju zemlju albancima pod , toboze, pretnjama od albanske strane. Drugo, prirodno je da kada sa nekim zivis stolecima, da primis i deo njihove kulture i mentaliteta, sto je , nazalost, kod albanaca na niskom, plemenskom, nivou a deo toga se prenao i na kosovsko ne-albansko stanovnistvo. Trece, i mozda najsudbonosnije, totalna politicka nezrelost kosovskih srba 90-tih kada su na 6 presednickih izbora 66 puta davali podrsku Milosevicu, cetvrto, beogradska omladina pamti batine koje su dobijali od kosovskih srba koji su vozovima dovozeni iz Kosova Polja u BGD da sprece beogradske studente u demonstracijama protiv Milosevica. Peto, medju kosovskim srbima ima mnogo kamufliranih crnogoraca........................a crnogorci su u Srbiji oduvek bili civilizacijski problem radi njihovog pecinskog mentaliteta koji su oduvek ugradjivali u srpsku politiku i privredu.

Sve u svemu, to je, nazalost, istina koju ce potvrditi svaki autohtoni gradjanin Srbije.

MOST6

Elita
Poruka
23.590
AUTORSKA
Aj ne balavi! Srbija vodi 95 : 0 protiv Kosova. Kosovo je srce Srbije, a Vučić je najbolji predsjednik ikada. :mrgreen: