Osecaj koji se nikad ne zaboravlja

Isto za VTO, on , a i ostali muškarci, ne mogu dati uzorak "na suvo" pa kako će, nije on mašina po naredbi, pa nije mu momenat, pa rano mu , pa kasno mu , pa ovo mu, pa ono mu... Reko, čuj , ja kad uđem tamo, niko mi ne radi predigru, krknu nam onaj ladan metal i ne pitaju nas da l smo se opustile i da l nam fino, ko bela lala je napunio onu posudicu bez ijedne reči više :manikir:
 
Isto za VTO, on , a i ostali muškarci, ne mogu dati izorak "na suvo" pa kako će, nije on mašina po naredbi, pa nije mu momenat, pa rano mu , pa kasno mu , pa ovo mu, pa ono mu... Reko, čuj , ja kad uđem tamo, niko mi ne radi predigru, krknu nam onaj ladan metal i ne pitaju nas da l smo se opuszile i da l nam fino, ko bela lala je napunio onu posudicu bez ijedne reči više :manikir:
Хитлеру :rotf:
 
Не знам да ли ви памтите осећај кад сте примили своју прву плату?
Каква је то срећа била, коначно сам свој човек, добила сам паре за оно што сам радила, могу да их трошим на шта хоћу :heart:
И како сам их потрошила? Купила сам основне намирнице за кућу за цео месец, тати кошуљу, мами џемперић. Имала сам жељу да им се макар мало одужим за све што су чинили за мене.
Они су се као љутили, а били су толико поносни и срећни, свима су се хвалили шта им је ћерка купила од прве плате...
 

Back
Top