OŠ Radoje Domanovic

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
JA sam isla u Radoje ako mislis na osnovnu u Kragujevcu i evo sada sam upisala Prvu gimnaziju-prirodni smer i mogu ti reci da su mi mnoge stvari poznate sto se tice nepravde,cudnog ocenjivanja i tih stvari .Sto se toga tice Radoje je ok spremi te super psihicki za kasnije skolovanje ali mozda ce ti biti malo nezgodno na pocetku ali posle toga sve dodje na svoje mesto!!! Skola je zaista dobra ako mislis na ovu u kg-u ! Vise je od osnovne!!! :wink:

Hybrid-Theory-Girl:
JA sam isla u Radoje ako mislis na osnovnu u Kragujevcu i evo sada sam upisala Prvu gimnaziju-prirodni smer i mogu ti reci da su mi mnoge stvari poznate sto se tice nepravde,cudnog ocenjivanja i tih stvari .Sto se toga tice Radoje je ok spremi te super psihicki za kasnije skolovanje ali mozda ce ti biti malo nezgodno na pocetku ali posle toga sve dodje na svoje mesto!!! Skola je zaista dobra ako mislis na ovu u kg-u ! Vise je od osnovne!!! :wink:

Ne mislim na onu u na Novom Beogradu

ja sam iso u tu skolu i mogu da kazem da je skola super!jeste da sam imao malo problema sa profesorima ali nisu ni oni tako losi ali BOZA STO PREDAJE ISTORIJU JE CAR!!!Najaci covek,uvek kad imamo pismeni mi mu donesemo novine i on cita a mi prepisujemo... hehehehehe

Ja sam isla u tu skolu (sve do prosle godine). Skola je super, ucionice su dobro opremljene, nastavnici su ok, skola je u dobrom kraju, drustvo je solidno, a sto se tice informatike, uci se od sedmog razreda (ko hoce), a od ove godine su uveli i ADSL tako da mi je bas zao sto vise ne idem u nju. Sve najbolje!

Back