Grom_sa_neba!
Elita
- Poruka
- 20.683
...
Opšta autorska tema o čudnim...putevima srpskog oruzja...
Dakle sad vec koja "slučajnost"...po redu...sa oruzjem iz Srbije koje pod "misterioznim" okolnostima... zavrsi na NATO Ukropskoj strani...
- Imali smo te pojave i ranije...od oružja za CIA ISIS u Sriji pa do Mi6 Azova u Ukrajini...?
- Imali smo i brzo zataskani pad Ukro transportnog aviona nad Grckom, koji krcat oruzjem (šatro školskim za slavnu vojsku Nepala il beše Bangladeša-tro...) polete iz Niša...?
- Sad imamo GRAD i to unapređene (40km dometa) rakete, koje preko Slovačke (verovatno se i Lajčak ugradio
, otud njegovi česti dolasci i "pregovori"...
), dođoše do Ukrajine...?
- Naravno..."naši" NWO rezimski službenici...kažu "Nismo mi najke mi...", jok gde bi...Od koronom zataškanog Krušik ćaleta Neše sline, pa preko "školovanja" Bangladeša sve do bombanja Rusa u Donjecku sa srpskim GRAD-om...?
- Verovatno se i pola, ako ne i ceo..."Beograd na vodi" izgradio od para opranih od šverca oruzja, šverca migranata, Mi6 dzihadista, CIA neonacista, droge, organa...čegagod...?
- Čak je i Pink satanista Žeks novce od Zadruge izgleda prebacio na PRDzvodnju oruzja...mala mu raskinu i sa Rusom il Ukrom...jer posao ne sme da trpi...
Svaki kres i drk u Zadruzi = par sanduka PRDronova?
- Verovatno i sve najave šatro naoružanja VSrbije su samo paravan za ispod tezgaroško švercanje za NATO potrebe gdegod...Sirija, Ukrajina...gdegod gazde narede...?
- Verovatno i sumanuta najava šatro nabavke Rafala je paravan za moguće slanje Ukropima naših Migova koje dobismo od Belorusije/Rusije...?
Sve je moguće u banana republici...zar ne...?
+
Video i tvrdnja o srpskom oruzju u Ukrajini:
https://vk.com/video-123538639_456296361?list=94664969812b708f98
+
Demantij...
+
Bolje da je ćutao...
...
Opšta autorska tema o čudnim...putevima srpskog oruzja...

Dakle sad vec koja "slučajnost"...po redu...sa oruzjem iz Srbije koje pod "misterioznim" okolnostima... zavrsi na NATO Ukropskoj strani...

- Imali smo te pojave i ranije...od oružja za CIA ISIS u Sriji pa do Mi6 Azova u Ukrajini...?
- Imali smo i brzo zataskani pad Ukro transportnog aviona nad Grckom, koji krcat oruzjem (šatro školskim za slavnu vojsku Nepala il beše Bangladeša-tro...) polete iz Niša...?
- Sad imamo GRAD i to unapređene (40km dometa) rakete, koje preko Slovačke (verovatno se i Lajčak ugradio

- Naravno..."naši" NWO rezimski službenici...kažu "Nismo mi najke mi...", jok gde bi...Od koronom zataškanog Krušik ćaleta Neše sline, pa preko "školovanja" Bangladeša sve do bombanja Rusa u Donjecku sa srpskim GRAD-om...?
- Verovatno se i pola, ako ne i ceo..."Beograd na vodi" izgradio od para opranih od šverca oruzja, šverca migranata, Mi6 dzihadista, CIA neonacista, droge, organa...čegagod...?
- Čak je i Pink satanista Žeks novce od Zadruge izgleda prebacio na PRDzvodnju oruzja...mala mu raskinu i sa Rusom il Ukrom...jer posao ne sme da trpi...
Svaki kres i drk u Zadruzi = par sanduka PRDronova?
- Verovatno i sve najave šatro naoružanja VSrbije su samo paravan za ispod tezgaroško švercanje za NATO potrebe gdegod...Sirija, Ukrajina...gdegod gazde narede...?
- Verovatno i sumanuta najava šatro nabavke Rafala je paravan za moguće slanje Ukropima naših Migova koje dobismo od Belorusije/Rusije...?
Sve je moguće u banana republici...zar ne...?
+
Video i tvrdnja o srpskom oruzju u Ukrajini:
https://vk.com/video-123538639_456296361?list=94664969812b708f98
+
Demantij...
"KRUŠIK" DEMANTUJE PISANJE "NOVE S": Srbija ne izvozi rakete u Ukrajinu
https://www.novosti.rs/vesti/politi...je-pisanje-nove-srbija-izvozi-rakete-ukrajinu+
Srpski ministar odbrane negirao da Srbija izvozi oružje Ukrajini
https://www.slobodnaevropa.org/a/32290521.htmlBolje da je ćutao...

Vučević je dodao da Srbija ima pravo da izvozi naoružanje "svima onima koji su legitimisani i legalni kao krajnji korisnici".
"Da li privatne kompanije kupuju na trećim tržištima i prodaju kompanijama u nekim drugim državama, to nije pitanje za Srbiju – to je međunarodna trgovina. Za nas to može da bude interesantno obaveštajno u smislu informacija, a ne zakonske obavezne ili regulative", rekao je Vučević.
On je dodao da namenska industrija Srbije mora da se razvija.
"Imamo pravo da izvozimo kao i svi drugi. Ne radujemo se sukobu u Ukrajini ili na bilo kom drugom ratištu. Ali, niko ne može da kazni Srbiju da ne izvozi zato što postoji sumnja gde će šta i kako da završi“, naveo je Vučević.
Kako se navodi na ruskom portalu, kanadska firma JNJ Export Import naručila jenavodno rakete od Krušika. Sanduci su doleteli iz Srbije u Tursku gde se tranzitom, kao posrednik, bavila turska firma Arca Savunma Sanayi Ticaret.
Iz Turske je ovaj tovar otišao za Slovačku, a odatle za – Ukrajinu.
"Mash" je na svom Telegram kanalu objavio snimak na kojem se navodno vidi pretovar ovih raketa u jednom skladištu u Bratislavi.
Portal je objavio i niz dokumenata, čiju autentičnost Radio Slobodna Evropa (RSE) nije uspeo da potvrdi.
U dokumentaciji se pojavljuje i firma Sofag doo iz Beograda, koja je od Ministarstva trgovine Srbije navodno dobila dozvolu za izvoz ovog oružja.
Miroslav Aleksić, poslanik opozicione Narodne stranke, je 27. februara u parlamentu Srbije izjavio da je firma Sofag u vlasništvu kćerke Slobodana Tešića, trgovca oružjem iz Srbije koji je na crnoj listi Sjedinjenih Država i Velike Britanije zbog nelegalne trgovine oružjem sa više zemalja i davanja mita.
Sofag je registrovana aprila 2022. godine.
...