Орочена љубав

Ono što vi umotate u našminkanu manipulaciju ja samo properem i vratim nazad da stoji ovde u svom realnom, pravom obliku.. ne volim mod slatke lagarije za mlađe i starije presvučen kao u nekakav humor.. to valjda treba da upegla užas..

Moja iritantnost je tu tek da se malo razbije ovo jednoumlje ovde..
Из мени непознатог разлога токсично изврћеш једну најнормалнију тему везану за мушко женске односе, при том је врло честа описана ситуација.
Волела бих да конкретно и без малициозности објасниш шта сматраш ,,нашминканом манипулацијом" , ,,слатким лагаријама" и ,,пеглањем ужаса"..

Много парова живи реалне животе и сусрећу се са сличним проблемима, па се питам где ти црпиш инспирацију за ову вербалну дијареју ничим изазвану од учесника на теми.

Zavisi i šta se čeka? Da se bude uopšte zajedno ili zajedno fizički - na istom mestu?
Па логичан след, уколико се веза не прекида, је да напредује до заједничког живота?
Или бар промена које би олакшале више времена заједно проведеног.

Па логичан след, уколико се веза не прекида, је да напредује до заједничког живота?
Или бар промена које би олакшале више времена заједно проведеног.
Samo da se ne dođe do onog: "Mi se više nemamo nego što se imamo!"

Из мени непознатог разлога токсично изврћеш једну најнормалнију тему везану за мушко женске односе, при том је врло честа описана ситуација.
Волела бих да конкретно и без малициозности објасниш шта сматраш ,,нашминканом манипулацијом" , ,,слатким лагаријама" и ,,пеглањем ужаса"..

Много парова живи реалне животе и сусрећу се са сличним проблемима, па се питам где ти црпиш инспирацију за ову вербалну дијареју ничим изазвану од учесника на теми.
Hvala

Back