- Poruka
- 39.367
Šta se desilo sa njenim obrvama ?Karleušu za selektora , ona najbolje poznaje srpske fudbalere
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se desilo sa njenim obrvama ?Karleušu za selektora , ona najbolje poznaje srpske fudbalere
Ludača , izvodi neke besne glisteŠta se desilo sa njenim obrvama ?
Niska dileja pod hitno treba da leti iz srpskog fudbala zauvek. Sy.eb.ao je Crvenu Zvezdu kao predsednik kluba, sy.eb.ao je reprezentaciju kao selektor.strašno ... zasluženo ispali ... Piksi treba da se oprosti od repke posle i ovog neuspeha
Nije on toliko zeznuo repku koliko sam sebe u nekim svojim zamislima koje ne mogu tako na prvenstvu da se rade nego se to radi u prijateljskim utakmicama.Niska dileja pod hitno treba da leti iz srpskog fudbala zauvek. Sy.eb.ao je Crvenu Zvezdu kao predsednik kluba, sy.eb.ao je reprezentaciju kao selektor.
Jos da ga uvace za predsednika FSS da sy.eb.e ono sto je ostalo od fudbala u Srbiji i da zatvorimop taj sport u Srbiji.
haha, nije sye.bao reprezentaciju ali je sye.bao sebe. Pa nije nisko govedo sye.balo Piksija Stojkovica kao estradnu zvezdu nego kao selektora nacionalnog tima.Nije on toliko zeznuo repku koliko sam sebe u nekim svojim zamislima koje ne mogu tako na prvenstvu da se rade nego se to radi u prijateljskim utakmicama.
To je mala tajna, samo pravi znalci prate zadnjih 15 minuta koji su kljucni za ishod utakmiceNeka mi neko sada objasni..šta sam ja gledala 2 x po 45 minuta i zašto nisu igrali bar drugo poluvreme kao sto su igrali zadnjih 15 minuta ?
Ne može se na prvenstvu menjati tim i taktika .. to se vežba i piči svo vreme prvenstva osim u nedaj Bože situacijama ako dođe do povrede.haha, nije sye.bao reprezentaciju ali je sye.bao sebe. Pa nije nisko govedo sye.balo Piksija Stojkovica kao estradnu zvezdu nego kao selektora nacionalnog tima.
Covek je ociti diletant za fudbal, dzaba sto je umeo da igra ali kao takticar je totalna nula. Novinari mu sastavljaju tim, ima sulude ideje, nevidjen ego... i rezultat je to da su jedna od 3 najlosije reprezntacije na prvenstvu. 1 gol u tri utakmice.
Ninočka .. gledala si neambicionzne fudbalere koji se ne bore kako treba da bi prošli u dalji krug takmičenjaNeka mi neko sada objasni..šta sam ja gledala 2 x po 45 minuta i zašto nisu igrali bar drugo poluvreme kao sto su igrali zadnjih 15 minuta ?
jupiii..znaci ta samTo je mala tajna, samo pravi znalci prate zadnjih 15 minuta koji su kljucni za ishod utakmice
Neka mi neko sada objasni..šta sam ja gledala 2 x po 45 minuta i zašto nisu igrali bar drugo poluvreme kao sto su igrali zadnjih 15 minuta ?
jeste bili na stadionu da podrzite srbende svoje ?Previše zaradjuju treba im minimalac + topli obrok
Veceras sam tužna i besna
Sve je sasvim jasno. Aj sad troluj negde drugde.Како ко.
Ne slusa Karleusu, ne slusa Cecu, sta je sa tim covekom?Karleušu za selektora , ona najbolje poznaje srpske fudbalere
Strašno! Stvarno su za preki sud!Previše zaradjuju treba im minimalac + topli obrok
Roker u pokušaju.Ne slusa Karleusu, ne slusa Cecu, sta je sa tim covekom?
Njega nisam videla što je u redu ali Djokovića jesamNi Vulin u publici nije pomogao
Bez toplog obroka,dosta je minimalac.Previše zaradjuju treba im minimalac + topli obrok
Nažalost ...nada je ugašenaJa se nadam pobedi ali ne više od jedan razlike .. biće gusto
Sluša Vučića !Ne slusa Karleusu, ne slusa Cecu, sta je sa tim covekom?