Orlando Bloom je unakaradio lik Legolasa

• Začetnik teme Začetnik teme Tinuvjela
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tinuvjela:
Mislim da je Orlando Bloom poslednji "glumac" kojeg je trebalo uzeti za lik Legolasa, jer, em sto ne zna da glumi, samo pozira, em sto nije stvarno nista posebno. Decko jeste sladak, ali nije za Legolasa.
U pravu si, stvarno su smorili. Pa ako cemo tako, Aragorn je milion puta bolji od Legolasa, ali pare su tu u pitanju. Ima delova u filmu gde me stvarno iritira, ali ima i delova gde je dobar. Ali ipak smatram da Orlando Bloom nije za vilenjaka (barem ne za Legolasa), mada svidja mi se kako su ga transformisali! Ovako u stvarnosti vise lici na orka nego na vilenjaka!

Feanor the elf king:
Tinuvjela:
Mislim da je Orlando Bloom poslednji "glumac" kojeg je trebalo uzeti za lik Legolasa, jer, em sto ne zna da glumi, samo pozira, em sto nije stvarno nista posebno. Decko jeste sladak, ali nije za Legolasa.
U pravu si, stvarno su smorili. Pa ako cemo tako, Aragorn je milion puta bolji od Legolasa, ali pare su tu u pitanju. Ima delova u filmu gde me stvarno iritira, ali ima i delova gde je dobar. Ali ipak smatram da Orlando Bloom nije za vilenjaka (barem ne za Legolasa), mada svidja mi se kako su ga transformisali! Ovako u stvarnosti vise lici na orka nego na vilenjaka!

U potpunosti se slazem, ni malo mi se ne dopada. Jedina stvar u celoj prici koja je ok jeste ta sto on stvarno deluje vrlo lagano, kao Vilenjak. Jeste dobra transformacija, ali ipak tu nesto ne ide i cinjenica je da je neiskusan glumac.
Dopada mi se kako je uradjen Haldir kao lik i dopada mi se transformacija Craig Parkera, u prirodi covek nikad ne bi pomislio na Vilenjaka kad ga vidi. Ne dopada mi se ni malo ono sto je s njim uradio Peter Jackson, vise sam volela da sama razmisljam o tome sta se sa njim desilo na kraju i koliko je ostao veran Galadrijeli i Kelebornu - verovatno je sa njim i otisao. Bila sam jako tuzna jer me je film jos vise vezao za njegov lik - i to su trikovi komarcijale, sta da se radi.
Sve u svemu, Orlando Bloom otpada.

Feanor the elf king:
Gloredhel:
Ma Leonardo i mene nervira, zato sam bas njega i pomenula:)))))))
E to se ceni:)))))
Pozdrav...

Naletela sam na sajt www.elvish.org, to je sajt o jezicima Tolkinovih Vilenjaka, ali nikako da stignem da se pozabavim njime i da vidim sta se tu desava, tako da ne znam kakav je. Cisto pogledajte, nadam se da je ok.
Laku noc

Gloredhel:
Feanor the elf king:
Gloredhel:
Pozdrav...

Naletela sam na sajt www.elvish.org, to je sajt o jezicima Tolkinovih Vilenjaka, ali nikako da stignem da se pozabavim njime i da vidim sta se tu desava, tako da ne znam kakav je. Cisto pogledajte, nadam se da je ok.
Laku noc
Zahvaljujem jos jednom. CUjemo se
Pozdrav...
PS. Srecan put:)

Narode,nemojte da budete toliko puni predrasuda.Licno,ja Legolasa nisam tako zamisljala,no ispao je sasvim solidan,ali mi je krivo sto svi ti reziseri nisu uopste u tom duhu,nego samo gledaju na pare i krivo mi je sto se sad gomila klinki nalozila na lik koji bi trebao da daje uzvisenost,moralnost i neuprljanost.Ali takvi su ti ljudi,zivotinje,misle samo na produzenje vrste!!!Pa hajde onda da se vratimo u kameno doba...

Potpuno sam saglasna sa tobom sto se tice toga da je sve (umetnost ...) pretvoreno u pare, sve je cista komercijala. Legolas ima solidnu facu i konstituciju i sve to, ali cinjenica je da se u filmu on reklamirao samo tako! Pa, pogledajte samo scene u prvom delu, kada se penju na onu planinu (ne znam da li je Karadras ili nesto drugo), uglavnom, svi se krecu potpuno prirodno: Gandalf, Frodo, Aragorn, svi, samo on gleda u pravcu kamere i slaze one njegove facice.

Meni je Legolas u knjizi jedan od omiljenih likova, ali sta mene najvise nervira ( kao i vas pretpostavljam ) je upravo ta komercijala i to sto su se svi napalili na njega! Poznajem masu devojaka koje film gledaju samo zbog Orlanda Bluma. Tinuvjela je potpuno upravu kada kaze da se on namesta pred kamerama vise nego svi ostali. To je komercijala i u potpunosti se slazem sa vama! A cinjenica je da su mladica dobro transformisali jer u stvarnosti vise lici na kakvog orka nego na vilenjaka i svaka cast ljudima koji su ga pretvorili u vilenjaka. Sve u svemu, film ne zasluzuje da bude poredjen sa knjigom jer su previse scena izostavili iz knjige sto me mnogo nervira! Ali ipak je koristio necemu, jer je mnogo ljudi, podstaknuto filmom, procitalo knjigu, I to mi je posebno drago!
Pozdrav za sve sunarodnike a posebno za Vilenjaka :D

Feanor the elf king:
Meni je Legolas u knjizi jedan od omiljenih likova, ali sta mene najvise nervira ( kao i vas pretpostavljam ) je upravo ta komercijala i to sto su se svi napalili na njega! Poznajem masu devojaka koje film gledaju samo zbog Orlanda Bluma. Tinuvjela je potpuno upravu kada kaze da se on namesta pred kamerama vise nego svi ostali. To je komercijala i u potpunosti se slazem sa vama! A cinjenica je da su mladica dobro transformisali jer u stvarnosti vise lici na kakvog orka nego na vilenjaka i svaka cast ljudima koji su ga pretvorili u vilenjaka. Sve u svemu, film ne zasluzuje da bude poredjen sa knjigom jer su previse scena izostavili iz knjige sto me mnogo nervira! Ali ipak je koristio necemu, jer je mnogo ljudi, podstaknuto filmom, procitalo knjigu, I to mi je posebno drago!
E, svaka ti cast (ono, u vezi sa izgledom Orlanda Bluma u prirodi i njegovoj transformaciji). A sto se tice izostavljenih scena pomenucu samo jednu NEOPROSTIVU a to je da su potpuno izbacili Toma Bombadila koji je jedan od glavnih likova u knjizi i veoma je bitan (po mom misljenju)!

Tinuvjela:
Feanor the elf king:
E, svaka ti cast (ono, u vezi sa izgledom Orlanda Bluma u prirodi i njegovoj transformaciji). A sto se tice izostavljenih scena pomenucu samo jednu NEOPROSTIVU a to je da su potpuno izbacili Toma Bombadila koji je jedan od glavnih likova u knjizi i veoma je bitan (po mom misljenju)!
Pa mene je jedino zanimalo, kada sam cuo za film, kako ce izgledati Tom Bombadil, kako ce njega prikazati. Toliko sam se razocarao kada sam video da ga nema. Zeleo sam i Staru sumu da vidim i starca Vrbu i mogile ali sve su izbacili. Nema smisla!
I ja smatram da je Tom odigrao veoma vaznu ulogu u knjizi i nervira me sto su ga izostavili!
E, ajde da sastavimo pismo i zalimo se Piteru Dzeksonu :D
Zezam se, boli njega uvo
Pozdrav

ne nervirajte se,narode,onaj koji iskreno voli Srednju Zemlju,zaboravice na sve gadosti Holivuda.Znam da je sve otislo u materinu,ali hajde da makar mi pretocimo mastu u stvarnost.Otvoricu novu temu,verujem da ce vam se svideti,a Feanora otpozdravljam srdacno,i pitam ga da li bi zeleo da se dopisuje preko pisama?Kao u drevna vremena...

Vilenjak:
ne nervirajte se,narode,onaj koji iskreno voli Srednju Zemlju,zaboravice na sve gadosti Holivuda.Znam da je sve otislo u materinu,ali hajde da makar mi pretocimo mastu u stvarnost.Otvoricu novu temu,verujem da ce vam se svideti,a Feanora otpozdravljam srdacno,i pitam ga da li bi zeleo da se dopisuje preko pisama?Kao u drevna vremena...
Evo opet da ti odgovorim, cim se preselim, i dobijem novu adresu, dopisivacemo se:) Do tada mozemo i mailom da se cujemo...
Pozdrav za vilenjaka od Feanora:)

Feanor the elf king:
Tinuvjela:
nemate vi pojma sem toga o ukusu se neraspravlja a sta vi znate o ukusu pih :evil:

Gloredhel:
Feanor the elf king:
Gloredhel:
Pozdrav...

Laku noc
svaka cast i hvala na sajt

Back