Orion wifi internet

Poruka
8.529
Na Ovoj adresi pise drugaceije nego u oglasu

U oglasu pise da je cena 1Mbps cena 940din a da je SETUP 1990din

A na sajtu pise da je pretplata 177 din ili koliko vec! Pa sta je istina?

I da li ima neko iskustva sa tim orion netom? I kakva su? El dobar?
Da li se mesecno placa 940 za 1mb protoka? a da je ugradnja 1990 i sta znaci sad to da je pretplata 177..,

ja sam sezampro koji je preuzeo skoro taj orion tako da ne znam to oko uvodjenja i placanja,bilo je pre tog preuzimanja kad sam menjao ruter za wi-fi
shto se kvaliteta usluge tiche imam brzi paket(6 MB/s,neogranichen protok) i placam 2600-i neshto mesechno
od kad je orion preuzeo veza dosta cheshce puca al je brzo vratish sa reset adapter
da me ne mrzi da se cimam verovatno bi promenio provadjera mozda...shtaznam...download mi ide oko 400 uvek kad skidam i dovoljno je za moje potrebe
ne znam dal bi mi bilo bolje/gore kod drugih provajdera

ja sam sezampro koji je preuzeo skoro taj orion tako da ne znam to oko uvodjenja i placanja,bilo je pre tog preuzimanja kad sam menjao ruter za wi-fi
shto se kvaliteta usluge tiche imam brzi paket(6 MB/s,neogranichen protok) i placam 2600-i neshto mesechno
od kad je orion preuzeo veza dosta cheshce puca al je brzo vratish sa reset adapter
da me ne mrzi da se cimam verovatno bi promenio provadjera mozda...shtaznam...download mi ide oko 400 uvek kad skidam i dovoljno je za moje potrebe
ne znam dal bi mi bilo bolje/gore kod drugih provajdera

Au... skupo. Jes' da sam na na sbb kablu, al' ja 6mbit dl placam 1490 mesecno (i televiziju placam 910 + rts)

Back