Orgijali u zatvoru, policajke imale odnose sa zatvorenicima, jedna ostala trudna...

Sensei

Master
Moderator
Poruka
85.095
Čitam ovamo neku vest:

Devojka (19) zaposlena u zatvoru kao čuvarka suspendovana je nakon što je navodno snimljena kako ima seks sa "krupnim, tetoviranim" zatvorenikom.

1735411795468.png

Prvo što mi pada na pamet je da je neka reklama da budeš krimninalac

Međutim, ona nije jedina koja je izgubila posao iz tog razloga. I policajka Linda de Sousu Abreu imala je seksualne odnose s jednim od zatvorenika, a ubrzo je isplivao i snimak njihovog seksa. Naime, ranije u junu, imala je seksualni odnos sa serijskim provalnikom Lintonom Velrikom u njegovoj ćeliji pred kamerom. Ona je aktivna i na sajtu Only Fans, a kako je njena prijateljica rekla, prolazila je kroz težak period u braku u momentu kada je snimljena sa zatvorenikom. Dobila je nanogicu, a viđena je kako se zabavlja na dnevnoj žurci dok je na TikToku pokazivala nanogicu.

1735412122423.png

Ovaj zatvor je poznat i po tome što policija i inspektori redovno imaju problema sa drogom koja je lako dostupna, jer tokom godišnje provere najmanje 25 procenata zatvorenika bude pozitivno. Izvor britanskih medija kaže da je ovaj skandal šokantan i da je karijera devojaka sigurno završena.

"Službenica je neverovatno glupa, rizikovala je sve. Ne možete spavati sa zatvorenicima u svom zatvoru, i definitivno to ne biste smeli raditi pred kamerom", kazao je izvor.

Čitam ovamo neku vest:

Devojka (19) zaposlena u zatvoru kao čuvarka suspendovana je nakon što je navodno snimljena kako ima seks sa "krupnim, tetoviranim" zatvorenikom.

Pogledajte prilog 1663724

Veliki procenat žena koje privlači rad u policiji padaju na “žestoke momke”. Ima statistika.

Čitam ovamo neku vest:

Pogledajte prilog 1663724

Ovo sam čitao već. Samo sam čekao da ovde otvoriš. z:mrgreen:

Замислимо мушког чувара женског затвора.
Његовој машти нема краја !

Оне се и за најмању повластицу понашају сервилно,
он хоће неће почиње да се осећа као у харему.
А није евнухован ...

Исто тако оне - сви ти мушкарци, а њој дошло 😍😍😍

Back