Orgazam (pokušaj drugi)

koju temu, i za koga da je otvaram? koga zanima ostavio sam link, tvoje teme, pa ako mi stigne obavestenje, stiglo je, a a ko ne, to je ionako opsta tema, po meni politicka, a tamo se sada manje trtim, utaborio sam se ovde do daljnjeg...
Pa ne znam?
Za ljude koji će ti odgovoriti na pitanje koje su postavio?
Moja tema je opšta, da.
Ali tvoje pitanje nije.
Odnosi se na lj i s. Sa posebnim osvrtom na teme koje se otvaraju i psihološki osvrt na iste.
Hoćeš da ja otvorim, pozivajući se na tvoje pitanje?

Hoćeš da ja otvorim, pozivajući se na tvoje pitanje?
nemoj, ili bolje nemoj, ne moras, to je davno radio mod religije u smislu da jednu temu razbije na dve da se osnovna ne bi zatrpavala, i ja sam imao zelju da pisem na takve teme, jer su me zanimale, a o kultu licnosti, nemam ja licno sta posebno da kazem, osim opstepoznato da ponovim, ili podvucem samo sustinu

to su ti sad finese moderisanja, sistajuci je bio super, a ja znam i sam da otvaram teme, ako sam inspirisan

A ti si njen advokat?
kada si ti u pitanju mogu da budem, jesam
A ti ne otvaraš teme?
ponekad, retko
Za mene ne važi: probao sam i više ne ne uzbuđuje?
Ljut si što sam odustao od svoje teme, a sam tim i tebe, jer si dao ozbiljan odgovor na istu?
Hebiha, to sam ja.. :)
napravis temu, pa kukas da je odleprsala, ja ti je doleprsam sa linkom, onda dodjes na drugu temu, tudju, pa je skreces ili sabotiras, a sve to jer ljude licno dozivljavas, mene na primer.
znaci tema, je primarna, naslov i uvodni post, pa tek ako znas da se uklopis u temu, mozes da budes i lican, eventualno - to su pravila, ponekad ih krsimo, pa budemo opomenuti da se drzimo teme... ja sam na ovu vec izneo sta sam mislio da treba, i sta sad da radim?
sta, da ti citam misli? da se bavim sa tobom? jel imas pare?

kada si ti u pitanju mogu da budem, jesam

ponekad, retko

napravis temi, pa kukas da je odlep[rsala, onda dodjes na temu pa je skreces ili sabotiras, a sve to jer ljude licno dozivljavas, mene na primer.
znaci tema, je primarna, naslov i uvodni post, pa tek ako znas da se uklopis u temu, mozes da budes i lican, eventualno - to su pravila, ponekad ih krsimo, pa budemo opomenuti da se drzimo teme... ja sam na ovu vec izneo sta sam mislio da treba, i sta sad da radim?

sta, da ti citam misli? da se bavim sa tobom?
Mislim da nisi isključiv i da je to samo kada sam ja u pitanju? Možda grešim, ali si već, sam sebe, tako kvalifikovao?
Napravio sam temu, ali to nije ova tema, niti sam ja kukao? Niti je moja tema vraćena ovde?
Vas je najviše pogodilio, izgleda, to što se nisam dodatno potrudio oko iste? A možda i oko vas?
Ne, naravno
Zato sam i otvorio temu sa tvojim kišljenjem, stavom, problemom, da bi se svi uključiti?
Misliš da hoće, ili ih boli briga?

Učmalo je prava reč. Dugo sam tražio pravu reč i najzad našao.
Evo šta kaže inteligencija:
"Učmalo" je prilog koji opisuje nešto što je učinjeno na spor, trom, bezvoljan ili monoton način, što izaziva osećaj dosade i letargije, slično kao "uspavano", "tromo" ili "sumorno", i odnosi se na stanje nedostatka energije i životnosti.
Značenje:Bezvoljno, tromo, uspavano, monotono, sumorno, turobno.
Primer: "Sve je učmalo proslavljeno" ili "Atmosfera je učmala".

"Učmalo" je prilog koji opisuje nešto što je učinjeno na spor, trom, bezvoljan ili monoton način, što izaziva osećaj dosade i letargije, slično kao "uspavano", "tromo" ili "sumorno", i odnosi se na stanje nedostatka energije i životnosti.
Čika inteligencija?
Veštačka?
Kakve to veze ima sa temom?

Mislim da nisi isključiv i da je to samo kada sam ja u pitanju? Možda grešim, ali si već, sam sebe, tako kvalifikovao?
jesam, nista licno, ali i da jeste licno opet sam si napustio svoju temu, a za mene su tema kao deca, i ti sada kao da me pitas: hoces da ti napravim jos jedno? nemoj bolje da mi pravis decu
Napravio sam temu, ali to nije ova tema, niti sam ja kukao? Niti je moja tema vraćena ovde?
Vas je najviše pogodilio, izgleda, to što se nisam dodatno potrudio oko iste? A možda i oko vas?
:dash:
Ne, naravno
Zato sam i otvorio temu sa tvojim kišljenjem, stavom, problemom, da bi se svi uključiti?
ne znam, i ne znam sta znaci kisljenje, i ne znam koju si mi to temu posvetio, znaci nista ne znam
Misliš da hoće, ili ih boli briga?
sta me pitas, da naprvais eksperiment? ja se necu ljutiti kao ovaj glavni baja ljisa koji mi rece da sam lesinar, uradi ako hoces, pa me zovi ako eksperiment uspe, a mene ako bude zanimalo, uzecu ucesca, a ako ne, necu, samo prestani da glumis uvredjenu snajku

nasli ste se da spamujete ovu temu vas dvojica, ti i zoki, ...ccc

Poslednja izmena:
jesam, nista licno, ali i da jeste licno opet sam si napustio svoju temu, a za mene su tema kao deca, i ti sada kao da me pitas: hoces da ti napravim jos jedno? nemoj bolje da mi pravis decu

:dash:

ne znam, i ne znam sta znaci kisljenje, i ne znam koju si mi to temu posvetio, znaci nista ne znam

sta me pitas, da naparvais eksperiment? ja se necu ljutiti kao ovaj glavni baja ljisa koji mi rece da sam lesinar, uradi ako hoces, pa me zovi ako eksperiment uspe, a mene ako bude zanimalo, uzecu ucesca, a ako ne, necu
Zašto ne?
Kažu da su sva deca naša?
Kakve veze ima ko je otvorio temu?
Zar samo pitanje i tema nije bitnija od toga?
Naravno da neće uspeti.
Da li je to, uopšte, bitno?

Moram da kažem da je Bas kao u pravu (da se ogradim unapred od zbijanja redova, samo imam isto/slično mišljenje jer sam i ja pisala na toj temi)
Ako ti neko ozbiljno odgovori na temu (ispoštuje tvoju temu) a taj nije neko ko si ti očekivao da bude, ili se tema nije razvila u pravcu u kojem ti želiš, nije lepo da ga tako iskuliraš.
To kao kad bi pozvao ljude u goste i ne dođu ti oni koji su ti zanimljivi a ti ne uslužiš one koji ti ne imponuu svojim prisustvom. S obrazloženjem- takav sam ja.
evo i ja da povučem jednu paralelu
znaš ono kad se pravi neka žurka i bude baš top za ljude koji su pozvani i svima je ekstra, iako uvek ima onih koji su odlučili da ne dođu, jer im možda nešto tu ne odgovara
i onda imaš one koji uopšte nisu pozvani i upadnu na žurku i kažu ništa vam ovo ne valja, meni se to ne sviđa i smatram da niko ne treba da bude tu
iskreno se nadam da si se prepoznala

i onda imaš one koji uopšte nisu pozvani i upadnu na žurku i kažu ništa vam ovo ne valja, meni se to ne sviđa i smatram da niko ne treba da bude tu
forum je javan, valjda ne trebaju pozivnice? ali ovo je kult lojalistkinja, analogno lojalistima, pa zato trebaju
a ja jesam upao, pa sad bezim, upravo jer sam bio nepozvan, misljah, zurka sto ti rece, diskusija, ali nisam ocekivao kult... i tacno se vidi koliko ga ti pazljivo, suptilno vodis, ali lojastkinje sam morao da isprovociram, dok mi nisu zapretile da ih ne citiram, a mogle su samo da mi kazu, blento ignorisem te, ili ti si mi ignore listi i slicno... znacu diskutujem ihahaj, nikad mi se nije desilo da upadnem u kult... bezim sad

Šta znam..da vam platimo klovna da vas razdrma?:lol:

znaš ono kad se pravi neka žurka i bude baš top za ljude koji su pozvani i svima je ekstra, iako uvek ima onih koji su odlučili da ne dođu, jer im možda nešto tu ne odgovara
Ovo jeste tačno ali postoji jedan zez...ljudi su prestali da razlikuju javno od privatnog a postoji razlika i to velika...pobrkali smo lončiće...🙃

Ma kakvi, ta priča je išla ovako:

Družina sa dovitljivim kolovođom nagrnula i uzurpirala deo javnog prostora - ponašaju se bahato, viču, izbacuju nevaspitane mizogine dosetke...

Okolo nigde policije da ih opomene- zavukla se po kafanama, kladionicama, neki im se pridružili, ko šiša Zakon. Uopšte im ne pada na pamet da drugi korisnici istog javnog prostora ne mogu da izbegnu i da su bez pitanja izloženi eksplicitnom prostačkom seksualnom i seksističkom sadržaju, jer je vođa razapeo ogroman reklamni transparent na kojem je nažvrljao temu njihovog okupljanja (maltene nacrtali penis kako ejakulira u nozdrvu, ahahaha gagaga)

Onda čovek uđe da se obrati jednom pripadniku reda, neka skloni bar retardirani transparent i utiša ih ako ne može da ih rastera sa skupa ili im objasni zašto takvo ponašanje nije dopušteno. Ali avaj, ni pripadniku reda ni njegovom pretpostavljenom ne pada na pamet da Zakonske odredbe postoje s razlogom, a to je između ostalog da zaštiti makar i pojedinca od agresije većinske družine (iako je skoro sigurno pretpostaviti da i mnogim korisnicima prostora smeta ali se misle bolje da ćutimo)
Ali ne! Prema njihovoj logici- aKo sE dRužIna LePo zabavlja, onda je to dozvoljeno i šta oni ima tu da intervenišu, još su tu i neki njihovi drugari.
Usput se pripadnici družine navrzli na čoveka, dobacuju Šta si došo ovde, Ne znaš da se zezaš, Ko si ti da nam zabraniš oboleli...

Priđe tu i neki njihov drugar, malo razložniji, kaže on nije takav kao oni, ali ipak da objasni čoveku kako greši jer Družina je odlučila tako, Vidi ga čita zakon, ke ke ke, Na kraju krajeva što ne odrasteš i sve tako, krajnje dobronamerno i argumentovano

Čovek pokušao da objasni, međutim džaba. I šta će, prevrne očima, odmahne rukom i ode.

Ma kakvi, ta priča je išla ovako:

Družina sa dovitljivim kolovođom nagrnula i uzurpirala deo javnog prostora - ponašaju se bahato, viču, izbacuju nevaspitane mizogine dosetke...

Okolo nigde policije da ih opomene- zavukla se po kafanama, kladionicama, neki im se pridružili, ko šiša Zakon. Uopšte im ne pada na pamet da drugi korisnici istog javnog prostora ne mogu da izbegnu i da su bez pitanja izloženi eksplicitnom prostačkom seksualnom i seksističkom sadržaju, jer je vođa razapeo ogroman reklamni transparent na kojem je nažvrljao temu njihovog okupljanja (maltene nacrtali penis kako ejakulira u nozdrvu, ahahaha gagaga)

Onda čovek uđe da se obrati jednom pripadniku reda, neka skloni bar retardirani transparent i utiša ih ako ne može da ih rastera sa skupa ili im objasni zašto takvo ponašanje nije dopušteno. Ali avaj, ni pripadniku reda ni njegovom pretpostavljenom ne pada na pamet da Zakonske odredbe postoje s razlogom, a to je između ostalog da zaštiti makar i pojedinca od agresije većinske družine (iako je skoro sigurno pretpostaviti da i mnogim korisnicima prostora smeta ali se misle bolje da ćutimo)
Ali ne! Prema njihovoj logici- aKo sE dRužIna LePo zabavlja, onda je to dozvoljeno i šta oni ima tu da intervenišu, još su tu i neki njihovi drugari.
Usput se pripadnici družine navrzli na čoveka, dobacuju Šta si došo ovde, Ne znaš da se zezaš, Ko si ti da nam zabraniš oboleli...

Priđe tu i neki njihov drugar, malo razložniji, kaže on nije takav kao oni, ali ipak da objasni čoveku kako greši jer Družina je odlučila tako, Vidi ga čita zakon, ke ke ke, Na kraju krajeva što ne odrasteš i sve tako, krajnje dobronamerno i argumentovano

Čovek pokušao da objasni, međutim džaba. I šta će, prevrne očima, odmahne rukom i ode.
ne znam samo kako u svemu uspevaš da vidiš mizoginiju
vidi da ti neko pogleda to, dok nije kasno

Back