Organizovana aktivnost protiv emancipatorki

Tuzni_patak

Elita
Poruka
18.247
Ovo je samo diskusija, nije poziv,cisto da se razumemo u startu.
Pravite kakve hocete predrasude u letu,znam da hocete, ali na kraju zakljucite racionalno i emotivno.

Treba li muskarci da organizovano pocnu da deluju protiv emancipatorki?
Emancipatorke su radikalizovane xxxxxx osobe koje propagiraju "slobodu" i "nezavisnost" zenskom rodu predstavljajuci to kao jedini nacin emancipacije i ispunjenosti kod zene, a da pri tome ustvari forsiraju samo svoje frustracije uglavnom ili kreiraju nove...

Zene nece reagovati protiv emancipatorki zato sto ih uglavnom ne razlikuju od emancipacijom opijenih zena, a niti imaju istorijskog niti licnog iskustva da bi znale sta je stvarno i koliko je bilo emancipovanosti u proslosti i pre sufliranja i demagogije danas prisutne..

Muskarci sa druge strane nece da se mesaju , jer im se ocigledno ne cini da je mesto i u redu da se mesaju , a i kasnije neki od njih koriste posledice emancipatorki , tj povecanu droljavost kod zena (sto nije isto sto i seksualna emancipacija, mada se da predstaviti da jeste ako zatreba privid)...
---------------------------------------------------------------------------
Od sada pa nadalje gledam iz ugla emocija , cistoce emocija, inteziteta emocija i iz ugla dece.
Emancipatorke nisu cisti muskomrsci, ali ima dosta muskomrzaca medju njima.
Emancipatorke uglavnom ne razlikuju uzrok i posledicu.Rade projekcije i slicno.
Dobar primer je na temi sta zene zele na psihologiji (ili bese na muskom kutku).
Primer govori o mojoj komsinici koja zeljna emancipacije ne primecuje svoju egocentricnost i kao rezultat ima veze sa muskarcima koji su spremni da predju preko njene egocentricnosti dok ne dobiju ono sto zele i onda je ostave.
Tako ona tumaci kao slucajan uzorak muskaraca ono sto je ustvari njen izbor i filtriran uzorak muskaraca.U svakom slucaju vremenom je sve ubedjenija i emocije su sve siromasnije i rigoroznije...
Moglo bi se reci da se pretvara u muskarca autokratu po izgledu i prikazu svoje ljubavi.

Zasto bih ja reagovao na takvo sirenje nove ljubavi, ili na posledice silnih promocija egomanijakalnih zahteva za ugadjanjem gde se emotivno prilicno razara?
Koliko god muskarcima ne trebaju emocije i zadovoljni su sa pojesti , popiti i poebati, trebaju im idejno zadovoljstvo , i posvecenost u smislu poverenja , cuvanja ledja.
A na kraju trebaju im i emocije.
Bez njih postaju surovi i suvi.Iako ih ne traze.
Ovaj zakljucak izvodim iz silnih posmatranja retkih ali uvek prisutnih reakcija muskaraca gde je jasno da im je potrebna cista otvorena emocija, niti sazaljenje niti pomoc niti sigurnost (namerno navodim neke od opcija kod zena) vec cista otvorena emocija da bi mogli da odrade nastavak transformacije u sebi i skriveno od drugih.

Toga i te ciste emocije nema kad emotivnu atmosferu zagade emancipatorke i sve pretvore u das-dam razmenu.
Cak i kad ih nema , usled emancipacije imate cudnu deformaciju emocija koja je vise politicko korektna nego sto je cista emocija ma koliko retka i slaba bila.

Ovo je bilo iz ugla muskarca, ne decacica, ali ima veze sa decom , jer emocija zene ume da stvori i boljeg oca...

Iz ugla deteta, imate takodje dobitak ako se neracionalno favorizuje cista emocija.
Racinalizacija koja je prisutna kod emancipovanih (u danasnjoj upotrebi i smislu te reci, ne pravi smisao i upotreba od pre desetak i vise godina) ipak se prenosi i oseti kod deteta.
Nadam se da ne moram da pokazujem i dokazujem da ce dete osetiti i to ko je dominantan u odnosima mame i tate, i kad je to razlicito od javne publikum slike.
Zavisno od pola i karaktera ce to cak i zloupotrebiti, a deca vole da zloupotrebe, jer to i ne vide kao zloupotrebu vec kao upotrebu....(moral bez koristi im nije jasna kategorija).

Iz ugla zena imamo sukobljene emocije i misljenja.
Vecina njih vidi poneke lose osobine emancipacije, kao i udaljavanje od muskaraca, ali u ponasanju i globalu su ipak posvecene i okrenute emancipaciji.
Manji broj misli da moze da izoluje efekte emancipacije, sto je apsurd, a da samo prenesu izolovane "filozofske" poruke koje bi bile prakticne...
Slikovito da ostave pusenje a da se ne ugoje...

Osim osnovne javne teze da emancipatorke urusavaju porodicu, sto bas nije 100% tacno , vec urusavaju cistu emociju medju clanovima porodice pa porodicni odnosi vise nisu kao ranije, a tu je i veciti crv prozivanja da li je porodica patrijarhalna ili nije , sto je takodje apsurd, ali da ne sirim pricu na to,
emancipatorke ustvari ne dobijaju nikakav negativni prefiks u danasnjem drustvu.

Mnoge lece frustraciju od nekog straha od muskog nasilja, ne shvatajuci da je strah od muskarca delimicno i u njima(ali postoji i zbog drustva koje ne pokriva zastitom onog ko je fizicki slabiji). I gledam hoce li reagovati u smislu poboljsanja tih zastita za fizicki slabije. NE. Sve se svede na pomoc i dalju propagandu nasilja koje neko izvrsava.
Cak se desava i kontra, pa muskarac narocito onaj manje agresivan postaje zrtva agresivnih emancipatorki ili agresivnih samosazaljivih frustriranih osoba.
U svakom slucaju se ne deluje na uzroke nego se meri ciji je duzi , tj poredi se moc.
U tom smislu se vecina zena postavlja kao da je ovo neko predamazonsko doba.
To je nebitno meni iz mog ugla za temu, ali je bitno jer to urusava ono sto je motiv reakcije na ovakvo ponasanje, a to je nestajanje cistih emocija i pretvaranje zena iz neophodnog zacina u zivotu svakog muskarca u trenera,driblera,diktatora,sa taktikom i emocijom u smislu navijanja i privida na tribinama zivota.
Zena od emotivnog partnera koji je bio submisivan i subdominantan prelazi u emotivnog saradnika koji je u rokovima i planovima i vecitim prezentacijama bilo radi svoje fantazije bilo radi okoline i publikuma...

Na kraju mi se zale zene,nezadovoljne odvajanjem muskaraca,bez da se ijedna zapitala da li sam ja uradila ono sto njih privlaci.
Zale mi se na moru (malo ih je muskaraca napadalo), zale mi se u bg (nigde onih pravih, sve deca ili jebi-vetri), zale mi se kad su u braku (nikako da sazri onaj njihov).
Ali nijedna se nije zapitala sta bi zeleo taj ili bilo koji muskarac, vec to uzimaju iz neke zutostampane svesti koja ustvari oblikuje muskarca u kalup po viziji neke emancipatorske redakcije.
Kao da ocekuju da su muskarci nacitani tih zutih casopisa i da tacno odrade kao sheldon ono sto svaki perverzni ili zaludan um zenskog citalackog veca moze da zamisli.Bez ikakve sugestije.Ali i kad daju sugestije daju ih vec na pola puta, kad je svako vican vec prokljuvio sa kakvim mentalnim ......... umom ima posla...

I na kraju tipicna ili je.be.s ili te jeb.u reakcija, tj pobednik tumaci sve, a ko je nezadovoljan biva ocrnjen, jer nije uzeo sta je mogo i da cuti.

Ovde u ovom postu mene ne interesuje taj segment ko bolje profitira i pravda, jer u ljubavni i zivotu nema pravde, niti ja nameravam da je uvodim.
U temi me interesuje iskljucivo opstanak one eliksir ciste emocije, koju zene imaju ili su u proslim vremenima imale, a pri tome ne mislim na majku nego na obicne zene koje se nisu plasile da izraze emociju kao osnovnu sustinu svog bica iako to znaci slabost iako to znaci neprilicno ponekad , iako to upravo znaci ono sto potajno svi ocekuju od nje.Emocija je od takve osobe bila intuitivni ali siguran instrument i signal za vazne trenutke.
Ne zamerite, ali mislim da racio emancipovanih zena i emancipatorki nije ni blizu tolike snage i moci i tacnosti da bude instrument i signal vaznih trenutaka i usmerivac ka zdravim resenjima.(Suvise trendseterovski)

Ima li nekog da vidi vaznost istinske netakticne emocije i kod normalnog funkcionisanja muskarca i kod emotivne izgradnje i uopste cuvanja dece..?

Treba li javno ili bar komsijski povesti borbu protiv emancipatorki samo zbog ovog prljanja emotivnih odnosa izmedju muskaraca i zena, a u sustinji to je i prljanje ljubavi u porodicnom smislu.
Ili je ova tema po vama previse kasno pokrenuta...?

Ovo je toliko nedrustveno tumacenje, u startu.
Covek nije samo pojedinac kako ti smatras da jeste.
Jeste da sebicluk prolazi danas,ali sve jedno dejstva nisu neuslovljena.
A ako ti je poenta u smislu svako svoju brigu brine, pa ja kao sad resavam svoj problem, onda opet imamo nedoslednost.
Jer ja cu svoj problem resiti tako sto cu organizovati SVOJ zivot onako kako znam i umem, a onda ce se drustvo naci povredjenim i doci na moj prag i soliti mi pamet i menjati organizaciju ili smisao ili sta vec.
Dakle nije VAS zivot bas toliko vas koliko volite drugima da predstavite kad ih oznacavate kao ocajnike,ili kao solere....

Da ne pricam koliko mi je odvratan post ako je u smislu muljaj na svoj nacin.budi pasivan igrac do kraja, smrdi u cosku i muljaj ispod zita......iliti vodi srpska posla...

D-1.gif
...ovo bi trebalo poslati redakciji treceg lista

Back